0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

الآن خوشبخت تر از این کانگورو کیه !

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

دوشنبه 24 مهر 1391  5:46 PM
تشکرات از این پست
bivafa iman_karbala nikbakht88 qolameali farshon aliasghar313 tahmores siasport23 ravabet_rasekhoon AliFanoodi
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام،

حال همگی خوبه؟

دوباره چند روزه که اینجا کم رفت و آمد شده!!!

جناب مدیر لااقل خودت بیا یه حرکت ابداعی بزن!wink

صندلی داغ رو هم دوباره راهش بندازیم! در مورد صندلی داغ هم میشه خلاقیت جدید بکار برد! مثلاً یکیش اینه که به کاربری که در هربار برنامه جالب ترین سوال رو بپرسه امتیاز ویژه بدهیم!  به این صورت که در یک پست این ارزیابی صورت بگیره! یعنی بهترین پست را که سوالات جالبی مطرح کرده به انتخاب مدیر یا با انتخاب کاربرات(از روی تشکر ها)امتیاز ویژه بدهیم و اون کاربر را اهم در پستی معرفی کنیم تا تشویقی بشه! نظرتون چیه؟ 

البته این فقط یه طرحه فی البداهه است و میشه طرح های بهتر هم داد!

راستی جای آقا حامد در انجمن ها خالیه، منظورم مدیر گرامی سولدوزی جناب hamed_yurdum عزیز هستش که برای ادامه تحصیل رفته و همکاریش با سایت متوقف شده . من از همین جا به آقا جاوید برادرش میگم که از طرف ما بهش بگو بابا شما که رفتی تهران،اونجا هم مطمئناً در داخل دانشگاه اینترنت رایگان در اختیار دانشجویان هست، در مورد وقت هم فکر کنم در حدی که هر یکی دو روزی نیم ساعت یه ساعت بیاد سایت رو داشته باشه، پس بهش بگید بازم بیاد سایت سر بزنه... در ضمن سلام هم برسونید(قبل از اینکه موارد بالا رو بگیwink)

یا علی

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 26 مهر 1391  8:07 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 qolameali aliasghar313 javid1000 iman_karbala siasport23 ravabet_rasekhoon hamed_yurdum
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام

بنده هم به  جناب hamed_yurdum تبریک می گم. انشاالله در همه امور زندگیشون موفق باشند. 

چهارشنبه 26 مهر 1391  9:42 PM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali aliasghar313 javid1000 iman_karbala siasport23 ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

سلام،

حال همگی خوبه؟

دوباره چند روزه که اینجا کم رفت و آمد شده!!!

جناب مدیر لااقل خودت بیا یه حرکت ابداعی بزن!wink

صندلی داغ رو هم دوباره راهش بندازیم! در مورد صندلی داغ هم میشه خلاقیت جدید بکار برد! مثلاً یکیش اینه که به کاربری که در هربار برنامه جالب ترین سوال رو بپرسه امتیاز ویژه بدهیم!  به این صورت که در یک پست این ارزیابی صورت بگیره! یعنی بهترین پست را که سوالات جالبی مطرح کرده به انتخاب مدیر یا با انتخاب کاربرات(از روی تشکر ها)امتیاز ویژه بدهیم و اون کاربر را اهم در پستی معرفی کنیم تا تشویقی بشه! نظرتون چیه؟ 

البته این فقط یه طرحه فی البداهه است و میشه طرح های بهتر هم داد!

راستی جای آقا حامد در انجمن ها خالیه، منظورم مدیر گرامی سولدوزی جناب hamed_yurdum عزیز هستش که برای ادامه تحصیل رفته و همکاریش با سایت متوقف شده . من از همین جا به آقا جاوید برادرش میگم که از طرف ما بهش بگو بابا شما که رفتی تهران،اونجا هم مطمئناً در داخل دانشگاه اینترنت رایگان در اختیار دانشجویان هست، در مورد وقت هم فکر کنم در حدی که هر یکی دو روزی نیم ساعت یه ساعت بیاد سایت رو داشته باشه، پس بهش بگید بازم بیاد سایت سر بزنه... در ضمن سلام هم برسونید(قبل از اینکه موارد بالا رو بگیwink)

یا علی

.........................................................

سلامsmiley

حالمان خوب است ، حال شما چطوره؟

مواقعی که اینجا رفت و آمد کم میشه احتمالا دل کاربران تنگ نشده و آن هایی هم که دلشان تنگ شده حوصله ی مطلب گذاشتن در اینجا رو ندارند...!!

شاید بعضی ها به این فکر می کنند که به جای اینکه به اینجا بیایند و وقت بگذارند و مطلب تایپ کنند و آخرش هم پنج امتیاز بگیرند چه بهتر است که در مدت کوتاهی به تالارهای دیگری رفته و چند تا مطلب کپی پیستی بگذارند و امتیازی چند برابر هم به دست آورند...!!

درمورد پیشنهاد خوبی که در مورد صندلی داغ مطرح کردید ممنونم ، انشالله برای هفته آینده صندلی داغ برگزار می شود و طرح جالب شما هم پس از هماهنگی با مسئولین روابط عمومی در نظر گرفته خواهد شد.

راستی اینترنتتون خوب شد؟laugh

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

چهارشنبه 26 مهر 1391  11:33 PM
تشکرات از این پست
aliasghar313 javid1000 iman_karbala bivafa siasport23 ravabet_rasekhoon
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

سلام دوستان

من هم خیلی دوست دارم این روزا بیام راسخون

خصوصا پاتوق راسخونی ها

ولی دیگه بخاطر درسا نمیشه مثل قبلنا زیاد بیام

موفق باشید

یازهرا!

پنج شنبه 27 مهر 1391  12:19 AM
تشکرات از این پست
javid1000 iman_karbala qolameali bivafa siasport23 ravabet_rasekhoon
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

تقصیر ماست غیبت طولانی شما

بغض گلو گرفته پنهانی شما

بر شوره زار معصیتم گریه میکنی

جانم فدای دیده بارانی شما

ای یوسف مدینه مرا هم حلال کن

عفو وگذشت سنت کنعانی شماست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ارحمنا بهم

پنج شنبه 27 مهر 1391  12:24 PM
تشکرات از این پست
qolameali javid1000 bivafa siasport23 ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

سلام دوستان

من هم خیلی دوست دارم این روزا بیام راسخون

خصوصا پاتوق راسخونی ها

ولی دیگه بخاطر درسا نمیشه مثل قبلنا زیاد بیام

موفق باشید

یازهرا!

..........................................................

سلام بر شماsmiley

ابتدا درس هایتان را خوب بخوانید و 20 بگیرید تا در آینده یک فرد مفید و موفق باشید بعد از درس خواندن هم اگر فرصتی داشتید به راسخون بیایید و ما رو با مطالب خوب تان بهره مند کنید.

مؤید باشید.

پنج شنبه 27 مهر 1391  1:50 PM
تشکرات از این پست
javid1000 bivafa iman_karbala siasport23 ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

سلام،

آقا چقدر اینجا همه ماشاالله شیرین و خوشمزه شدند!! آدم دلش میخواد بخورتشون!!!

ممنون خوبیم، در آخرین روزهایی که در خدمتتون هستم به سر میبرم، البته شایدم این آخرین روزها خیلی زود به اولین روزهای دوباره در خدمت بودن وصل بشه!  تا ببینیم خدا چی میخواد!

میگم شما چرا همیشه منتظرید ما طرح بدیم؟ خب بابا شما خودتون مدیرید، تالارتون هم که جمع و جوره، میتونید تمام فکرتون رو متمرکز کنید روی اینکه کیفیت تالار رو بهبود بدید! من اون پیشنهاد رو بدون حتی 2دقیقه فکر کردن مطرح کردم، حالا ببینید اگه خودتون یکم بیشتر فکر کنید چه ایده ها خوب دیگه ای میشه مطرح کرد.

راستی به نظرم وجی منزل نیست که حتماً این تالار یک تاپیک و اون هم تاپیم "هر چه دل تنگت میخواهد..." باشد، میشه تاپیک های کم و در تعداد محدود دیگری نیز ایجاد کرد و برای بوجود آوردن تنوع و از طرفی شلوغ نشدن تالار آنها را بطور دوره ای غیرفعال نموده و با تاپیک های دیگری جایگزین کرد.

بنده در تالار گفتگوی آزاد تاپیکی بنام "بعضی ها" ایجاد کردم که خوشبختانه استقبال خوبی هم ازش شد، اگر امکان ایجاد تاپیک در این تالار بود به نظرم محل مناسب تر تاپیک "بعضی ها" همین تالار بود(امیدوارم این قسمت رو جناب نیکبخت نخونند!! )

پیشنهاد دیگه میتونه ایجاد تاپیک "هر چه دل تنگت میخواه به مسئولان بگو" باشد .

واز این دست تاپیک هایی که جنبه ی عمومی آن زیاد است و میتونه تبدیل به پاتوق خوبی برای راسخونی ها بشه...

در مورد اینترنت هم خداروشکر برگشته به سرعت سابقش و امیدوارم دیگه حالش ناخوش نشه!

ممنون،یا علی

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 28 مهر 1391  1:10 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali siasport23 javid1000 ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام،

آقا چقدر اینجا همه ماشاالله شیرین و خوشمزه شدند!! آدم دلش میخواد بخورتشون!!!

ممنون خوبیم، در آخرین روزهایی که در خدمتتون هستم به سر میبرم، البته شایدم این آخرین روزها خیلی زود به اولین روزهای دوباره در خدمت بودن وصل بشه!  تا ببینیم خدا چی میخواد!

میگم شما چرا همیشه منتظرید ما طرح بدیم؟ خب بابا شما خودتون مدیرید، تالارتون هم که جمع و جوره، میتونید تمام فکرتون رو متمرکز کنید روی اینکه کیفیت تالار رو بهبود بدید! من اون پیشنهاد رو بدون حتی 2دقیقه فکر کردن مطرح کردم، حالا ببینید اگه خودتون یکم بیشتر فکر کنید چه ایده ها خوب دیگه ای میشه مطرح کرد.

راستی به نظرم وجی منزل نیست که حتماً این تالار یک تاپیک و اون هم تاپیم "هر چه دل تنگت میخواهد..." باشد، میشه تاپیک های کم و در تعداد محدود دیگری نیز ایجاد کرد و برای بوجود آوردن تنوع و از طرفی شلوغ نشدن تالار آنها را بطور دوره ای غیرفعال نموده و با تاپیک های دیگری جایگزین کرد.

بنده در تالار گفتگوی آزاد تاپیکی بنام "بعضی ها" ایجاد کردم که خوشبختانه استقبال خوبی هم ازش شد، اگر امکان ایجاد تاپیک در این تالار بود به نظرم محل مناسب تر تاپیک "بعضی ها" همین تالار بود(امیدوارم این قسمت رو جناب نیکبخت نخونند!! )

پیشنهاد دیگه میتونه ایجاد تاپیک "هر چه دل تنگت میخواه به مسئولان بگو" باشد .

واز این دست تاپیک هایی که جنبه ی عمومی آن زیاد است و میتونه تبدیل به پاتوق خوبی برای راسخونی ها بشه...

در مورد اینترنت هم خداروشکر برگشته به سرعت سابقش و امیدوارم دیگه حالش ناخوش نشه!

ممنون،یا علی

..........................................................

سلام

میگم شما چقدر عملکرد مغزتان سریعه...!! ظرف 2 دقیقه چنین پیشنهادی رو دادید اگر چند دقیقه بیشتر بهش زمان می دادید که دیگه اینجا رو پیشنهاد باران می کردید...!!surprise

به مغز مبارک و سلول های خاکستری خودم میگم که کمی بیشتر فعالیت کنند و طرح خوبی رو ارائه بدهند ، البته به سرعت مغز شما نمیرسه...!!laugh

یا حق

جمعه 28 مهر 1391  8:52 PM
تشکرات از این پست
bivafa siasport23 javid1000 ravabet_rasekhoon iman_karbala
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام خدمت دوستان عزیزم

امید وارم حالتون خوب باشه

باور کنید خیلی دوست دارم هر روز بیام اینجا و مطلب بزنم ولی خب نمیشه !

و اما...

یه موضوع و انجمن مسئول جلسمون ایجاد کرده ! خیلی خوبه

خوحال میشم شرکت کنید! باور کنید طولی نمیکشه یه پست کوچولو زدن! :

اگر میومد...

منتظرتون هستم...

شنبه 29 مهر 1391  3:16 PM
تشکرات از این پست
bivafa siasport23 iman_karbala qolameali ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام

اینجا یک تالار متروکه و دورافتاده است ، هیچکسی به اینجا نمی آید ، حتی پرنده هم پر نمی زند.laugh

آخرین باری که قدم به این تالار گذاشته شده 2 روز پیش است و از آن زمان تا حالا دیگر اثری از مدیر یا کاربری در اینجا دیده نشده است...!!surprise

قبلا کاربری به نام architect0811 به این تالار سری می زد و مطالب خوبی هم می گذاشت ولی چند روزی هست دیگر خبری از وی نیست ، 2 مدیر دیگر هم بودند که یکی از آن دو bivafa نام داشت که اخیرا گفته که می خواهد به خدمت سربازی برود(برای خواندن متن وی به این لینک مراجعه کنید.) یک مدیر دیگر هم که aliasghar313 هست احتمالا مشغول درس و تحصیل می باشد و بعضی از مدیران و کاربران دیگر هم که به این تالار می آیند فقط تشکر می زنند و می روند و کمتر پستی از آن ها دیده شده است...!!

در کل انشالله همگی موفق و پیروز باشند.smiley

دوشنبه 1 آبان 1391  3:56 PM
تشکرات از این پست
siasport23 reza_rasekhekhoon iman_karbala ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول qolameali

سلام

اینجا یک تالار متروکه و دورافتاده است ، هیچکسی به اینجا نمی آید ، حتی پرنده هم پر نمی زند.laugh

آخرین باری که قدم به این تالار گذاشته شده 2 روز پیش است و از آن زمان تا حالا دیگر اثری از مدیر یا کاربری در اینجا دیده نشده است...!!surprise

قبلا کاربری به نام architect0811 به این تالار سری می زد و مطالب خوبی هم می گذاشت ولی چند روزی هست دیگر خبری از وی نیست ، 2 مدیر دیگر هم بودند که یکی از آن دو bivafa نام داشت که اخیرا گفته که می خواهد به خدمت سربازی برود(برای خواندن متن وی به این لینک مراجعه کنید.) یک مدیر دیگر هم که aliasghar313 هست احتمالا مشغول درس و تحصیل می باشد و بعضی از مدیران و کاربران دیگر هم که به این تالار می آیند فقط تشکر می زنند و می روند و کمتر پستی از آن ها دیده شده است...!!

در کل انشالله همگی موفق و پیروز باشند.smiley

جناب bivafa که ازامروزعازم خدمت زیرپرچم هستند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 1 آبان 1391  4:26 PM
تشکرات از این پست
siasport23 javid1000 qolameali reza_rasekhekhoon iman_karbala ravabet_rasekhoon
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

نقل قول farshon

با سلام بر راسخونی های عزیز
والا هر چه که جلوتر می ریم درسای دانشگاه سخت و سخت تر میشه؛ اکثر بچه ها هم که مشغول درس و تحصیل هستند.
فقط روزی یکی 2 ساعت می تونیم در خدمت راسخونی های گل باشیم.
architect0811 نیز شاید مشکلی برایش پیش اومده؛
حامد آقا (hamed_yurdum) هم که رفتن واسه ارشد و ادامه تحصیلات؛ جاشون بین ما خالیه * امیدوارم که در تمام مراحل زندگیش موفق باشه!
با آرزوی بهترین ها
یا علی

دوشنبه 1 آبان 1391  4:46 PM
تشکرات از این پست
javid1000 qolameali reza_rasekhekhoon iman_karbala ravabet_rasekhoon
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

توی بانک 2000 نفر سپرده بذارن و بانک به1999 نفر جایزه بده من اونیم که جایزه نمیبره. حالا اگه تو دنیا یه مریضی بیاد که ابتلاش یک به میلیارد باشه شامل من میشه اونم به وخیم ترین شکلش.sad

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

سه شنبه 2 آبان 1391  10:43 AM
تشکرات از این پست
siasport23 qolameali sahar22 iman_karbala ravabet_rasekhoon aliasghar313
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

پولدار شدن رابطه مستقیم با پدر داره:یا باید پدرت دراومده باشه، یا باید پدر بقیه رو در آورده باشی، یا پدرت پولدار باشه یا پدر زنت پولدار باشه. حالا شما کدومشی؟

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

سه شنبه 2 آبان 1391  10:47 AM
تشکرات از این پست
siasport23 qolameali iman_karbala hamed_yurdum ravabet_rasekhoon aliasghar313
دسترسی سریع به انجمن ها