نقل قول architect0811
سلام همشهری گرامی
راجع به نقل قول منظورم کلی بود ؛ راستش راسخونی های عزیزمون کم حرفن ؛ مثلا من اومدم میگن میخوام فیلم دونگ یی رو نگاه کنم ؛ نمیشه که همش یکی بیاد حرف تازه بزنه ؛ برای رونق تالار باید بیان و نقل قول بزنن و مثلا بگن آره فیلم جالبیه منم نگاه میکنم یا نمیکنم و ...................
بعدشم خواهر نه خاهر ؛ راستی یه سوال آدم چه طوری میتونه دانشگاه بوعلی همدان قبول بشه
منو برادرم که قسمت نشد ؛ تنها امیدمون به این خواهر کوچولومونه
چی بگم از هوا داشتن !!!!!!!! به طفلکی میگم اصلابه خودت سختی نده ؛ خدا دانشگاه آزاد رو ازمون نگیره
با این روحیه دهی من عمرا قبول بشه مردم .............. دارن طفلی خواهر منم داره !!!!!!!!!
سلام مجدد.
الان غلط املایی گرفتی!! نخیر سریع تایپ کردم واش جا موند.
هر کاری از دستت بر میاد براشون انجام بده (حتی اجبار به شرکت، انجام ثبت نامش و گرفتن کارت ورود به جلسه و پیگیری منابعش و... ) و بعد مثل من به (البته خواهرا نمی شه چنین حرفی زد) به برادرا که پوستشون ... بگو: فدای سرت و بی خیال نداریم!! پوستتو می کنم اگه قبول نشی!! بعد اگه داداش من باشه که موقع اعلام نتایج سعی می کنه دم دست من نباشه که اگه خدای نخواسته قبول نشد، پوستش سر جاش بمونه . راستی یکی دیگه از دلایل قبول شدنش قول زن گرفتن براش بود که توی همین عید فطر اخیر جشن عقدش بود! (که چند روزی بود نمی تونستم بیام سایت). نتایج دکتری (فکر نکنید 18 سالگی براشون زن گرفتیم، 25 سالش بود) که اعلام شد و افتاد ایجا، گفتم اینکه اومدی پیش ما، هم خوبه هم بد. بدیش به اینه که دوران خوشیت تموم شده!! (چقدر خوبه آدم سنگدل باشه!!)
در مورد خواهران باید نرم خو بود و خوش اخلاق. از یه راهکار دیگه باید استفاده کرد. از جنبه روحی و عاطفی. و این بسته به اخلاقیاتش فرق می کنه. مهمترین نکتش اینه که بدونه دیگران مواظبش و هواشو دارند. به کم قانع نباشند تا انشاالله جای خوبی قبول شوند.
با آرزوی موفقیت برای ایشون و سایر پشت کنکوریهامون در هر مقطعی.