0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
دوشنبه 9 مرداد 1391  10:55 AM

المپيک لندن

تحقيق درباره خالي ماندن صندلي هاي ورزشگاهها

مقامات کميته اجرايي بازي هاي المپيک دو هزار و دوازده لندن تاکيد کردندکه درباره علت خالي ماندن هزاران صندلي در ورزشگاه هاي المپيک تحقيق مي کنند.

فروش بليت مربوط به بازيهاي المپيک دو هزار و دوازده لندن در بازار سياه و نبود دسترسي تماشاگران به اين بليت ها سبب شده تا هزاران صندلي اين رقابتها خالي از تماشاگر بماند.

سب کو رئيس کميته سازماندهي رقابتهاي المپيک دو هزار و دوازده لندن در کنفرانسي خبري پيرامون اين موضوع گفت:من هيچ دوست ندارم که اين صندلي ها خالي باشد و ما تمام تلاش خود را تا حد ممکن براي در اختيار گذاشتن اين صندلي ها در اختيار مردم و دوستداران ورزش به کار خواهيم بست و بايد در اين زمينه تحقيقات انجام شود.

وي افزود:اگر شماري از نيروهاي نظامي برخي از صندلي ها را پر نمي کردند فکر نمي کردم که ديگر کسي براي پر کردن صندلي ها وجود داشت و واقعا اين شرم آور است که ما از نظاميان بخواهيم که صندلي ها را پر کنند و اگر ما از معلمها و دانش آموزان که خيلي علاقمند به ديدن بازيها هستند بخواهيم که صندلي هارا پرکنند آنها به درخواست ما جواب مثبت خواهند داد و اين خيلي آبرومندانه تر خواهد بود .

کالين موينيهان رئيس کميته ملي المپيک انگليس هم در اين باره مي گويد:ما به پر شدن صندلي ها نيازمنديم و ما اين صندلي ها را براي حضور طرفداران تيم ها،علاقمندان ورزش در انگليس و تاثيرات اين واقعه ورزشي در کشور خود آماده کرده ايم .

يکي از تماشاگران استراليايي بازيهاي المپيک درباره خالي ماندن صندلي هاي ورزشگاهها گفت:ما از تمامي نقاط جهان براي تماشاي بازيها به اينجا آمده ايم اما در کمال تعجب با خالي بودن صندلي ورزشگاهها مواجه شديم و واقعا براي واقعه ورزشي مهمي چون المپيک خالي ماندن ورزشگاهها تعجب آور است و به نظر من بايد به همه علاقمندان ورزش اجازه حضور در ورزشگاهها داده شود و همه بايد با المپيک همراه شوند.

جاستين ترنر يکي از ساکنين شهر لندن گفت:من و شوهرم امروز مي خواستيم براي ديدن رقابتهاي ژيمناستيک بليت تهيه کنيم اما وقتي وارد ورزشگاه شديم نيمي از آن خالي از تماشاگر بود و اين نا اميد کننده است و اين در صورتي است که مي توان شرايط حضور همگان را در ورزشگاهها فراهم کرد.

يکي از تماشاگران هلندي بازيهاي المپيک درباره خالي ماندن صندلي هاي ورزشگاهها گفت:به نظر من بليت هاي اين بازيها را افرادي خريداري مي کنند که علاقه اي به ورزش ندارند و به دنبال سودجويي هستند و در نتيجه خيلي ها نمي توانند بليت تهيه کنند که اين خيلي بد است و در اين جا وقتي شما براي ديدن مسابقه اي مي رويد بليت وجود ندارد و اين درحاليست که صندلي ورزشگاههاي خالي است.

گفتني است پليس لندن شانزده نفر را در ارتباط با خريد و فروش بليت بازيهاي المپيک در بازار سياه بازداشت کرده است.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها