0

اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

نسخه چاپيارسال به دوستان
فراموشی جوانان در وزارتخانه‌ای به همین نام/۳
وزیر ورزش و جوانان بعد از المپیک به مجلس می‌رود/ عملکرد ضعیف وزارت ورزش در حوزه جوانان

خبرگزاری فارس: یک نماینده مجلس گفت: بعد از اتمام بازی‌های المپیک وزیر ورزش و جوانان را به مجلس فرا می‌خوانیم تا برنامه‌هایش را در حوزه جوانان با توجه به عملکرد ضعیف این وزارتخانه ارائه کند.

خبرگزاری فارس: وزیر ورزش و جوانان بعد از المپیک به مجلس می‌رود/ عملکرد ضعیف وزارت ورزش در حوزه جوانان

عباس صلاحی در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس اظهار داشت: در وزارتخانه ورزش و جوانان سنخیتی بین ورزش و حوزه جوانان وجود ندارد؛ حوزه ورزش بیشتر قهرمان‌پروری است در حالی که حوزه جوانان وسیع‌تر بوده و مشکلات زیادی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارد.

وی ادامه داد: چون مسائل ورزشی و المپیک‌ها در جامعه عکس‌العمل بیشتری دارد مسائل ورزشی نیز معمولاً‌ در اولویت قرار می‌گیرد.

نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی افزود: بعد از اتمام المپیک از وزیر ورزش و جوانان درخواست خواهیم کرد تا به مجلس بیاید و برنامه‌هایش را ارائه کند و امیدواریم با مشورت‌های صورت گرفته اقدامات حوزه جوانان به صورت جدی پیگیری شود.

صلاحی تأکید کرد: البته هنوز دیر نشده و این وزارتخانه نوپا است و باید یک کار کارشناسی صورت بگیرد. حتماً باید از افراد دانشگاهی و کارشناس در حوزه معاونت جوانان در این وزارتخانه استفاده شود و برنامه‌ریزی‌ها به صورت اصولی و راهبردی پیگیری شود.

وی درباره اجرا نشدن قانون تسهیل ازدواج جوانان و انجام ندادن وظایف مربوط به حوزه جوانان در برخی دستگاهها گفت: درباره اجرا نشدن این قانون چندین عامل دخالت دارد که از جمله آن می‌توان به مشخص نبودن متولی، نبود نظارت و برنامه‌ریزی مدون اشاره کرد.

این عضو کمیسیون اجتماعی تصریح کرد: نمی‌شود در حوزه جوانان شعاری عمل کرد و باید در این قانون بازنگری صورت بگیرد چون حوزه جوانان عمومیت دارد با یک یا دو مصوبه نمی‌شود آن را حل کرد.

صلاحی با ذکر این نکته که در حوزه جوانان برنامه‌ریزی‌ها باید به صورت درازمدت انجام شود نه مقطعی، خاطرنشان کرد: در این راستا باید بودجه‌ها مشخص شده و برنامه‌ریزی‌ها در درازمدت و نه مقطعی پیگیری شود همچنین اقدامات لازم برای حل مشکلات این حوزه باید به صورت زیربنایی صورت بگیرد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:13 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

نصیری‌نیا: در سیدنی فدای مافیای ورزش شدم/در المپیک باید پول مدال را بدهی!

نسخه چاپيارسال به دوستان
حاضرم به وزنه‌برداری ایران کمک کنم
نصیری‌نیا: در سیدنی فدای مافیای ورزش شدم/در المپیک باید پول مدال را بدهی!

خبرگزاری فارس: قهرمان پیشین وزنه‌برداری ایران گفت: در المپیک 2000 سیدنی فدای مافیای ورزش شدم و مدال طلا که حق مسلم بود را از دست دادم.

خبرگزاری فارس: نصیری‌نیا: در سیدنی فدای مافیای ورزش شدم/در المپیک باید پول مدال را بدهی!

به گزارش خبرگزاری فارس، بی‌شک از وی بعنوان بدشانس‌ترین المپیکی تاریخ ایران نام برده می‌شود. وزنه برداری که مدال طلا در مشتش بود و قربانی مافیای جهانی در ورزش شد.  صحبت از شاهین نصیری‌نیاست. از شاهین وزنه برداری ایران پس از درخشش در جام جهانی 1999 آتن تنها توقع مدال طلای المپیک سیدنی می‌رفت، اما اتفاقاتی افتاد که خود شاهین بهتر از هر کسی می‌تواند آن را توضیح بدهد.

نصیری‌نیا امروز یک بار دیگر به وطن بازگشته تا تجربیاتش را در اختیار جوانان ایرانی بگذارد. در گفت و گویی متفاوت با وی بیشتر با جنبه‌های آشکار و نهان المپیک آشنا شدیم.

* تجربه حضور چندین ساله در آمریکا چطور بود؟  هم مربیگری کردید و هم ادامه تحصیل دادید.

تجربه خوبی بود. دور از وطن بودن سخت است اما تجربه خوبی در مربیگری کسب کردم، ضمن اینکه تحقیقات خوبی در زمینه وزنه برداری به عمل آوردم. در مجموع تجربه خوبی برایم بود.

*پس چرا بازگشتی؟

متعلق به این خاک هستم و باید پس از 5 سال به وطنم باز می‌گشتم.

*در کنار درس، علم مربیگری وزنه برداری را هم فرا گرفتید؟

درست است. در این مدت در کلاس‌های مختلف شرکت کردم و خودم هم چندین کلاس آموزشی برای مربیان آمریکایی برگزار کردم.

*پس از بازگشت چه برنامه‌ای دارید؟ صحبت از حضورتان در رأس یک تیم آسیایی بود.

از چند تیم آسیایی و آمریکای جنوبی پیشنهاد دارم که اگر اجازه بدهید تا پیش از نهایی شدن، اسمی از این کشورها نبرم. باید یک بار دیگر به آمریکا بازگشته و کارهای بازگشتم را انجام دهم. به نظرم حدود 6 ماه دیگر و پس از بازگشت نهایی، در این مورد می‌توان اظهار نظر کرد. در این مدت علی مرادی، دبیرکل کنفدراسیون وزنه برداری آسیا قرار است پیشنهادات مختلف را ارائه کرده تا در مورد آنها بررسی و تصمیم گیری لازم را انجام دهم.

*آمادگی بازگشت به عرصه مربیگری را دارید؟

100 درصد. حتی اگر بتوانم به وزنه برداری ایران هم کمک کنم مشکلی برایم نخواهد بود اما بستگی به موقعیتش دارد.

*برسیم به سال المپیک سال 2000 سیدنی. در جام جهانی 1999 به مدال طلای جهان رسیدی و بخت اول قهرمانی المپیک بودی. چه اتفاقی برایت افتاد که از این امر مهم باز ماندی؟ گویا مصدوم شدی و ...؟

مصدومیت در کار نبود و فدراسیون جهانی اجازه نداد تا مسابقه بدهم.

*به چه علت؟

سالی بود که باید دیماس یوانی که در وزن من بود سومین طلای المپیکش را کسب کند. آن هم از مافیا بازی‌های ورزش بود. معروف است که باید مدال المپیک را خرید. شما هر اندازه هم آمادگی داشته باشید، باید پول مدال را بدهی در غیر این صورت خیلی از اتفاقات نمی‌افتد. با این حال با تهدید به اینکه تیم ملی وزنه برداری را برگردانده و محروم خواهند کرد، علناً به من اجازه ندادند وزنه بزنم.

*یعنی مصدومیت بهانه بود؟

بله. علناً خودشان گفتند که باید به بهانه مصدومیت کنار بروی و وزنه نزنی.

*امید اصلی طلای المپیک سیدنی در بین کاروان ایران شما بودی.

درست است. در تمرینات 15 کیلوگرم بالاتر از رکوردهای جهان را زده بودم و دقیقا 4 روز قبل از آغاز رقابت‌های المپیک وقتی تمریناتم را دیدند و احساس کردن که دیماس نمی تواند به مدال طلا برسد، فدراسیون جهانی علنی وارد شد و با عنوان کردن مصدومیت من، زمینه را برای قهرمانی این وزنه بردار یونانی فراهم کرد.

*یعنی امروز هم این مافیا وجود دارد؟

منظورم از خریداری مدال این نیست که پول بدهی و بگویی طلای من را بدهید. منظور این است که فدراسیون کشورت انقدر باید قدرت داشته باشد و رایزنی لازم را به عمل بیاورد که شما بتوانی حقت را بگیری. آن زمان خیلی حرفه‌ای نشده بودیم و چیزی از دنیای حرفه‌ای نمی‌دانستیم تا این اتفاقات بیافتد.

*با این حال در دو دسته 105 و فوق سنگین دو مدال طلا برای ایران به دست آمد.

همین بلا را سر بلغارستان آوردند و این تیم را هم از قهرمانی دور کردند. بحث در مورد این موضوع خیلی مفصل است. آن سال می‌خواستند یونان قهرمان شود و بد نبود تا از ایران هم 2 نفر به مدال طلای المپیک برسند. در نهایت هم به هدف خود رسیدند.

*پس شما این وسط فدا شدید؟

درست است. من در این بین در المپیک 2000 سیدنی واقعا فدا شدم. آنجا علنا جایی یود که فدراسیون جهانی اعلام کرد اگر شاهین نصیری نیا وزنه بزند، تیمتان را بر می گردانیم.

*در المپیک 2004 هم روی تخته رفتی.

در المپیک آتن در آخرین لحظه مدالم را از دست دادم و چهارم شدم.

*چه زمانی از وزنه برداری خداحافظی کردی؟

در سال 2006 برای همیشه از وزنه برداری خداحافظی کردم.

*شرایط ملی‌پوشان وزنه برداری ایران را در چند سال اخیر چطور می‌بینید؟ به نظر موفقیت‌های خوبی حداقل در 2 سال اخیر به دست آمده است.

به نظرم انتخاب باقری، یکی از انتخاب‌های خوب برای تیم ملی بود و نتایج و آمار هم همین موضوع را نشان می‌دهد که چه کارها و اقدامات مثبتی در این مدت انجام شده است که به تبع آن می بینیم در تیم ملی امروز وزنه برداران خوبی داریم.

*شما که مشکل خاصی با کادر فنی تیم ملی یا سایر مسئولان فدراسیون ندارید؟

با همه دوست هستم و مشکلی با هیچکس ندارم. چند وقت پیش حسین رضازاده از من خواست به وزنه برداری ایران کمک کنم که من هم در این مورد اعلام امادگی کردم. با هم زندگی کرده‌ایم و هیچ مشکلی بین ما نیست. اتفاقا یکی از کسانی که قبل از انتخاب کوروش باقری، انتخابش این مربی بود، من بودم.

باقری دیسیپلین بالایی دارد و روی همین حساب انتخاب و رأی من هم وی بود. قبل از باقری، افرادی مربی تیم ملی شد بودند که باعث از بین رفتن نظم و انضباط شده بودند و نتیجه‌اش هم سه چهار دوپینگی و عملکرد ناموفق تیم ملی در تمام عرصه‌ها بود. از زمانی که کوروش آمده ورق برگشته و همه شرایط مطلوب است.

*امروز تیم ملی وزنه برداری یکی از پرامیدترین تیم‌های کاروان المپیکی ایران در آستانه المپیک لندن است.

نظر من هم همین است. به هر حال امیدوارم نتیجه‌ای که انتظارش را داریم به دست بیاید.

*چند مدال برای وزنه برداری پیش بینی می‌کنید؟

پیش بینی نمی‌کنم چون همه شانس دارند اما حداقل 2 تا 3 مدال که حداقل آن یک طلا است برای وزنه برداری به دست می‌آید.

گفت و گو از محمدرضا حاجی‌عبدالرزاق

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:14 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

پاسخ به:اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

نسخه چاپيارسال به دوستان
باخت‌هایم را داده‌ام و دیگر نوبت بردهایم شده است
رضایی: کشتی‌گیری که شرایط روحی بهتری داشته باشد روی سکوی المپیک می‌رود

خبرگزاری فارس: ملی‌پوش وزن 96 کیلوگرم کشتی فرنگی در المپیک لندن گفت: المپیک جنگ لحظه‌ها است و کشتی‌گیری که از شرایط روحی و روانی بهتری برخوردار باشد روی سکو خواهد رفت.

خبرگزاری فارس: رضایی: کشتی‌گیری که شرایط روحی بهتری داشته باشد روی سکوی المپیک می‌رود

قاسم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره شرایطش پیش از آغاز المپیک گفت: تمام اعضای تیم آماده‌اند، چندین ماه است درون اردو شبانه‌روز زحمت می‌کشیم و به مرز آمادگی رسیده‌ایم.

وی ادامه داد: تمام حریفان با آمادگی بدنی کامل گام به میدان المپیک می‌گذارند، اما این شرایط روحی و روانی است که می‌تواند تعیین کننده باشد. باید در لحظه‌ها بهترین تصمیم را بگیری و این است که تعیین کننده است.

دارنده مدال برنز جهان تصریح کرد: سابقه حضور در المپیک قبلی را دارم که این موضوع کمک زیادی به من می‌کند. المپیک جنگ لحظه‌ها است و کشتی‌گیری که از شرایط روحی و روانی بهتری برخوردار باشد روی سکوی قهرمانی خواهد رفت.

رضایی در پاسخ به این سوال که چقدر این شرایط را در خودش می‌بیند عنوان کرد: در مسابقاتی که اخیراً به میدان رفته‌ام از نظر شرایط بدنی بسیار خوب بودم و از نظر روحی و روانی هم نسبت به حریفان کاملا برتر بودم و به هیچ عنوان اجازه نمی‌دادم که از من امتیاز بگیرند.

وی افزود: باخت‌هایم را داده‌ام و حالا دیگر نوبت بردهای من شده است. شناخت خیلی خوبی نسبت به حریفانم دارم و از همه لحاظ از آنها سرتر و برتر هستم؛ امیدوارم روز مسابقه هم بتوانم به حقم برسم. هدفم بالاترین سکو و خوش‌رنگ‌ترین مدال است چون می‌دانم که این توانایی را دارم.

فرنگی‌کار المپیکی ایران درباره وزن کم کردن نیز گفت: کمی اضافه وزن دارم که طبیعی است، شرایط خوبی دارم و در این فاصله زمانی باقیمانده با هماهنگی کادر فنی و کادر پزشکی طوری برنامه‌ریزی کرده‌ایم که با کمترین مشکل سر وزن برسم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:14 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

مهدوی‌نیا: شادی می‌تواند جزو 12 نفر برتر المپیک باشد

نسخه چاپيارسال به دوستان
در گفت‌وگو با فارس
مهدوی‌نیا: شادی می‌تواند جزو 12 نفر برتر المپیک باشد

خبرگزاری فارس: ناظر کمیته ملی المپیک در قایقرانی گفت: محسن شادی می‌تواند در لندن جزو 12 نفر برتر قرار بگیرد.

خبرگزاری فارس: مهدوی‌نیا: شادی می‌تواند جزو 12 نفر برتر المپیک باشد

مسعود مهدوی‌نیا در گفت‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره شرایط المپیکی‌های قایقرانی گفت: ورزشکاران خوب تمرین کردند و آمادگی بالایی برای این مسابقات دارند. حاشیه‌ها نیز در ورزشکاران تاثیری نداشته است زیرا آنها دنبال این اتفاقات نیستند.

وی با بیان اینکه شادی می‌تواند جزو 12 نفر برتر دنیا باشد، اظهار داشت: طالبیان در رشته آب‌های آرام می‌تواند با راهیابی در فینال A که 8 قایقران حضور دارند خودش را مطرح کند. آرزو حکیمی نیز یکی از جوانترین و برترین قایقرانان است که نشان داده می‌توان در آینده روی او سرمایه‌گذاری کرد.

ناظر کمیته ملی المپیک ادامه داد: هدف فدراسیون این است که در مسابقات قهرمانی جهان سال آینده حکیمی خودش را مطرح کند. عباسی هم سهمیه را خوب کسب کرد.

مهدوی‌نیا در پاسخ به این سوال که نبودن اردوی تدارکاتی می‌تواند در نتیجه کسب شده موثر باشد، عنوان کرد: عباسی که در اردوها حضور داشت اما محسن شادی به دلیل مشکلی که داشت و فوت خواهرش نتوانست اعزام شود اما حسن قایقرانی این است که عمر طولانی دارد. ورزشکاری در این رشته را می‌شناسم که 7 مدال طلا در 8 بار حضورش در المپیک کسب کرده و امسال نیز در نظر داشت با سن 50 سالگی در المپیک شرکت کند.

وی در پایان گفت: ما به هر میزانی که آرامش داشته باشیم می‌توانیم این آرامش را به ورزشکاران منتقل کنیم. همه باید همکاری کنیم تا ورزشکاران بهترین نتیجه را کسب کنند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:16 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

ارزنده: اگر به شرایط و امکانات حریفان فکر کنم، از مسیر اصلی‌ام در المپیک دور می‌شوم

نسخه چاپيارسال به دوستان
در محیطی آرام و بدون دغدغه تمرین می‌کنم
ارزنده: اگر به شرایط و امکانات حریفان فکر کنم، از مسیر اصلی‌ام در المپیک دور می‌شوم

خبرگزاری فارس: دوومیدانی کار المپیکی ایران گفت: اگر بخواهم به شرایط و امکانات حریفان فکر کنم از هدف اصلی‌ام در المپیک دور می‌شوم.

خبرگزاری فارس: ارزنده: اگر به شرایط و امکانات حریفان فکر کنم، از مسیر اصلی‌ام در المپیک دور می‌شوم

محمد ارزنده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت آمادگی‌اش برای حضور در المپیک اظهار داشت: قرار بود در اردوی تهران شرکت کنم و فدراسیون برنامه ریزی کرده بود، اما به داوری، رئیس فدراسیون گفتم که آرامش می‌خواهم و دوست دارم در محیطی آرام و بدون دغدغه در شهر خودم تا روز اعزام تمرین کنم که او هم موافقت کرد و در حال حاضر در ارتفاعات بروجن کار می‌کنم. خوشبختانه همه شرایط خوب است و تمام تمرکزم روی تمرینات است.

وی در مورد حریفانش گفت: کاری به حریفان ندارم و فقط تمزینات خودم را انجام می‌دهم. اگر بخواهم به این موضوع بیندیشم که حریفانم در چه وضعیتی هستند، چگونه تمرین می‌کنند و چه امکاناتی دارند، از هدف اصلی‌ام در المپیک دور می‌شوم. در حال حاضر بهترین رکورد دنیا 8 متر و 35 متر در پرش طول است و فعلا با این رکورد فاصله دارم.

دوومیدانی کار المپیکی ایران عنوان کرد: هر مسابقه شرایط خاص خودش را دارد و کسی از آن خبر ندارد و نمی‌تواند پیش‌بینی کند که چه نتیجه‌ای می‌گیرد. همه المپیکی‌ها زحمت کشیده‌ و می‌خواهند بهترین نتیجه را بگیرند.

وی عنوان کرد: درست است که امکانات ما با حریفان قابل قیاس نیست، اما ما نباید به این دلیل که آنها در شرایط خوبی تمرین می‌کنند، دست از تلاش برداریم.به هرحال امکانات ما هم مشخص است و باید با شرایط فعلی به مصاف آنها برویم.

ارزنده با پرشی به طول 8 متر و 17 سانتی متر و با کسب ورودی B در المپیک لندن شرکت می‌کند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:18 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

مدال‌های المپیک لندن سنگین‌ترین و گران‌ترین مدال‌های تاریخ

نسخه چاپيارسال به دوستان
المپیک 2012 - لندن
مدال‌های المپیک لندن سنگین‌ترین و گران‌ترین مدال‌های تاریخ

خبرگزاری فارس: مدال‌های المپیک لندن گران‌ترین و سنگین‌ترین مدال‌های تاریخ هستند که تحت تدابیر امنیتی در برج لندن نگهداری می‌شود.

خبرگزاری فارس: مدال‌های المپیک لندن سنگین‌ترین و گران‌ترین مدال‌های تاریخ

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از خبرگزاری فرانسه، مدال های بازی های المپیک 2012 لندن که برای ساخت آنها هشت تن فلز طلا، نقره و مس از معادن مغولستان و یوتا در آمریکا استخراج شده است که تحت حفاظت شدید در برج لندن نگهداری می‌شوند. این مدال‌ها سنگین‌ترین و گران‌ترین مدال‌ها در تاریخ بازی‌های المپیک هستند که از دوم جولای وارد برج لندن شدند و هم اکنون تحت تدابیر شدید امنیتی در این برج قرار دارند.

4700 مدال المپیک و پارالمپیک تا روز اهدا به ورزشکاران همراه با جواهرات سلطنتی در این برج نگهداری می‌شوند.

مدال‌ها برای مدال‌آوران ارزش بسیاری دارند اگرچه طلای بسیار کمی در آنها استفاده شده است.

وزن یک مدال طلا حدود 410 گرم است که فقط 6 گرم یعنی 1.34 درصد آن را طلا تشکیل می‌دهد و بقیه از نقره (92.5 درصد) و مس تشکیل شده است.

افزایش بی‌سابقه قیمت طلا و نقره در سال‌های اخیر که قیمت این دو فلز را نسبت به المپیک 2008 پکن به دو برابر رسانده است باعث شده مدال‌های بازی‌های لندن به گران‌ترین مدال‌های تاریخ المپیک تبدیل شوند.

مدال‌های امسال از نظر ابعاد نیز به دلیل 85 میلیمتر قطر و 7 میلیمتر ضخامت، سنگین‌ترین مدال‌های تاریخ بازی‌های المپیک تابستانی هستند.

وزن مدال بازی‌های پکن 200 گرم و تقریبا نصف مدال‌های المپیک لندن بود اما این رکورد متعلق به بازی‌های تابستانی المپیک است. در المپیک زمستانی مدال بازی‌های 2010 ونکوور با 576 گرم وزن رکوردار است.

طراحی مدال‌ها نیز با نقشی از نایک، الهه پیروزی در یونان، لوگوی المپیک لندن و همچنین تصویری از رودخانه تیمز کار هنرمند بریتانیایی 'دیوید واتکینز' است.

با وجود همه اینها مدال‌آوران المپیک لندن می‌توانند از یک چیز مطمئن باشند. کیفیت این مدال‌ها بسیار بهتر از مدال‌های بازی‌های المپیک 1948 لندن است.

کیفیت مدال آن بازی‌ها که بعد از جنگ جهانی برگزار شد به قدری پایین بود که به طور مرتب نیاز به پرداخت داشت.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:19 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

دیام: سنگال با غلبه بر بریتانیا اولین شگفتی المپیک فوتبال را رقم می‌زند

نسخه چاپيارسال به دوستان
المپیک ۲۰۱۲ – لندن
دیام: سنگال با غلبه بر بریتانیا اولین شگفتی المپیک فوتبال را رقم می‌زند

خبرگزاری فارس: هافبک تیم ملی فوتبال مردان سنگال گفت: می‌خواهیم تیم میزبان را شکست داده و اولین شگفتی فوتبال المپیک را خلق کنیم.

خبرگزاری فارس: دیام: سنگال با غلبه بر بریتانیا اولین شگفتی المپیک فوتبال را رقم می‌زند

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آبزرور، در شرایطی که مراسم افتتاح رقابت‌های المپیک شامگاه جمعه انجام خواهد شد،‌ پیکارهای فوتبال در رده مردان از فردا (پنج‌شنبه) آغاز می‌شود. در این تاریخ سنگال مقابل بریتانیا قرار خواهد گرفت. تیم آفریقایی با وجود آگاهی از قدرت تیم میزبان، خواهان کسب پیروزی در این دیدار است تا بخت خود را برای راهیابی به مراحل بعدی جام ارتفا دهد.

در این ارتباط «محمد دیام» هافبک حریف آفریقایی‌ گفت: مصمم به شکست تیم بریتانیا هستیم. برای ما کسب هر سه امتیاز مقابل میزبان بسیار خوب است. در این صورت می‌توانیم شگفتی نخست المپیک را خلق کرده و شانس خود را برای راهیابی به دور حذفی ارتقا دهیم.

بازیکن 25 ساله کنونی وستهام  که پیش‌تر در تیم‌‌های وایکانو اسپانیا و ویگان انگلیس بازی کرده، افزود: فیلم بازی تدارکاتی چند روز قبل بریتانیا مقابل برزیل را تماشا کرده‌ایم. به باور ما آن‌ها تیمی قدرتمند را در اختیار دارد. اما ما می‌خواهیم قدرت خود را اعمال کنیم. بازیکنان سنگال به قدرت خود ایمان دارند و هدف‌شان شکست بریتانیا در روز نخست است.

دیدار یاران این ستاره و تیم تحت رهبری استیووارت پیرس از گروه اول ساعت 23:15 فردا در ورزشگاه اولدترافورد منچستر انجام خواهد شد.

در دیدار دیگر همین گروه امارات با اروگوئه جدال خواهد کرد.

پیکارهای لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع خواهد شد و تا تاریخ یکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد یافت.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:19 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

درگیری فیزیکی در اردوی تیم ملی واترپلو/ یک بازیکن مصدوم شد!

نسخه چاپيارسال به دوستان
ملی‌پوشان در انتظار جلسه کمیته انضباطی
درگیری فیزیکی در اردوی تیم ملی واترپلو/ یک بازیکن مصدوم شد!

خبرگزاری فارس: در پی درگیری در اردوی تیم ملی واترپلو یک بازیکن به شدت مصدوم شد!

خبرگزاری فارس: درگیری فیزیکی در اردوی تیم ملی واترپلو/ یک بازیکن مصدوم شد!

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌های ملی جوانان و بزرگسالان واترپلوی ایران در مجموعه ورزشی آزادی اردوی مشترکی را سپری می‌کنند. در حالی که قرار بود این تیم‌ها برای کسب آمادگی بیشتر به کشورهای ترکیه و اسلواکی اعزام شوند خبر درگیری در اردوی تیم ملی سرعت آماده‌سازی این تیم‌ها را کم کرد.

رومان پولاچیک با حذف نام 7 ملی‌پوش، 16 واترپلوئیست را به مرحله سوم اردوی آماده‌سازی تیم ملی دعوت کرد، اما به نظر می‌رسد این انتخاب‌ها و شرایط برای برخی از ملی‌پوشان قابل هضم نبوده و منجر به درگیری فیزیکی شدید بین دو نفر از بازیکنان شد که در این درگیری یکی از ملی‌پوشان به شدت آسیب دید.

باتوجه به این درگیری و حاشیه‌هایی که برای تیم ملی واترپلو به‌وجود آمده است به نظر می‌رسد ملی‌پوشان متخلف باید منتظر برگزاری جلسه کمیته انضباطی باشند تا درخصوص درگیری به وجود آمده توضیحاتی را ارائه کنند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:20 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

حسین رضازاده و کوروش باقری وارد دهکده المپیک شدند

نسخه چاپيارسال به دوستان
حسین رضازاده و کوروش باقری وارد دهکده المپیک شدند

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون وزنه‌برداری و سرمربی تیم ملی ساعت 11 صبح امروز به وقت تهران وارد دهکده بازی‌های المپیک شدند.

خبرگزاری فارس: حسین رضازاده و کوروش باقری وارد دهکده المپیک شدند

به گزارش خبرگزاری فارس، حسین رضازاده و کوروش باقری که برای حضور در کنگره فنی مسابقات وزنه برداری المپیک لندن زودتر از سایر اعضای تیم و در قالب گروه اول ساعت 2/45 بامداد امروز (چهارشنبه) تهران را به مقصد لندن ترک کرده بودند، دقایقی پیش وارد دهکده ورزشکاران شدند.

کنگره فنی مسابقات وزنه برداری المپیک لندن فردا (پنجشنبه) برگزار می‌شود تا پس از مشخص شدن رکوردهای نهایی وزنه برداران شرکت کننده، تکلیف گروه های A و B این رقابتها مشخص شود.

گروه دوم کاروان وزنه برداری کشورمان متشکل از کیانوش رستمی، سهراب مرادی، سعید محمدپور و جورج زالای ساعت 2/45 بامداد شنبه 7 مردادماه و گروه آخر متشکل زا نواب نصیرشلال، بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی ساعت 8/45 صبح روز سه شنبه 10 مرداد تهران را به مقصد لندن ترک می کنند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:21 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

کسب 2 مدال طلا در کشتی فرنگی المپیک کار بزرگی است

نسخه چاپيارسال به دوستان
سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی عراق:
کسب 2 مدال طلا در کشتی فرنگی المپیک کار بزرگی است

خبرگزاری فارس: سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی عراق گفت: کسب دو مدال طلا در کشتی فرنگی المپیک کار بسیار بزرگی است که می‌تواند از سوی کشتی‌گیران ایرانی رقم بخورد.

خبرگزاری فارس: کسب 2 مدال طلا در کشتی فرنگی المپیک کار بزرگی است

سعید شیرزاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی فارس در آمل درباره کاروان تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان که این ماه باید در میادین المپیک 2012 لندن حاضر شود، بیان داشت: ورزش کشتی چه در آزاد و چه در فرنگی با رشد و پیشرفت زیادی همراه بوده که روز به روز بر این پیشرفت افزوده می‌شود.

وی افزود: هم‌اکنون رشته کشتی کشورمان در بین دیگر کشورهای دنیا حرف‌های زیادی برای گفتن دارد که این ادعا در رقابت‌های بین‌المللی و جهانی مشهود است.

شیرزاد با اعلام اینکه شهرستان آمل نیز یکی از قطب‌های کشتی فرنگی است، بیان داشت: قاسم رضایی و محسن حاجی‌پور که از شاگردانم بودند در میدان‌های مختلف جهانی و بین‌المللی توانستند صاحب مدال‌های رنگارنگی شوند و برای کشورمان افتخارآفرین باشند.

این پیشکسوت کشتی فرنگی مازندران که حدود یک سال و نیم سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشور عراق بود، با اشاره به وضعیت تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان اعزامی به رقابت‌های المپیک 2012 لندن تصریح کرد: در وزن 55 کیلوگرم حمید سوریان با در اختیار داشتن مدال‌های متعدد جهانی و المپیک از عجایب این دوره از رقابت‌های بزرگ است، اگر بخت با ما یار باشد امید زیادی برای کسب سکو داریم.

وی ادامه داد: همچنین در وزن 60 کیلوگرم نیز امید نوروزی درخشش خوبی داشته، در مسابقات جهانی به مدال طلا دست یافت، ولی باید در مسابقات المپیک تلاش‌ها مضاعف شود؛ زیرا هیچ چیز در این دوره از رقابت‌های سخت و حساس مشخص نیست.

شیرزاد با بیان اینکه در وزن 66 کیلوگرم نیز سعید عبدولی از کشتی‌گیران لایق خوزستانی کشورمان است که اگر مشکل وزنی نداشته باشد احتمال مدال‌آوری این کشتی‌گیر لایق کشورمان بسیار زیاد است.

وی بیان داشت: در وزن 74 کیلوگرم نماینده‌ای نداشته و نتوانستیم کسب سهمیه کنیم، ولی در وزن 84 کیلوگرم نیز با وجود حبیب‌الله اخلاقی از کشتی‌گیر قدرتمند و با استقامتی سود می‌بریم که احتمال کسب مدال نیز توسط او زیاد است.

این مربی کشتی با اشاره به اینکه قاسم رضایی دلیرمرد آملی فرنگی کشورمان که دومین حضور خود در المپیک را تجربه می‌کند یکی از برترین‌های دنیا محسوب می‌شود، گفت: این کشتی‌گیر در وزن 96 کیلوگرم به روی تشک می‌رود، رضایی از شاگردانم بوده که می‌تواند با کسب مدالی خوش‌رنگ به کشورمان بازگردد.

شیرزاد در بیان آخرین وزن کشتی فرنگی کشورمان اعزامی به رقابت‌های المپیک 2012 لندن اذعان داشت: بشیر باباجان‌زاده دیگر مازندرانی دلیرکشتی کشورمان است که در 120 کیلوگرم حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و می‌تواند حتی به مدال طلای این رقابت‌ها نیز دست پیدا کند.

وی در مجموع وضعیت تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان را مطلوب ارزیابی کرد و متذکر شد: امیدواریم کشتی‌گیران ایرانی از این رقابت سخت و نفس‌گیر با سربلندی خارج شوند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:22 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

ورزش بدون المپیک بی‌معنی است

نسخه چاپيارسال به دوستان
بانوی شمشیرباز المپیکی ایران:
ورزش بدون المپیک بی‌معنی است

خبرگزاری فارس: بانوی شمشیرباز المپیکی ایران گفت: برای یک ورزشکار حرفه‌ای نرفتن به المپیک همانند این است که واقعیت ورزش را درک نکرده باشد.

خبرگزاری فارس: ورزش بدون المپیک بی‌معنی است

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، در المپیک مونترال کانادا برای نخستین بار بانوان ورزشکار ایرانی در یک رشته تیمی در المپیک حضور پیدا کردند که در بین تیم اعزامی شمشیربازی بانوان در اسلحه فلوره دو بانوی ورزشکار اصفهانی حضور داشتند.

مریم آچاک و گیتی محبان دو شمشیرباز اصفهانی بودند که در ترکیب تیم اعزامی ایران به المپیک مونترال قرارداد داشتند، اما در حال حاضر از ترکیب تیم چهار نفره بانوان شمشیرباز سه نفر در خارج از کشور سکونت دارند و آچاک تنها بازمانده این جمع است که در اصفهان سکونت داشته و همچنان فعال و با انگیزه در رشته شمشیربازی به عنوان مربی فعالیت دارد.

*برای کسب تجربه به المپیک رفتیم

آچاک که شمشیربازی را از حدود سال‌های 43 و 44 در خانه جوانان آغاز کرد، مدارج ترقی در این رشته را به خوبی پیمود تا جایی که در بازی‌های آسیایی تهران به همراه گیتی محبان دیگر شمشیرباز اصفهانی و ژیلا الماسی، مهوش شفاعی و مریم شریعت‌زاده مدال طلای تیمی در اسلحه فلوره را کسب کرد.

فارس: در مورد تجربه حضورتان در المپیک بگویید؟

در بازی‌های آسیایی تهران پس از اینکه توانستیم تیم ژاپن را که در رنکینگ ششم جهانی بود، شکست دهیم، در رده‌بندی جهانی ارتقا قابل ملاحظه‌ای به دست آوردیم.

در آن زمان نیز برای ورود به المپیک، شرایط خاصی وجود داشت و با قهرمانی در بازی‌های آسیایی سهمیه حضور در المپیک مونترال را کسب کردیم و با اصرار رئیس فدراسیون وقت و نفوذ وی بانوان شمشیرباز اجازه شرکت در مسابقات المپیک را پیدا کردند.

فارس: از شرایط تیم ملی در آن دوران بگویید؟

در بازی‌های آسیایی تیم ملی را مربیان روسی هدایت می‌کردند، اما برای المپیک با مربیان ایرانی آماده شدیم و حدود شش ماهی در تهران در اردو به سر می‌بردیم.

آچاک با اشاره به اینکه برای مسابقات المپیک حدود دو هفته در کانادا حضور داشتیم، تصریح کرد:  سطح مسابقات بسیار بالا بود و ما به نسبت سایر بازیکنان از سن و سال کمتری برخوردار بودیم و از لحاظ تجربه نیز نمی‌توانستیم با آن‌ها برابری کنیم.

فارس: قدرت شمشیربازی در دنیا را در دست چه کشوری می‌‌دانید؟

در آن دوره روسیه حرف نخست را در شمشیربازی دنیا می‌زد و تیم‌های آلمان، ایتالیا و فرانسه در رده‌های بعدی قرار داشتند، قبل از اینکه تیم به المپیک اعزام شود، می‌دانستیم که نباید از ما انتظار معجزه داشته باشند، اما برای کسب تجربه به میدان رفتیم و به نسبت نیز توانستیم درخشش خوبی داشته باشیم.

فارس: نظرتان راجع به برگزاری مسابقات المپیک چیست؟

اگر شخصی ورزشکار باشد، اما در المپیک شرکت نکند؛ مانند این است که اصل ورزش را درک نکرده است و امیدوارم تمام بانوان ورزشکار ایرانی فرصت حضور در المپیک را به دست بیاورند زیرا با حضور در این میدان واقعیت ورزش را می‌توانند، درک کنند.

فارس: موقعیت تیم شمشیربازی برای رسیدن به المپیک را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

با ابراز امیدواری نسبت به اینکه بانوان شمشیرباز اصفهانی بتوانند به مسابقات المپیک راه پیدا کنند، اعتقاد دارم در حال حاضر بانوان شمشیرباز ایرانی فاصله زیادی با حریفان خارجی خود دارند و باید تلاش خود را برای دستیابی به این هدف چند برابر کنند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:22 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

همراهی تیم ملی شنای ارمنستان با کاروان ایران

نسخه چاپيارسال به دوستان
گزارش خبرنگار اعزامی فارس از لندن
همراهی تیم ملی شنای ارمنستان با کاروان ایران

خبرگزاری فارس: تیم ملی شنای ارمنستان پس از توقف کاروان ایران در این کشور با ملی‌پوشان کشورمان راهی لندن شد.

خبرگزاری فارس: همراهی تیم ملی شنای ارمنستان با کاروان ایران

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از لندن، کاروان خبری ایران ساعت 2:45 بامداد امروز به ایروان رسید و پس از توقف یک ساعته در پایتخت ارمنستان ساعت 7:30 به وقت محلی وارد لندن محل برگزاری سی‌امین دوره بازی‌های المپیک شد.

در این پرواز حسین رضازاده، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری، کوروش باقری، 4 بوکسور المپیکی با پرچمداری علی مظاهری، محمد بیداریان تنها شناگر المپیکی کشورمان، و سرپرستان شنا و بوکس حضور داشتند.

هنگام توقف ایران در ایروان، تیم شنای ارمنستان نیز با کاروان ایران همسفر شدند که با شناخت ورزشکاران ایران از جمله مظاهری به خوش‌وبش با آنها پرداختند.

پس از رسیدن این کاروان، اصغر رحیمی، دبیر ستاد تدارکاتی بازی‌ها از ملی‌پوشان استقبال کرد.

مسابقات المپیک به طور رسمی از جمعه آغاز می‌شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:23 PM
تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

آغاز اردوی ملی‌پوشان والیبال نشسته از 6 مرداد/ اعلام اسامی تیم ملی تیراندازی با کمان

نسخه چاپيارسال به دوستان
اخبار کوتاه از ورزش جانبازان و معلولین
آغاز اردوی ملی‌پوشان والیبال نشسته از 6 مرداد/ اعلام اسامی تیم ملی تیراندازی با کمان

خبرگزاری فارس: دوازدهمین مرحله از اردوی تیم ملی والیبال نشسته برای حضور در پارالمپیک لندن از 6 تا 17 مردادماه به میزبانی تبریز برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: آغاز اردوی ملی‌پوشان والیبال نشسته از 6 مرداد/ اعلام اسامی تیم ملی تیراندازی با کمان

به گزارش خبرگزاری فارس، دوازدهمین مرحله از اردوی تیم ملی والیبال نشسته برای حضور در پارالمپیک لندن با حضور 14 ملی‌پوش از 6 تا 17 مردادماه به میزبانی تبریز برگزار خواهد شد.

نفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی به شرح زیر است:

جلیل ایمری، احمد ایری (گلستان) ، رضا پیدایش (البرز)، حسین ‌فرزانه (قزوین)، ناصر حسن‌پور (آذربایجان غربی)، میثم علی‌پور (گیلان)، مهدی حمیدزاده ،داود علی‌پوریان، صادق‌ بیگدلی، محمد خالقی (تهران)، عیسی زیراهی (مرکزی)، مجید لشگری، رمضان صالحی، سعید ابراهیمی (مازندران)

هادی رضایی و فرید صائبی به ترتیب سرمربیگری و مربیگری تیم ملی والیبال نشسته را برعهده دارند.

* آغاز ششمین مرحله از اردوی تیم ملی تیراندازی از 7 مرداد

ششمین مرحله از اردو آماده‌سازی تیم ملی تیراندازی بانوان برای حضور در پارالمپیک لندن از 7 تا 14 مردادماه در تهران برگزار می‌شود.

ساره جوانمردی و عالیه محمودی دو نماینده رشته تیراندازی جانبازان و معلولین بانوان هستند تمرینات خود را زیر نظر رقیه الله‌کرمی (مربی تیم ملی) دنبال می‌کنند.

* دعوت از 6 کماندار به اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان

هشتمین مرحله از اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان جانبازان و معلولین برای حضور در پارالمپیک لندن از 7 تا 13 مردادماه با حضور 6 کماندار به میزبانی تهران برگزار خواهد شد.

اسامی ورزشکاران دعوت شده به اردوی تیم ملی به شرح زیر است:

ابراهیم رنجبر (تهران)،  راضیه شیرمحمدی، زهرا جوانمرد (خراسان‌رضوی)،  رهام شهابی‌پور، امین علیخانی، زهرا نعمتی (کرمان)

انتهای پیام/م

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

3 بیمارستان لندن آماده سرویس‌دهی به المیپکی‌ها است

نسخه چاپيارسال به دوستان
پورکاظمی خبر داد:
3 بیمارستان لندن آماده سرویس‌دهی به المیپکی‌ها است

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی از آمادگی 3بیمارستان برای سرویس‌دهی به المپیکی‌ها خبر داد.

خبرگزاری فارس: 3 بیمارستان لندن آماده سرویس‌دهی به المیپکی‌ها است

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کمیته ملی المپیک،  لطفعلی پورکاظمی، رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی درباره آخرین اخبار پزشکی بازی های المپیک لندن، اظهار کرد: پس از راه اندازی کلینیک پزشکی کاروان ورزش کشورمان، روز گذشته از مرکز کنترل دوپینگ بازی ها و همچنین بیمارستان مستقر در دهکده بازی ها که در مجاورت کلینیک ایران قرار دارد، بازدید کردیم. خوشبختانه این مرکز به تجیهزات کاملی از جمله سی تی اسکن، ام.آر.آی، رایدولوژی، تجهیزات فیزیوتراپی، امکانات آب درمانی و دندانپزشکی مجهز است و مسئولان پزشکی بازی ها به خوبی همه موارد احتمالی را پیش بینی کرده اند. علاوه بر این 3 بیمارستان در مرکز شهر لندن در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در جریان این بازدید هماهنگی های لازم را با مسئولان بیمارستان انجام دادیم تا در صورت بروز هر گونه مشکل حادی برای اعضای کاروان کشورمان سریعا مصدوم یا بیمار در این مرکز و همچنین در بیمارستان های سطح شهر تحت مداوا قرار بگیرد.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تمامی اعضای کاروان ایران که وارد لندن شده اند، در سلامت کامل به سر می برند و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

تشکرات از این پست
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1

مکنزی: جست‌وجو در اینترنت مرا به سمت جودو کشاند/بخاطر مربیان و خانواده‌ام طلا ‌می‌خواهم

نسخه چاپيارسال به دوستان
المپیک ۲۰۱۲ – لندن
مکنزی: جست‌وجو در اینترنت مرا به سمت جودو کشاند/بخاطر مربیان و خانواده‌ام طلا ‌می‌خواهم

خبرگزاری فارس: ستاره تیم جودوی انگلیس در المپیک ۲۰۱۲ گفت:‌ جست‌وجوی یکسری واژگان ورزشی در اینترنت باعث ایجاد علاقه‌ام به ورزش حرفه‌ای و ترغیبم به انجام جودو شد.

خبرگزاری فارس: مکنزی: جست‌وجو در اینترنت مرا به سمت جودو کشاند/بخاطر مربیان و خانواده‌ام طلا ‌می‌خواهم

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آبزرور، «اشلی مکنزی» یکی از امیدهای بریتانیا جهت کسب مدال طلا در رقابت‌‌های جودو المپیک است. وی در دو، سه هفته گذشته بر شدت تمریناتش افزود تا بطور کامل به آمادگی مطلوب برسد اما در خلال این دوره کوتاه، فرصتی نیز برای پاسخ‌گویی به پرسش خبرنگاران خارجی که خواهان آشنایی بیشتر با او بودند، یافت.

وی در پاسخ به سئوالات یک خبرنگار ژاپنی از نحوه آشنایی‌اش با ورزش جودو گفت: تا سن 13، 14 سالگی بطور کامل با جودو نا آشنا بودم. یک روز بخاطر نکاتی که در زنگ ورزش مدرسه از طرف معلم مطرح شد، در اینترنت، جست‌وجو کردم. با یکسری مفاهیم ورزشی جدید آشنا شدم که ربط به جودو داشت. همین اتفاق شوق و انگیزه بیشتر آشنایی با این ورزش را در من ایجادکرد. بعد با مراجعه به یکی از باشگاه‌های رزمی لندن، بطور کامل با ورزش محبوبم آشنا شدم و تصمیم گرفتم در این رشته فعالیت کنم.

وی ادامه داد: اکنون اگر در حد قهرمان تیم ملی مطرح هستم، خودم را مدیون زحماتی که در اولین باشگاه مسئولان برایم کشیدند، می دانم. از این رو می خواهم بخاطر دادن پاسخی مناسب به آن تلاش‌ها و نیز حمایت خانواده‌ام، صاحب مدال طلا شوم.

این قهرمان 23 ساله در وزن 60 کیلوگرم فعالیت می کند.

پیکارهای لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع خواهد شد و تا تاریخ یکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد یافت.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها