پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
درود بر نوشاد عالمیان این پینگ پنگ باز جوان ایرانی که با راه یابی به جمع 16 پینگ پنگ باز برتر المپیک افتخاری دیگر نصیب کاروان ورزشی ایران کرد
به امید موفقیت های هر چه بیشتر ایشان و دیگر اعضای کاروان المپیک ایران
یا لثارات الحسین
اخبار المپيک لندن 2012
المپيک 2012
در گروه نخست اين رقابتها ايتاليا سه بر يک مغلوب لهستان شد. آرژانتين نيز سه بر صفر از سد استراليا گذشت و انگليس نيز با همين نتيجه در برابر بلغارستان شکست خورد. در اين گروه تيمهاي بلغارستان، آرژانتين و لهستان در ردههاي اول تا سوم قرار گرفتند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، در گروه دوم نيز برزيل با نتيجه سه بر صفر از سد تونس گذشت. آمريکا نيز با همين نتيجه صربستان را شکست داد و روسيه نيز با همين نتيجه در برابر آلمان به پيروزي دست يافت. در جدول رده بندي اين گروه نيز برزيل، روسيه و آمريکا هر کدام سه امتيازي هستند.
المپيک لندن
فروش بليت مربوط به بازيهاي المپيک دو هزار و دوازده لندن در بازار سياه و نبود دسترسي تماشاگران به اين بليت ها سبب شده تا هزاران صندلي اين رقابتها خالي از تماشاگر بماند. سب کو رئيس کميته سازماندهي رقابتهاي المپيک دو هزار و دوازده لندن در کنفرانسي خبري پيرامون اين موضوع گفت:من هيچ دوست ندارم که اين صندلي ها خالي باشد و ما تمام تلاش خود را تا حد ممکن براي در اختيار گذاشتن اين صندلي ها در اختيار مردم و دوستداران ورزش به کار خواهيم بست و بايد در اين زمينه تحقيقات انجام شود. وي افزود:اگر شماري از نيروهاي نظامي برخي از صندلي ها را پر نمي کردند فکر نمي کردم که ديگر کسي براي پر کردن صندلي ها وجود داشت و واقعا اين شرم آور است که ما از نظاميان بخواهيم که صندلي ها را پر کنند و اگر ما از معلمها و دانش آموزان که خيلي علاقمند به ديدن بازيها هستند بخواهيم که صندلي هارا پرکنند آنها به درخواست ما جواب مثبت خواهند داد و اين خيلي آبرومندانه تر خواهد بود . کالين موينيهان رئيس کميته ملي المپيک انگليس هم در اين باره مي گويد:ما به پر شدن صندلي ها نيازمنديم و ما اين صندلي ها را براي حضور طرفداران تيم ها،علاقمندان ورزش در انگليس و تاثيرات اين واقعه ورزشي در کشور خود آماده کرده ايم . يکي از تماشاگران استراليايي بازيهاي المپيک درباره خالي ماندن صندلي هاي ورزشگاهها گفت:ما از تمامي نقاط جهان براي تماشاي بازيها به اينجا آمده ايم اما در کمال تعجب با خالي بودن صندلي ورزشگاهها مواجه شديم و واقعا براي واقعه ورزشي مهمي چون المپيک خالي ماندن ورزشگاهها تعجب آور است و به نظر من بايد به همه علاقمندان ورزش اجازه حضور در ورزشگاهها داده شود و همه بايد با المپيک همراه شوند. جاستين ترنر يکي از ساکنين شهر لندن گفت:من و شوهرم امروز مي خواستيم براي ديدن رقابتهاي ژيمناستيک بليت تهيه کنيم اما وقتي وارد ورزشگاه شديم نيمي از آن خالي از تماشاگر بود و اين نا اميد کننده است و اين در صورتي است که مي توان شرايط حضور همگان را در ورزشگاهها فراهم کرد. يکي از تماشاگران هلندي بازيهاي المپيک درباره خالي ماندن صندلي هاي ورزشگاهها گفت:به نظر من بليت هاي اين بازيها را افرادي خريداري مي کنند که علاقه اي به ورزش ندارند و به دنبال سودجويي هستند و در نتيجه خيلي ها نمي توانند بليت تهيه کنند که اين خيلي بد است و در اين جا وقتي شما براي ديدن مسابقه اي مي رويد بليت وجود ندارد و اين درحاليست که صندلي ورزشگاههاي خالي است. گفتني است پليس لندن شانزده نفر را در ارتباط با خريد و فروش بليت بازيهاي المپيک در بازار سياه بازداشت کرده است.