نقل قول bivafa
سلام،
آقا حقمون رو دارن میخورند دستمونم به هیچ جا بند نیست، شما بفرمایید جز لعن و نفرین چیکار میتونیم بکنیم؟!
الانشم که الانه هنوز سرعت به حالت سابق برنگشته!!
اگر هم با پشتیبانیشون تماس بگیریم خیلی خوب میپیچونند و میگن مشکل کلی هست و سراسریه و این حرفا!!!
در ضمن خیرات و برکات برای بانیان اینترنت نبود، برای کسانی بود که مسبب کم شدن سرعت شدند!!! میشه گفت این سرعت فعلی 256 نیست!یعنی من هزینه اینترنت 256kb/sرو دادم،اما در عمل خیلی کمتر شده(البته تاکید میکنم از اول اینطوری نبود،تابحال خوب بود و راضی شدم اما حدود 1هفته س که اینطوری شده)
خلاصه ببخشید سرتون رو درد آوردم.
موفق باشید
..............................................................
سلام ، یک راه دیگه هم وجود داره و اینکه به پشتیبانی اینترنتتون زنگ بزنید و مسأله رو با آرامش حل کنید...!
بگید بابا عجب سرعتی داره این اینترنت ، توی قاره آسیا که هیچ توی دنیا حرف اول رو میزنه ، اصلا سرعت اینترنت ما زبانزد عام و خاص هست ، همه مردم دنیا ، کوچک و بزرگ ، پیر و جوان ، خرد و کلان صحبتی از اینترنت براشون پیش میاد اینترنت ما رو مثال می زنند...!
بعد بگید : البته چند روزی هست سرعت باز شدن صفحات کم شده ، شاید بخاطر آسمان ابری شهر به همراه وزش باد باشه که آن هم درست میشه ، این طور نیست؟!
احتمالا آن ها هم بگویند که بله اینطوره...!!!
بعد شما بگید : چه موقع سرعت بهتر میشه؟ البته سرعت خیلی خوبه..!!! می خواهم بدانم چه موقع خیلی خیلی خوب میشه...!!!!!!!!!
احتمالا آن ها هم بگویند که یک توده ابر همراه با بارش باران وارد شده که هر وقت از آسمان شهرتون عبور کرد اینترنتتون خوب میشه..!!
سپس شما هم به خاطر این راهنمایی فوق العاده از آن ها بسیار تشکر نمایید و خداحافظی کنید.
به این صورت است که همه چیز به خوبی و خوشی حل میشود.
دیگه احتیاج به لعن و نفرین هم نداره...!
داستان تخیلی دیگری هم خواستید در خدمتم...!!