بنا:تعارف نکردم مي خواهم استراحت کنم
پنج شنبه 19 مرداد 1391 3:41 PM
بنا:تعارف نکردم مي خواهم استراحت کنمسرمربي پرافتخار تيم ملي کشتي فرنگي ايران با بيان اينکه حرف هاي من تعارف نبود، گفت:درحال حاضر بسيار خسته هستم و مي خواهم با استراحت به زندگي شخصي خودم برسم. |
![]() |
|
|
||
|
محمد بنا پس ازبازگشت به ايران درجمع خبرنگاران درباره قهرماني تيمش درالمپيک گفت:عملکرد کاروان کشتي فرنگي بسيار خوب بود و در حال حاضربهترين حس دنيا را دارم و انگار روي هوا هستم.
وي ادامه داد: 6 دلاور به همراه خود به المپيک برده بوديم و با اين افتخار آفريني بايد بگويم ديگرهيچ آرزويي ندارم و به بزرگترين آرزو خود رسيدم. سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران وبهترين مربي جهان در خصوص جدايي اش از تيم ملي، گفت:حرف هاي من تعارف نبود و در حال حاضر تنها مي خواهم استراحت کنم. وي تصريح کرد: تمام زندگي خود را براي موفقيت کشتي فرنگي گذاشتم و در حال حاضر بايد به زندگي شخصي خود برسم که در اين مدت به هيچ عنوان وقت اين کار را نداشتم. وي اظهار داشت: در اين موفقيت من نقشي نداشتم و اين دلاور مردان کشتي فرنگي ما بودند که شبانه روز براي اين افتخار آفريني تلاش کردند. سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران، خاطرنشان کرد: قبل از اين مسابقات به هيچ عنوان استرس نداشتم زيرا اطمينان داشتم تيم ملي ما موفق خواهد شد. بنا در خصوص ناداوري در ديدار سعيد عبدولي و حريف فرانسوي، گفت: ما هيچ چيز را نمي توانستيم در آن زمان عوض کنيم زيرا داور بلاروسي تصميم خود را گرفته بود. وي در خصوص قرعه آسان يا سخت در المپيک، اظهار داشت: در اين مسابقات قرعه آسان يا سخت به هيچ عنوان معنا نمي دهد زيرا بهترين هاي دنيا در اين رقابت ها حضور دارند. سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران، افزود: براي من موفقيت ايران از هر چيزي مهم تر است و در اين مسابقات نشان داديم که کشتي گيران فرنگي ايران تا چه حد توانمند هستند. وي در خصوص سالتو اميد نوروزي پس از قهرماني، گفت: وقتي براي در آغوش گرفتن او آمدم او از من اين درخواست را کرد و به او اجازه دادم. |