پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
یک شنبه 8 مرداد 1391 11:10 PM
نيکفر: به فکر موفقيت در المپيک هستمدووميداني کار المپيکي ايران گفت: تمرينات بسيار خوبي انجام دادهام و ميخواهم بهتر از المپيک 2008 پکن نتيجه بگيرم. |
![]() |
|
|
||
|
امين نيکفر در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در المپيک 2008 پکن کم تجربه بودم وعملکردم موفق نبود. بعد از اولين حضور در پکن فکر کردم که بايد از دو و ميداني کنارهگيري کنم، اما به خاطر يک سري توصيهها دوباره بازگشتم و تمريناتم را از سر گرفتم.
وي که زير نظر( مو ساترا )مربياش تمرين ميکند، عنوان کرد: بدون کمک موساترا و تجاربي که در عرصه بينالمللي کسب کردم، نميتوانستم به تنهايي سهميه المپيک را بگيرم. در حال حاضر در دانشگاه برکلي تمرين ميکنم و توانستهام به آمادگي خوبي برسم. نقاط ضعف و قوت خود را ارزيابي کردهام. وي افزود: با توجه به اينکه يک سال پيش سهميه را کسب کردم فرصت آماده سازي زيادي را داشتم و اين موضوع کمک زيادي به من کرده است. گفتني است؛ نيکفر که دووميداني کار المپيکي ايران در رشته پرتاب وزنه محسوب ميشود، چند روز ديگر رقابت در لندن را با حريفان خود آغاز ميکند. وي که در آمريکا اقامت دارد و يک سال پيش سهميه B را کسب کرده است از همان جا به طور مستقيم راهي لندن ميشود. وي تجربه حضور در المپيک 2008 پکن را دارد و ميخواهد با استفاده از اين تجربه نتيجه خوبي در لندن کسب کند. دووميداني کار المپيک ايران گفت: اکنون احساس خوبي دارم، چون تمرينات مناسبي را انجام دادهام و ميخواهم عملکرد بهتري از المپيک پکن داشته باشم و براي من مهم همين موضوع است. وي چندي پيش در مسابقاتي که در کانادا برگزار شد پرتابي به طول 19 متر و 51 سانتي متر داشت. |