ارزنده: اگر به شرایط و امکانات حریفان فکر کنم، از مسیر اصلیام در المپیک دور میشوم
چهارشنبه 4 مرداد 1391 5:18 PM
خبرگزاری فارس: دوومیدانی کار المپیکی ایران گفت: اگر بخواهم به شرایط و امکانات حریفان فکر کنم از هدف اصلیام در المپیک دور میشوم.

محمد ارزنده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت آمادگیاش برای حضور در المپیک اظهار داشت: قرار بود در اردوی تهران شرکت کنم و فدراسیون برنامه ریزی کرده بود، اما به داوری، رئیس فدراسیون گفتم که آرامش میخواهم و دوست دارم در محیطی آرام و بدون دغدغه در شهر خودم تا روز اعزام تمرین کنم که او هم موافقت کرد و در حال حاضر در ارتفاعات بروجن کار میکنم. خوشبختانه همه شرایط خوب است و تمام تمرکزم روی تمرینات است.
وی در مورد حریفانش گفت: کاری به حریفان ندارم و فقط تمزینات خودم را انجام میدهم. اگر بخواهم به این موضوع بیندیشم که حریفانم در چه وضعیتی هستند، چگونه تمرین میکنند و چه امکاناتی دارند، از هدف اصلیام در المپیک دور میشوم. در حال حاضر بهترین رکورد دنیا 8 متر و 35 متر در پرش طول است و فعلا با این رکورد فاصله دارم.
دوومیدانی کار المپیکی ایران عنوان کرد: هر مسابقه شرایط خاص خودش را دارد و کسی از آن خبر ندارد و نمیتواند پیشبینی کند که چه نتیجهای میگیرد. همه المپیکیها زحمت کشیده و میخواهند بهترین نتیجه را بگیرند.
وی عنوان کرد: درست است که امکانات ما با حریفان قابل قیاس نیست، اما ما نباید به این دلیل که آنها در شرایط خوبی تمرین میکنند، دست از تلاش برداریم.به هرحال امکانات ما هم مشخص است و باید با شرایط فعلی به مصاف آنها برویم.
ارزنده با پرشی به طول 8 متر و 17 سانتی متر و با کسب ورودی B در المپیک لندن شرکت میکند.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...