پاسخ به:اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن
چهارشنبه 4 مرداد 1391 5:14 PM
خبرگزاری فارس: ملیپوش وزن 96 کیلوگرم کشتی فرنگی در المپیک لندن گفت: المپیک جنگ لحظهها است و کشتیگیری که از شرایط روحی و روانی بهتری برخوردار باشد روی سکو خواهد رفت.

قاسم رضایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره شرایطش پیش از آغاز المپیک گفت: تمام اعضای تیم آمادهاند، چندین ماه است درون اردو شبانهروز زحمت میکشیم و به مرز آمادگی رسیدهایم.
وی ادامه داد: تمام حریفان با آمادگی بدنی کامل گام به میدان المپیک میگذارند، اما این شرایط روحی و روانی است که میتواند تعیین کننده باشد. باید در لحظهها بهترین تصمیم را بگیری و این است که تعیین کننده است.
دارنده مدال برنز جهان تصریح کرد: سابقه حضور در المپیک قبلی را دارم که این موضوع کمک زیادی به من میکند. المپیک جنگ لحظهها است و کشتیگیری که از شرایط روحی و روانی بهتری برخوردار باشد روی سکوی قهرمانی خواهد رفت.
رضایی در پاسخ به این سوال که چقدر این شرایط را در خودش میبیند عنوان کرد: در مسابقاتی که اخیراً به میدان رفتهام از نظر شرایط بدنی بسیار خوب بودم و از نظر روحی و روانی هم نسبت به حریفان کاملا برتر بودم و به هیچ عنوان اجازه نمیدادم که از من امتیاز بگیرند.
وی افزود: باختهایم را دادهام و حالا دیگر نوبت بردهای من شده است. شناخت خیلی خوبی نسبت به حریفانم دارم و از همه لحاظ از آنها سرتر و برتر هستم؛ امیدوارم روز مسابقه هم بتوانم به حقم برسم. هدفم بالاترین سکو و خوشرنگترین مدال است چون میدانم که این توانایی را دارم.
فرنگیکار المپیکی ایران درباره وزن کم کردن نیز گفت: کمی اضافه وزن دارم که طبیعی است، شرایط خوبی دارم و در این فاصله زمانی باقیمانده با هماهنگی کادر فنی و کادر پزشکی طوری برنامهریزی کردهایم که با کمترین مشکل سر وزن برسم.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...