0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

هندبال المپيک2012

آرژانتين از ايسلند شکست خورد

تيم هندبال ايسلند روز يکشنبه در دومين روز برگزاري المپيک 2012 بر آرژانتين غلبه کرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، ايسلند در گروه نخست مسابقات هندبال المپيک سي و يک بر بيست و پنج مقابل آرژانتين به پيروزي رسيد.

اين ديدار در نيمه نخست با نتيجه پانزده بر چهارده تمام شده بود.

حمید.bmp

یک شنبه 8 مرداد 1391  4:29 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

فخري: کم تجربگي عامل باخت عابديني شد

مربي تيم ملي شمشيربازي ايران پس از شکست مجتبي عابديني در بازي‌هاي المپيک 2012 گفت: مجتبي برابر حريف خود کمي ترسيده بود و همين امر يکي از عوامل شکست او بود.

به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک و به نقل از خبرنگار اعزامي به لندن، پيمان فخري با اشاره به عملکرد خوب تنها نماينده ايران در اين رشته عنوان داشت: به نظر من وقتي مجتبي از حريف خود پيش افتاد بايد ريسک مي‌کرد و با همان روند مسابقه را ادامه مي‌داد. من اين نکته را به او گفتم اما اثري نداشت.

مربي تيم ملي شمشيربازي با بيان اين مطلب که عابديني برابر حريف رومانيايي کمي ترسيده بود، ادامه داد: سطح مسابقات المپيک و فضايي که در سالن وجود دارد باعث شد او کمي بترسد و با استرس کار را دنبال کند. در حالي که اگر با همان روش قبلي به کار ادامه مي‌داد، مي ‌توانست برابر اين بازيکن به پيروزي برسد.

پيمان فخري با بيان اين مطلب که مصدوميتي که چند روز پيش نصيب مجتبي عابديني شد روي کار او تاثير منفي گذاشت، ادامه داد: با اين حال او عملکرد بسيار خوبي داشت و اين بازي تجربه بزرگي شد تا بتواند در رقابت‌هاي پيش رو و به خصوص بازي‌هاي آسيايي کره جنوبي به نتايج بهتري دست پيدا کند.

حمید.bmp

یک شنبه 8 مرداد 1391  5:27 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

روزبهاني:کاملا آماده‎ام اما حريفم را نمي‏شناسم

بوکسور وزن 81- کيلوگرم ايران در بازي‌هاي المپيک با تاکيد بر اينکه براي آغاز رقابت‌هايش در اين بازي‌ها آمادگي عالي دارد، گفت: تنها مشکلم اين است که هيچ شناختي از حريفم ندارم.

احسان روزبهاني که در مسابقات جهاني بوکس صاحب سهميه المپيک شد، در گفتگويي اظهار داشت: "جيسون مونروي وارلا" از کلمبيا اولين حريف من در المپيک است. اين بوکسور هم مانند خودم در رقابت‏هاي جهاني صاحب سهميه شده است.

وي تصريح کرد: اطلاعات زيادي از اين بوکسور کلمبيايي ندارم. البته از وقتي قرعه کشي مسابقات بوکس انجام شد تاکنون چند بار فيلم رقابت‎هاي "جيسون مونروي وارلا" را ديدم و با کمک مربيان، عملکرد وي را آناليز کرده‎ام تا بتوانم در روز رقابت با شناخت بهتري روي رينگ قرار بگيرم.

بوکسور وزن 81- کيلوگرم ايران با ابراز اميدواري از اينکه نمايندگان بوکس ايران بتوانند عملکرد خوبي در بازي‏هاي المپيک داشته باشند و به طلسم مدال‌آوري بوکس در المپيک پايان دهند، خاطرنشان کرد: اطمينان داشته باشيد نه من و نه هيچ يک از سه بوکسور ديگر در جريان بازي‌ها کم کاري نمي‎کنيم. ما با تمام توان روي رينگ قرار مي‎گيريم. به خصوص اينکه از نظر روحي هم در شرايط خوبي هستيم.

روزبهاني که براي نخستين بار موفق به کسب سهميه المپيک شده است، يادآور شد: در صورتي که بتوانم در اولين رقابتم پيروز شوم بايد براي مبارزه دوم که در جمع 16 بوکسور برتر برگزار مي‎شود به مصاف حريفي از ترکيه بروم. در غير اين صورت از دور مسابقات کنار مي‎روم.

گفتني است، در چارچوب روز چهارم سي‏امين دوره بازي‌هاي المپيک روز دوشنبه احسان روزبهاني در رقابت‌هاي بوکس وزن 81- کيلوگرم به مصاف "جيسون مونروي وارلا" از کلمبيا مي‎رود. اين مبارزه در ورزشگاه "جيسون مونروي وارلا" از کلمبيا برگزار مي‎شود.

حمید.bmp

یک شنبه 8 مرداد 1391  5:28 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

المپيک2012-بسکتبال مردان

برزيل، استراليا را شکست داد

تيم بسکتبال برزيل روز يکشنبه در گروه دو المپيک 2012 مقابل استراليا به پيروي رسيد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، برزيل در لندن با نتيجه هفتاد و پنج بر هفتاد و يک ( نوزده - بيست، سي و شش - سي و پنج، پنجاه و شش - چهل و نه و هفتاد و پنج - هفتاد و يک ) بر استراليا غلبه کرد.

حمید.bmp

یک شنبه 8 مرداد 1391  6:27 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

المپيک2012

آزمايش دوپينگ ژيمناست ازبک مثبت اعلام شد

کميته بين المللي المپيک روز يکشنبه اعلام کرد لوئيزا گاليولينا ژيمناست تيم بانوان ازبکستان به سبب مثبت اعلام شدن آزمايش دوپينگش از رقابت هاي المپيک لندن محروم شد.

کميته بين المللي المپيک اعلام کرد ازمايش دوپينگ گاليوليا در روز بيست و پنجم ماه ژوئيه مثبت اعلام شد اما تصميم نهايي به نتيجه آزمايش نمونه بي اين ورزشکار موکول شد. او امروز مي بايست در المپيک لندن به رقابت مي پرداخت.

او دارنده دو مدال برنز آسيايي است. اين ژيمناست ازبک امسال در آلمان نيز در بخش حرکات زميني قهرمان جهان شد.

او دومين ورزشکار دوپينگي المپيک لندن محسوب مي شود . پيش از او آزمايش دوپينگ هيسن پولاکو وزنه بردار آلبانيايي مثبت اعلام شده بود.

به گزارش خبرگزاري آلمان از لندن، گرفتن آزمايش دوپينگ ورزشکاران المپيک از روز شانزدهم ماه ژوئيه تا دوازدهم ماه اوت ادامه دارد.

حمید.bmp

یک شنبه 8 مرداد 1391  6:27 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

المپيک2012

نتيجه مقدماتي شناي 4 در 100 امدادي مردان

مسابقات شناي المپيک 2012 روز يکشنبه در رشته چهار در صد متر امدادي مردان پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، بعد از برگزاري مرحله مقدماتي تيم هاي زير به مرحله بعد صعود کردند :

1- استراليا با 3:12.29

2- آمريکا با 3:12.59

3- روسيه با 3:12.77

4- فرانسه با 3:13.38

5- آلمان

6- بلژيک

7- آفريقاي جنوبي

8- ايتاليا

حمید.bmp

یک شنبه 8 مرداد 1391  6:54 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

نوروزي:

مشکل مصدوميت بوکسورهاي ايران برطرف شد

عضو تيم پزشکي ايران اعزامي به بازي‌هاي المپيک گفت: دو بوکسور تيم ملي ايران براي حضور در مسابقات المپيک مشکلي ندارند.

امين نوروزي در گفتگويي ضمن بيان اين مطلب افزود: علي مظاهري به خاطر مصدوميتي که از ناحيه کمر داشت براي حضور در مسابقات با مشکل مواجه شده بود که با تلاش کادر پزشکي مشکل او حل شد و براي حضور در بازي‌ها مشکل خاصي ندارد.

وي افزود: يکي ديگر از ورزشکاران مصدوم ايران طلوتي در رشته بوکس بود که دچار مصدوميت جزيي بود و پس از انجام مراحل تمريني لازم و فيريوتراپي، مشکلي براي حضور در مسابقات ندارد.

امين نوروزي وضعيت ساير ورزشکاران ايران در دهکده بازي‌هاي المپيک را مطلوب ارزيابي کرد و از بازگشت امير زرگري دوچرخه‌سوار مصدوم ايران به ايران خبر داد.

حمید.bmp

یک شنبه 8 مرداد 1391  6:54 PM
تشکرات از این پست
hobab1370
hobab1370
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 477

ادامه درخشش عالميان در المپيك/ نوشاد به يك شانزدهم نهايي رسيد

19-249.jpg

نماينده‌ي پينگ پنگ ايران در رقابت‌هاي انفرادي المپيك با ارائه يك نمايش خيره كننده به يك شانزدهم نهايي راه يافت.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌از لندن، نوشاد عالميان كه با پيروزي مقابل حريف استراليايي نخستين پيروزي تاريخ ايران در پينگ پنگ را به دست آورده بود، در دومين ديدار خود مقابل تانگ پنگ از هنگ كنگ به ميدان رفت و بازي را با نتيجه‌ي 4 بر 3 به سود خود به پايان داد.

عالميان ست‌هاي اول،‌ دوم، چهارم و هفتم را به سود خود به پايان برد (11-8، 11-5، 11-9 و 12-10) و ست‌هاي سوم، پنجم و ششم را (11-7 و 11-8، 11-5) واگذار كرد.

حريف عالميان در اين رقابت در رده 32 جهاني قرار داشت كه عالميان با اين پيروزي حريف بول تيمو از آلمان (رده 7 جهاني) شد.

"شهداء در قهقهه ی مستانه شان عند ربهم یرزقونند"

یک شنبه 8 مرداد 1391  7:14 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

اخبار المپيک 2012 لندن

عالميان به جمع 16 پينگ‌پنگ‎باز برتر پيوست

نوشاد عالميان توانست با برد 4 گيم و از دست دادن 3 گيم حريف خود را پشت سر بگذارد.

به گزارش بخش المپيک سايت ورزش سه،نوشاد عالميان توانست در يک ديدار حساس و نفس‌گير توانست در گِيم آخر بر حريف هنگ کنگي خود پنگ تانگ چيره شود. در اين ديدار نوشاد عالميان از استعداد و جواني خود استفاده کرده و در آخر مزد بازي خوب خود را مقابل حريف باتجربه اش گرفت. وينستون  آمريکايي قضاوت اين ديدار را برعهده داشت.

عالميان ست‌هاي اول،‌ دوم، چهارم و هفتم را به سود خود به پايان برد (11-8، 11-5، 11-9 و 12-10) و ست‌هاي سوم، پنجم و ششم را (11-7 و 11-8، 11-5) واگذار کرد.

عالميان دردور بعد بايستي با تيم بويل آلماني دارنده رتبه چهارم دربين شرکت کنندگان اين دوره از رقابت ها ديدار کند.

عالميان که دردور مقدماتي با قرعه استراحت روبه رو شده بود،درنخستين ديدار خود هان جاستين استراليايي را با نتيجه 4 برصفر و به ترتيب با نتايج 11-5, 11-7, 11- 7 و 13-11 مغلوب و به جمع 32 نفربرتر اين رقابت ها راه يافته بود.

نوشاد عالميان دارنده رتبه 77 جهان دربين 69 شرکت کننده اين بازي ها رتبه 32 را دراختيار دارد.

پنگ تانگ ورزشکار هنگ کنگي داراي رتبه سي و يکم جهان است اين بازيکن در رده بندي پينگ پنگ بازان شرکت کننده درالمپيک 2012 لندن رتبه 18را به خود اختصاص داده است.

حمید.bmp

یک شنبه 8 مرداد 1391  8:58 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

خلق شگفتي ورزشکار معلول در المپيک

پينگ‌ پنگ‌باز معلول لهستاني که دست راست ندارد به مرحله يک شانزدهم نهايي رقابت‌هاي تنيس روي ميز انفرادي زنان المپيک رسيد.

ناتاليا پارتيکا پينگ پنگ‌باز 23 ساله لهستاني که به صورت مادرزادي از ناحيه دست راست دچار معلوليت است، با پيروزي 4 بر 3 مقابل حريف دانمارکي خود به جمع 32 پينگ پنگ‌باز برتر المپيک پيوست.

اين ورزشکار روز يک‌شنبه در مرحله يک شانزدهم نهايي المپيک مقابل حريفي از هلند قرار خواهد گرفت.

پاتريکا چهار سال پيش در بازي‌هاي المپيک و پاراليمپيک پکن نيز حاضر بود و با وجود اينکه در المپيک به موفقيتي نرسيد، مدال طلاي پاراليمپيک را از آن خود کرد.

وي به همراه اوسکار پيستوريوس دونده معلول آفريقاي جنوبي دو ورزشکاري هستند که در المپيک و پاراليمپيک 2012 لندن شرکت خواهند کرد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

عالميان: پراسترس‌ترين بازي عمرم بود

نوشاد عالميان پس از پيروزي مقابل حريف هنگ کنگي در بازي‌هاي المپيک، اين مسابقه را پراسترس‌ترين مسابقه زندگي‌ خود ناميد.

به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک و به نقل از خبرنگار اعزامي به  لندن، نوشاد عالميان پس از برد مقابل حريف هنگ کنگي و راهيابي به جمع 32 پينگ پنگ باز برتر المپيک گفت: پراسترس‌ترين بازي زندگي‌ام بود و تاکنون در هيچ مسابقه‌اي اينقدر استرس نداشتم. جو المپيک با ساير رقابت‌ها فرق دارد. در اين مسابقه شروع خيلي خوبي داشتم اما چون کم‌تجربه بودم، به مشکل برخوردم. اما خدا را شکر که توانستم به پيروزي برسم. از کسب اين پيروزي خيلي خوشحالم. در بيشتر مواقع استرس روي تمرکز تاثير مي‌گذارد و باعث از دست رفتن تمرکز بازيکن مي‌شود، اما امروز هرچه بازي حساس‌تر شد، تمرکز من هم افزايش پيدا کرد.

اين پينگ‌پنگ باز ايراني گفت: از آنجايي که اين مسابقه در المپيک برگزار مي‌شد، مهم‌ترين پيروزي حرفه‌اي من است. هدف من از حضور در المپيک اين بود که خوب بازي کنم. خوشحالم که خدا کمک کرد تا توانستم در دو مسابقه خود به پيروزي برسم. اميدوارم که فردا هم بتوانم بازي خوبي داشته باشم.

عالميان با اشاره به اينکه فردا (دوشنبه) بايد به مصاف حريف قدرتمندي از کشور آلمان برود، گفت: فردا هم براي برد رقابت خواهم کرد، اما حريف آلماني من بسيار قدرتمند است. او نفر سوم جهان و نفر اول اروپا و در رده تيمي هم به مقام دوم المپيک رسيده است. سه سال پيش در رده جوانان با او بازي کردم که بازي نزديکي بود اما شکست خوردم. اميدوارم که اين بار بتوانم بازي بهتري ارائه کنم.

وي درباره حريف هنگ کنگي خود نيز گفت: امروز اولين بار بود که با چنين حريفي بازي مي‌کردم. او سيستم منحصر به فردي دارد و روي بک‌هندها بسيار قوي است. خوشبختانه در گيم آخر موفق شدم روي فورهند او را شکست دهم.

عالميان در پاسخ به اين سوال که بهترين نتيجه ممکن براي او در المپيک چه خواهد بود گفت: طبيعتا اگر اول شوم بهترين نتيجه ممکن را کسب کرده‌ام اما حتي اگر در جمع 16 پينگ پنگ باز برتر هم قرار بگيرم نتيجه بسيار خوبي خواهد بود.

وي در پايان گفت: اين پيروزي را به همه خانواده پينگ پنگ ايران تقديم مي‌کنم.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

فرزام: منتظر درخشش سولماز عباسي باشيد

مربي قايقراني رويينگ با اشاره به نتايج خوب 'سولماز عباسي' قايقران زن کشورمان و راهيابي او به مرحله يک چهارم نهايي المپيک لندن گفت: درخشش اين قايقران المپيکي کشورمان را از امروز شاهد خواهيد بود.

''افشين فرزام'' با اشاره به رقابت نه چندان راضي کننده روز شنبه قايقراني رويينگ اضافه کرد: من به طور مستقيم، مربيگري ''سولماز عباسي'' را بر عهده دارم و مي دانم شکست روز شنبه در حقيقت نوعي تاکتيک براي پرهيز از فشار اين بازي ها بوده است.

وي افزود: عباسي و شادي هر دو روز يکشنبه عملکرد خوبي داشتند و توانسته اند با پيروزي در اين مرحله در فهرست برنده ها جا بگيرند.با پيروزي امروز، وضعيت روحي نمايندگان رويينگ خيلي بهتر شده و اين دو قايقران، عزمشان را براي برگزاري يک رقابت ديدني آماده کرده اند.

وي در عين حال گفت: در گروه يک چهارم نهايي اين دو نماينده ما کار سختي خواهند داشت چرا که در گروه آنها مدال آوران دوره هاي پيش المپيک قرار داشته و شکست آنها کار دشواري خواهد بود.

فرزام تصريح کرد: راهيابي به المپيک و گرفتن سهميه در اين رشته براي کشورمان جاي غرور دارد و نمايندگان ما اگر هم در اين دوره نتوانند مدال آور باشند، چيزي از ارزش هاي آنها کم نخواهد شد.

وي افزود: با شرکت نمايندگان ايران در المپيک لندن، رده بندي بين المللي آنها افزايش يافته و اين يک پيشرفت با ارزش براي اين رشته در کشورمان محسوب مي شود!

اين دو قايقران ايراني روز سه شنبه 10 مرداد ماه در مرحله يک چهارم نهايي پارو مي زنند.

شادي در گروه چهارم اين مرحله با نمايندگان کشورهاي دانمارک، نروژ، کوبا، جمهوري چک و لهستان مسابقه مي دهد و عباسي در گروه نخست با قايقراناني از استراليا، نيوزيلند، مکزيک، پاراگوئه و آلمان رقابت مي کند.

شادي و عباسي در صورت صعود از اين مرحله به ترتيب در روزهاي پنجشنبه و جمعه 12 و 13 مرداد ماه در مرحله نهايي به ميدان مي روند.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

شي‌ون:‌ من روبوت شنا نيستم

قهرمان کم سن شناي 400 متر بانوان المپيک لندن گفت:‌ روبوت شنا عنوان خوبي برايم نيست و اين قهرماني به خاطر تمرينات سخت و طاقت فرسا حاصل شده است.

به نقل از کانال پلاس، پس از آنکه در دومين روز از مسابقات المپيک (امروز) «ايي شي‌ون» شناگر 16 ساله چيني توانست در ماده 400 متر کرال پشت مقام نخست را از آن خود کند، اين موفقيت با حيرت کارشناسان حاضر درمحل روبه رو شد اما وي پس  از دريافت مدال خود اظهار داشت: کسب قهرماني من جاي هيچ تعجبي ندارد. شنيدم برخي از من به عنوان روبوت شنا نام بردند اما واقعيت اين است که من روبوت نيستم.

او ادامه داد: قهرماني من در اصل محصول يک کار تمريني سخت و طاقت فرسا است که به دقت انجام گرفته که فقط در آن من، دخالت نداشته ام بلکه برنامه ريزان و مربيانم عامل اصلي موفقيتم هستند.

اين قهرمان در جدال فينال مسافت فوق را در ضرف 4 دقيقه 28 ثانيه و 43 صدم ثانيه شنا کرد.سرعت وي چنان اعجاب‌انگيز بود که فريتس سورگل يکي از کارشناسان شنا حاضر در محل از اين قهرمان بسيار جوان به عنوان روبوت شنا ياد کرد.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

حمید.bmp

یک شنبه 8 مرداد 1391  9:28 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

تاسيس فروشگاه‌هاي عرضه رايانه به بهانه المپيک

برگزاري مسابقات المپيک لندن فرصت خوبي براي عرضه محصولات رايانه‌اي شرکت‌هاي سازنده فراهم کرده است.

به نقل از فاينشنال‌تايمز، ورود گسترده جهانگردان به کشور انگليس جهت تماشاي پيکارهاي گوناگون المپيک لندن و همچنين حضور علاقمندان زيادي بومي، عاملي اساسي و  انگيزه‌اي مهم براي شرکت‌هايي که در زمينه توليد رايانه‌هاي قابل حمل فعاليت دارند، بوده تا در شهر لندن و چند شهر ديگر همچون منچستر يا گلاسکو، در نزديکي دهکده المپيک فروشگاه‌هاي براي عرضه محصولات خود به مشتريان فراهم کنند.

در همين زمينه چند شرکت بزرگ همچون ايسوز، ايسر، سوني و دل توانسته‌اند با تاسيس چند فروشگاه مشتريان زيادي را به سوي خود جلب کنند. اين کمپاني‌ها با ارائه بالاترين سطح خدمات از فروش خوبي برخوردار شده‌اند.

شرکت ايسر حتي يکي از مدل‌هاي جديد خود را به نام شهر لندن، ميزبان المپيک نامگذاري کرده است.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1

گيگز: بايد امارات را شکست بدهيم

رايان گيگز،ديدار امروز تيمش مقابل امارات را بسيار مهم و حساس دانست.

شاگردان استيوارت پيرس در اولين ديدارشان در اين رقابت ها مقابل سنگال به تساوي 1-1 دست پيدا کردند و در صورتي که نتوانند در ديدار امشب به سه امتياز دست پيدا کنند، ممکن است صعودشان به مرحله بعد به خطر بيفتد.

گيگز در گفتگو با اسکاي اسپورت گفت:" اين يک ديدار بسيار مهم است زيرا ما بايد حداقل در يکي از دو ديدار پيش رو به پيروزي برسيم.

ما بازي امارات مقابل اروگوئه را تماشا کرديم؛ آنها بازي هاي خوبي انجام دادند. بازي آخر ما مقابل اروگوئه ديدار دشواري است و ما بايد در ديدار امشب هر کاري مي توانيم انجام دهيم.

تساوي مقابل سنگال ناراحت کننده بود اگرچه در مجموع نتيجه عادلانه اي رقم خورد زيرا آنها موقعيت هاي خوبي داستند.

بعد از اينکه 1-0 پيش افتاديم، نتوانستيم نتيجه را حفظ کنيم و اين نااميد کننده بود."

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها