0

اخبار قرآنی (1391/03/12)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/12)
جمعه 12 خرداد 1391  7:05 PM

حجت‌الاسلام امام جمارانی:
امام خمينی(ره) استثنای مهم تاريخ است

گروه سياسی: حجت‌الاسلام سيدمهدی امام جمارانی در ديدار نماينده بعثه مقام معظم رهبری در مدينه منوره در آستانه سالگرد امام خمينی(ره) گفت: امام خمينی(ره) يك استثنای مهم تاريخ است.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به مدينه منوره، حجت‌الاسلام نجفی روحانی، نماينده بعثه مقام معظم رهبری در مدينه منوره و هيئت همراه عصر روز گذشته 11 خرداد با حضور در بيمارستان ملك فهد از حجت‌الاسلام سيدمهدی امام جمارانی عيادت كرد.

وی ضمن ابلاغ سلام نماينده ولی فقيه در امور حج و زيارت، آخرين وضعيت جسمی امام جمارانی را جويا شد.

در اين ديدار امام جمارانی به بيان خاطره‌ای از زمان امام خمينی(ره) پرداخت و با اشاره به در پيش بودن سالگرد ارتحال ملكوتی امام راحل گفت: امام خمينی(ره) يك استثنای مهم تاريخ است.

حجت‌الاسلام امام جمارانی از خداوند خواست تا سلامتی خود را به دست آورد تا در مراسم سالگرد بنيانگذار كبير جمهوری اسلامی در سرزمين وحی شركت كند.

به گفته پزشك معالج، وضعيت امام جمارانی در حال حاضر رو به بهبود است و به احتمال زياد تا دو روز آينده از بيمارستان مرخص می‌شود.

لازم به ذكر است، حجت‌الاسلام سيدمهدی امام جمارانی از چند روز قبل به علت عارضه قلبی به اتاق C.C.U در بيمارستان ملك فهد مدينه منوره منتقل شد و هم اكنون وضعيت وی روبه بهبود و به بخش انتقال يافته است.

  
 
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها