مکنزی: جستوجو در اینترنت مرا به سمت جودو کشاند/بخاطر مربیان و خانوادهام طلا میخواهم
چهارشنبه 4 مرداد 1391 5:24 PM
خبرگزاری فارس: ستاره تیم جودوی انگلیس در المپیک ۲۰۱۲ گفت: جستوجوی یکسری واژگان ورزشی در اینترنت باعث ایجاد علاقهام به ورزش حرفهای و ترغیبم به انجام جودو شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آبزرور، «اشلی مکنزی» یکی از امیدهای بریتانیا جهت کسب مدال طلا در رقابتهای جودو المپیک است. وی در دو، سه هفته گذشته بر شدت تمریناتش افزود تا بطور کامل به آمادگی مطلوب برسد اما در خلال این دوره کوتاه، فرصتی نیز برای پاسخگویی به پرسش خبرنگاران خارجی که خواهان آشنایی بیشتر با او بودند، یافت.
وی در پاسخ به سئوالات یک خبرنگار ژاپنی از نحوه آشناییاش با ورزش جودو گفت: تا سن 13، 14 سالگی بطور کامل با جودو نا آشنا بودم. یک روز بخاطر نکاتی که در زنگ ورزش مدرسه از طرف معلم مطرح شد، در اینترنت، جستوجو کردم. با یکسری مفاهیم ورزشی جدید آشنا شدم که ربط به جودو داشت. همین اتفاق شوق و انگیزه بیشتر آشنایی با این ورزش را در من ایجادکرد. بعد با مراجعه به یکی از باشگاههای رزمی لندن، بطور کامل با ورزش محبوبم آشنا شدم و تصمیم گرفتم در این رشته فعالیت کنم.
وی ادامه داد: اکنون اگر در حد قهرمان تیم ملی مطرح هستم، خودم را مدیون زحماتی که در اولین باشگاه مسئولان برایم کشیدند، می دانم. از این رو می خواهم بخاطر دادن پاسخی مناسب به آن تلاشها و نیز حمایت خانوادهام، صاحب مدال طلا شوم.
این قهرمان 23 ساله در وزن 60 کیلوگرم فعالیت می کند.
پیکارهای لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع خواهد شد و تا تاریخ یکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد یافت.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...