فهيمه نمازی:
برگزاری مسابقات قرآن جرقهای برای جذب افراد به سمت اين كتاب الهی است
گروه فعاليتهای قرآنی: نفر اول هفدهيمن جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی در رشته حفظ كل با اشاره به اينكه در برخی مواقع انسان با جرقهای به سمت چيزی گرايش پيدا میكند، برگزاری مسابقات قرآن میتواند در حكم اين جرقه باشد.
فهيمه نمازی، نفر اول هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی در رشته حفظ كل، در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: از يازده سالگی كار حفظ قرآن را شروع كردم و با توجه به اينكه برادر بزرگترم حافظ قرآن بود من نيز برای وارد شدن به اين وادی ترغيب شدم، البته اشتياق بالای خودم هم در اين راه مؤثر بود.
وی در ادامه افزود: من قدرت تسكينبخشی قرآن را درك و لمس كردهام، هر زمانی كه با مشكلی مواجه میشويم اگر قرآن را با درك بالايی قرائت كنيم به تسكين و آرامش مد نظر خواهيم رسيد و من اين كار را بارها تجربه كردهام.
نفر اول هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی در رشته حفظ كل تصريح كرد: با خواندن قرآن مشكلات برای انسان چندان بزرگ جلوه نمیكند و همه مشكلات حل شدنی خواهند بود، اگر انسان از آيات و معانی آن برای برطرف كردن مشكلات استفاده كند و قرآن را راهنمای خود قرار دهد ديگر شاهد اين همه فشار عصبی و روانی موجود در جوامع نخواهيم بود.
فهيمه نمازی در ادامه با اشاره به اينكه از زمانی كه قرآن را حفظ كردهام يك نيرو و قوت قلب را هميشه همراه خودم تصور میكنم، گفت: هميشه اين مورد كه قرآن همراه من است برای من يك قوت قلب بوده است و در سختترين شرايط ممكن نيز با استفاده از قرآن كه آنرا هميشه همراه خودم میدانم حضوری قوی داشتهام.
دارنده رتبه اول حفظ كل هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان علوم پزشكی خاطرنشان كرد: من با تجربه خودم به اين نتيجه رسيدهام كه قرآن واقعاً فرقان است و اين مورد را درك كردهام، در زندگی در مسيرهايی قرار گرفتهام كه با استفاده از آيات قرآن توانستهام در همان مسير، حق را از باطل تشخيص دهم.
وی افزود: قرآن هميشه در زندگی راهنمای من بوده است و در شرايط سخت زندگی، آن راهی را كه برای من مفيد بوده است جلوی پايم قرار داده است و از اين بابت خودم را بسيار سعادتمند میدانم كه نعمت حافظ كلام وحی بودن نصيب من شده است.
نمازی در بخش ديگری از صحبتهايش با خبرنگار ايكنا به جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاههای علوم پزشكی كشور اشاره كرد و گفت: من در اينجا از برگزاركنندگان اين جشنواره نهايت تشكر را دارم چرا كه از جنب و جوش عوامل اجرايی مسابقات در روزهای برگزاری آن میتوان فهيمد كه تمام تلاش خود را برای برگزاری بهتر جشنواره به كار بردهاند و در اين راه از هيچ تلاشی فروگذار نكردهاند.
وی ضمن اشاره به تأثير مسابقات و جشنوارههای قرآنی بر گرايش افراد به سمت قرآن اظهار كرد: برگزاری مسابقات و جشنوارههای قرآنی در هر ارگان و سازمانی میتواند بر گرايش افراد تحت پوشش آن سازمان به سمت قرآن بسيار تأثير گذار باشد. ما میبينيم در بسياری از موارد گرايش به چيزی تنها نياز به يك جرقه دارد و برگزاری مسابقات قرآن میتواند نقش همان جرقه را ايفا كند.
نفر اول رشته حفظ كل قرآن كريم هفدهمين جشنواره قرآنی دانشجويان دانشگاههای علوم پزشكی تصريح كرد: من قرآن را برای مسابقات حفظ نكردهام اما در عين حال با حضور در مسابقات قرآن میتوانم هم حفظيات خودم را تثبيت كنم و هم مروری بر آن داشته باشم و از اين طريق میتوانم از ميزان تسلط خودم بر حفظيات آگاه شوم.
فهيمه نمازی در پايان ضمن توصيه به جوانان برای گرايش به سمت حفظ كردن قرآن كريم خاطرنشان كرد: حفظ كردن قرآن استعداد خاصی نمیخواهد و مهمترين مرحله در حفظ كردن گام نهادن در اين مسير و ورود به آن است و پس از آن با اندكی همت میتوان قرآن را حفظ كرد.