0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
یک شنبه 8 مرداد 1391  9:28 PM

شي‌ون:‌ من روبوت شنا نيستم

قهرمان کم سن شناي 400 متر بانوان المپيک لندن گفت:‌ روبوت شنا عنوان خوبي برايم نيست و اين قهرماني به خاطر تمرينات سخت و طاقت فرسا حاصل شده است.

به نقل از کانال پلاس، پس از آنکه در دومين روز از مسابقات المپيک (امروز) «ايي شي‌ون» شناگر 16 ساله چيني توانست در ماده 400 متر کرال پشت مقام نخست را از آن خود کند، اين موفقيت با حيرت کارشناسان حاضر درمحل روبه رو شد اما وي پس  از دريافت مدال خود اظهار داشت: کسب قهرماني من جاي هيچ تعجبي ندارد. شنيدم برخي از من به عنوان روبوت شنا نام بردند اما واقعيت اين است که من روبوت نيستم.

او ادامه داد: قهرماني من در اصل محصول يک کار تمريني سخت و طاقت فرسا است که به دقت انجام گرفته که فقط در آن من، دخالت نداشته ام بلکه برنامه ريزان و مربيانم عامل اصلي موفقيتم هستند.

اين قهرمان در جدال فينال مسافت فوق را در ضرف 4 دقيقه 28 ثانيه و 43 صدم ثانيه شنا کرد.سرعت وي چنان اعجاب‌انگيز بود که فريتس سورگل يکي از کارشناسان شنا حاضر در محل از اين قهرمان بسيار جوان به عنوان روبوت شنا ياد کرد.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها