اخبار المپیک لندن19 مرداد
پنج شنبه 19 مرداد 1391 3:40 PM
هدايتي به مدال آوران المپيک هديه ميدهدمالک باشگاه ملوان به تمام مدالآوران المپيکي به همراه سعيد عبدولي و محمد بنا پژو 206 هديه ميدهد. |
![]() |
|
|
||
|
حسين هدايتي اظهار داشت:با توجه به برنامهريزي و قولهايي که از قبل به قهرمانان و ورزشکاران المپيکي داده بودم باز هم اعلام ميکنم به هر کدام از قهرمانان المپيکي که دارنده مدال طلا، نقره و برنز در المپيک براي ايران اسلامي باشند، يک خودروي پژو 206 هديه خواهم داد.
به گزارش فارس ، وي افزود: اين هديه فقط به پاس شاد کردن دل مردم و برافراشته شدن پرچم مقدس و سه رنگ جمهوري اسلامي ايران با نام الله در المپيک است. هدايتي ادامه داد: همچنين به سعيد عبدولي ورزشکار با غيرت و با تعصب کشورمان که در حق ايشان ناعدالتي داوري انجام گرفت تا از رسيدن به مدال طلاي المپيک باز بماند، هديهاي مانند ساير مدالآوران يعني يک پژو 206 ناقابل اهدا خواهد شد. مالک باشگاه ملوان و استيل آذين تاکيد کرد: هيچ کس نبايد چشمهاي خود را به حرکت سازنده محمد بنا که با ورزشکاران فرنگيکار ما زندگي کرد و ستونهاي کشتي فرنگي را استوار نمود، ببندد. به همين دليل به پاس دلسوزيهاي او و صحبتهاي پهلوانانهاش در قبال شاگردان خود و مخصوصا حمايت زيبا و پهلوانانهاش از سعيد عبدولي تصميم گرفتم تا هديهاي ناقابل که شايد ذرهاي کوچک از زحمات اين مربي بزرگ ايران را جبران کند، يک پژو 206 مانند ساير ورزشکاران مدال آور المپيک به ايشان هم اهدا کنم تا انشاءالله اين کارها سبب شود تا ساير ورزشکاران ما نيز براي به اهتزاز درآوردن پرچم جمهوري اسلامي ايران تمام تلاش خود را انجام دهد. وي در پايان خاطرنشان کرد: ميدانم هيچکدام از جوانان ما براي شاد کردن دل مردم دنبال مسائل مالي نيستند، اما هدف من از اين کار به عنوان سرباز کوچکي در ايران اسلامي فقط تشکر و شادکردن دل ورزشکاراني است که دل هزاران ايراني را در اين شبهاي عزيز شاد کردند و باعث شدند مردم در اين شبهاي عزيز به عشق اين هواداران اشک بريزند و براي فرزندان خود دعا کنند. |