0

اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

پاسخ به:اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن
چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:14 PM

نسخه چاپيارسال به دوستان
باخت‌هایم را داده‌ام و دیگر نوبت بردهایم شده است
رضایی: کشتی‌گیری که شرایط روحی بهتری داشته باشد روی سکوی المپیک می‌رود

خبرگزاری فارس: ملی‌پوش وزن 96 کیلوگرم کشتی فرنگی در المپیک لندن گفت: المپیک جنگ لحظه‌ها است و کشتی‌گیری که از شرایط روحی و روانی بهتری برخوردار باشد روی سکو خواهد رفت.

خبرگزاری فارس: رضایی: کشتی‌گیری که شرایط روحی بهتری داشته باشد روی سکوی المپیک می‌رود

قاسم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره شرایطش پیش از آغاز المپیک گفت: تمام اعضای تیم آماده‌اند، چندین ماه است درون اردو شبانه‌روز زحمت می‌کشیم و به مرز آمادگی رسیده‌ایم.

وی ادامه داد: تمام حریفان با آمادگی بدنی کامل گام به میدان المپیک می‌گذارند، اما این شرایط روحی و روانی است که می‌تواند تعیین کننده باشد. باید در لحظه‌ها بهترین تصمیم را بگیری و این است که تعیین کننده است.

دارنده مدال برنز جهان تصریح کرد: سابقه حضور در المپیک قبلی را دارم که این موضوع کمک زیادی به من می‌کند. المپیک جنگ لحظه‌ها است و کشتی‌گیری که از شرایط روحی و روانی بهتری برخوردار باشد روی سکوی قهرمانی خواهد رفت.

رضایی در پاسخ به این سوال که چقدر این شرایط را در خودش می‌بیند عنوان کرد: در مسابقاتی که اخیراً به میدان رفته‌ام از نظر شرایط بدنی بسیار خوب بودم و از نظر روحی و روانی هم نسبت به حریفان کاملا برتر بودم و به هیچ عنوان اجازه نمی‌دادم که از من امتیاز بگیرند.

وی افزود: باخت‌هایم را داده‌ام و حالا دیگر نوبت بردهای من شده است. شناخت خیلی خوبی نسبت به حریفانم دارم و از همه لحاظ از آنها سرتر و برتر هستم؛ امیدوارم روز مسابقه هم بتوانم به حقم برسم. هدفم بالاترین سکو و خوش‌رنگ‌ترین مدال است چون می‌دانم که این توانایی را دارم.

فرنگی‌کار المپیکی ایران درباره وزن کم کردن نیز گفت: کمی اضافه وزن دارم که طبیعی است، شرایط خوبی دارم و در این فاصله زمانی باقیمانده با هماهنگی کادر فنی و کادر پزشکی طوری برنامه‌ریزی کرده‌ایم که با کمترین مشکل سر وزن برسم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها