0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
جمعه 28 مهر 1391  8:52 PM

نقل قول bivafa

سلام،

آقا چقدر اینجا همه ماشاالله شیرین و خوشمزه شدند!! آدم دلش میخواد بخورتشون!!!

ممنون خوبیم، در آخرین روزهایی که در خدمتتون هستم به سر میبرم، البته شایدم این آخرین روزها خیلی زود به اولین روزهای دوباره در خدمت بودن وصل بشه!  تا ببینیم خدا چی میخواد!

میگم شما چرا همیشه منتظرید ما طرح بدیم؟ خب بابا شما خودتون مدیرید، تالارتون هم که جمع و جوره، میتونید تمام فکرتون رو متمرکز کنید روی اینکه کیفیت تالار رو بهبود بدید! من اون پیشنهاد رو بدون حتی 2دقیقه فکر کردن مطرح کردم، حالا ببینید اگه خودتون یکم بیشتر فکر کنید چه ایده ها خوب دیگه ای میشه مطرح کرد.

راستی به نظرم وجی منزل نیست که حتماً این تالار یک تاپیک و اون هم تاپیم "هر چه دل تنگت میخواهد..." باشد، میشه تاپیک های کم و در تعداد محدود دیگری نیز ایجاد کرد و برای بوجود آوردن تنوع و از طرفی شلوغ نشدن تالار آنها را بطور دوره ای غیرفعال نموده و با تاپیک های دیگری جایگزین کرد.

بنده در تالار گفتگوی آزاد تاپیکی بنام "بعضی ها" ایجاد کردم که خوشبختانه استقبال خوبی هم ازش شد، اگر امکان ایجاد تاپیک در این تالار بود به نظرم محل مناسب تر تاپیک "بعضی ها" همین تالار بود(امیدوارم این قسمت رو جناب نیکبخت نخونند!! )

پیشنهاد دیگه میتونه ایجاد تاپیک "هر چه دل تنگت میخواه به مسئولان بگو" باشد .

واز این دست تاپیک هایی که جنبه ی عمومی آن زیاد است و میتونه تبدیل به پاتوق خوبی برای راسخونی ها بشه...

در مورد اینترنت هم خداروشکر برگشته به سرعت سابقش و امیدوارم دیگه حالش ناخوش نشه!

ممنون،یا علی

..........................................................

سلام

میگم شما چقدر عملکرد مغزتان سریعه...!! ظرف 2 دقیقه چنین پیشنهادی رو دادید اگر چند دقیقه بیشتر بهش زمان می دادید که دیگه اینجا رو پیشنهاد باران می کردید...!!surprise

به مغز مبارک و سلول های خاکستری خودم میگم که کمی بیشتر فعالیت کنند و طرح خوبی رو ارائه بدهند ، البته به سرعت مغز شما نمیرسه...!!laugh

یا حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

تشکرات از این پست
bivafa siasport23 javid1000 ravabet_rasekhoon iman_karbala
دسترسی سریع به انجمن ها