0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول aliasghar313

تفاوت دیدنی رفت و آمد به مدرسه ! 

بی وفاجان تصویرت توتالارمن لورفتهsmiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 22 مهر 1391  10:27 AM
تشکرات از این پست
qolameali javid1000
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول prompet

نقل قول bivafa

الان صرفاً امدم بر پدر و مادر کس یا کسانی که جلوی سرعت اینترنت رو میگیرن و باعث شدن من و احتمالا خیلی های دیگه اعصابشون بهم بریزه ،لعنت بفرستم.

سلام بی وفا

سخت نگیرید احتمالا شرکت که اینترنت گرفتید خوب نیست

والا منکه از شرکت .................. اینترنت گرفتم معرکه است

سرعتشم چی بگم قیمتش رو که دیگه نپرس

بهتره قبل از اینکه به عامل بد وبیراه بگین تحقیق کنید مشکل از شرکت هست یا از وسایل مورد استفاده

بازم سلام

باسلام به کاربران محترم

دوستان این یک سایت فرهنگی است اگرکسی ازطریق گوگل وارداین سایت بشه چی میگه؟آیادرسته ازاین کلمات رکیک استفاده بشه؟من هیچکاره ام امیدوارم ازمن دلتنگ نشویدولی درست نیست.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 22 مهر 1391  10:30 AM
تشکرات از این پست
qolameali bivafa javid1000
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

سلام خدمت مدیر جون مثل اینکه قسمت صندلی داغ رو تخته کردین خب بازش کنین تا اینجا فضا گرم شده دیگه هر چی صلاح میدونید درضمن اگه مدیران روابط عمومی وقت ندارن میتونین فعلا یکی دیگه رو به انتخاب خودتون بزارید! من که دوست دارم یازهرا!
شنبه 22 مهر 1391  3:44 PM
تشکرات از این پست
qolameali ravabet_rasekhoon bivafa iman_karbala javid1000
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

الان صرفاً امدم بر پدر و مادر کس یا کسانی که جلوی سرعت اینترنت رو میگیرن و باعث شدن من و احتمالا خیلی های دیگه اعصابشون بهم بریزه ،لعنت بفرستم.

..................................................

سلام

احتمالا خیلی اعصابتون بهم ریخته و ناراحت هستید که اینطوری خیرات و برکات برای بانیان اینترنت می فرستید...!!!surprise

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 22 مهر 1391  5:14 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon bivafa iman_karbala javid1000
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

اگه گفتید امروز چه قصه ای میخوام بگم ؟؟؟؟؟
امروز سر ظهری گریزم به یه تاپیکی افتاد که صاحب تاپیک تادلتون بخواد عکس تک پستی گذاشته بود ؛ منم کلی عکس مناسب اون تاپیک داشتم و تادلم خواست عکس تک پستی گذاشتم

گفتم سر ظهره دیگه کسی گیر نمیده cheeky

اما وقتی صدای زنگ گوشیم درومد فکر کردم همراه اوله ولی اون نبود ؛ حالا اگه گفتید کی بود

آفرین yes از راسخون یه پیام رسید که کاربر و دوست گرامی این چه وضعیه راه انداختی ؛ خجالت بکش ؛ دیگه نبینم پست نجومی بفرستی cheekycoolcool

البته از این همه نظارت خیلی خوشحال شدم و جا داره از همه عزیزان زحمتکش تشکر کنم

خدا خودش امتیازه رو مباح و حلال قرار بده

....................................................

سلام

امان از دست شیطان ، کاربران رو برای ارسال پست های نجومی وسوسه می کنه...!! حالا از کاربر تازه وارد شروع کن  تا کاربر طلایی 1 ...!!!

فکر کردید پست های ارسالی شما به انجمن از دید روابط عمومی سایت مخفی می مونه؟!surprise

چشمان تیزبین روابط عمومی ها مثل عقاب بر انجمن ها نظارت می کنند...!!(جمله ای ادبی)laugh

شنبه 22 مهر 1391  5:25 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon iman_karbala bivafa javid1000
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

مودونی آدم چه حس بدی پیدا میکنه که مشخص نیست سربازی کجا میوفته

بتونم بیا راسخون یا نه من اگر بیرجند نبودم تا اول ماه مهمون راسخون هستم

البته اگر مرخصی بیام حتما یاد شما دوستان می کنم

ولی اگر بیرجند بودم که تا پایان خدمت در خدمت شما دوستان خواهم ماند

تا بعد چه پیش آید

خاطرات محسن 27 ساله از بیرجند

شنبه 22 مهر 1391  11:29 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon bivafa qolameali iman_karbala javid1000
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول prompet

تا بعد چه پیش آید

کاربر و دوست عزیز راسخونی

سلام

امیدوارم محل خدمت سربازی شما جایی باشد که ما را از حضور سبز شما بی نصیب نکند.

دوران خدمت سربازی یک برهه زمانی در زندگی است که پس از سپری شدن آن، برای زیبایی ها و لحظه ای از روز های طولانی آن، دلتنگ می شویم و آنچه باقی می ماند تجربیات بی مانند کسب شده است برای ادامه زندگی و حسرت پایان دوران خوش سربازی.

صمیمانه از خداوند بزرگ طلب آنچه را می نمایم که برایتان خیر و برکت به همراه دارد.

با تشکر

یک شنبه 23 مهر 1391  8:56 AM
تشکرات از این پست
prompet bivafa qolameali iman_karbala javid1000
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313
سلام خدمت مدیر جون مثل اینکه قسمت صندلی داغ رو تخته کردین خب بازش کنین تا اینجا فضا گرم شده دیگه هر چی صلاح میدونید درضمن اگه مدیران روابط عمومی وقت ندارن میتونین فعلا یکی دیگه رو به انتخاب خودتون بزارید! من که دوست دارم یازهرا!

....................................

سلامsmiley

فکر کنم مسئول محترم جناب rasekhoon_ravabet که میهمان برنامه هستند به خاطر مشغله کاری امکان ادامه حضورشان در برنامه صندلی داغ فراهم نیست ، با این حال این مورد را به ایشان اطلاع خواهم داد.

در پناه حق

یک شنبه 23 مهر 1391  2:38 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala bivafa ravabet_rasekhoon javid1000
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول prompet

تا بعد چه پیش آید

سلام دوست گرامی، به سلامتی مشخص نشد کدوم یگان و پادگان آموزشی افتادید؟

یادتون هست که منم....sad

راستی تالار جدیدی بنام "سرباز"ایجاد شده، اگه دوست داشتی بیا اونجا از تجربیات و یا سایر موارد مربوط به خدمت سربازی بگو

موفق باشی 

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 23 مهر 1391  10:22 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala prompet qolameali ravabet_rasekhoon javid1000
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

..................................................

سلام

احتمالا خیلی اعصابتون بهم ریخته و ناراحت هستید که اینطوری خیرات و برکات برای بانیان اینترنت می فرستید...!!!surprise

سلام،

آقا حقمون رو دارن میخورند دستمونم به هیچ جا بند نیست، شما بفرمایید جز لعن و نفرین چیکار میتونیم بکنیم؟!

الانشم که الانه هنوز سرعت به حالت سابق برنگشته!!

اگر هم با پشتیبانیشون تماس بگیریم خیلی خوب میپیچونند و میگن مشکل کلی هست و سراسریه و این حرفا!!!

در ضمن خیرات و برکات برای بانیان اینترنت نبود، برای کسانی بود که مسبب کم شدن سرعت شدند!!! میشه گفت این سرعت فعلی 256 نیست!یعنی من هزینه اینترنت 256kb/sرو دادم،اما در عمل خیلی کمتر شده(البته تاکید میکنم از اول اینطوری نبود،تابحال خوب بود و راضی شدم اما حدود 1هفته س که اینطوری شده)

خلاصه ببخشید سرتون رو درد آوردم.

موفق باشید

یک شنبه 23 مهر 1391  10:29 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali ravabet_rasekhoon javid1000
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

نقل قول architect0811

سلامی دوباره

از پست های بعضی ها بوی رفتن میاد

شاید تا مدتی کوتاهی دیگر مجبور بشم از حضور راسخون و راسخونی ها مرخص بشم(البته من هیچگاه بطور دائم از راسخون جدا نخواهم شد)اما به اجبار روزگار مدتی نیستم....

متن خود ایشون رو گذاشتم تا یه زمون فکر نکنید از کجا حاوی اطلاعاتم

شما هم که برید ؛ فقط من میمونم و مدیر تالار و پسر خوبمون علی اصغر

اونطور که قبلا در تاپیک لطفا جمله بسازید گفتید ، قرار به سلامتی عازم خدمت سربازی بشید

آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

سلام

با وجود شما دیگه اطلاعات محرمانه و ناگفتنی برای آدم نمیمونه!! 

ماشاالله انقدر دقیق عمل میکنید که قشنگ ته و توی قضیه رو در میارید

در مورد 

پست قبلیتون بخدا معذوریت دارم! چرا منو تو این موقعیت قرار میدید!

فقط بگم که با اسم architect خاطره دارم و هنوز هم یکی از اقوام گاهی دراین رابطه شوخی هایی با بنده میکنه!

امیدوارم آرچیتکت راسخون از دست ما ناراحت نشه!!(وای که چقدر حس کنجکاوی زیادی دارید!!)

............................................

سلام

پس خبر غافلگیرانه ات رفتن به خدمت سربازی هستش...!!laugh

حالا به سلامتی خدمتتون در چه شهری هست؟

اگه شما بروید دیگه چه کسی از سایت و انجمن انتقاد کنه؟!crying

سلام،

ببخشید این پست رو با 8-9 روز تاخیر جواب میدم.  اون موقعی که شما این پست رو درج کردید بنده تازه 1ساعت بوده که رسیده بودم به مصلاً تهران و با دوستان غرفه دار راسخون سلامعلیک کرده بودم و.... 

توی مدت نمایشگاه یه جوری بود که وقت نمیشد به انجمن بیام و پست ها رو پیگیری کنم! به جز یک دو مورد خاص.

خبر غافلگیرانه ام هم همین نمایشگاه بود که به لطف آن تونستم 2 تا از مدیران انجمن رو از نزدیک ببینم و با عزیزان دیگری آشنا بشم و در مجموع تجربیات خوبی بدست بیارمwink

در مورد خدمت هم فعلاً مشخص نیست کجا باشم، در تلاش هستم شهر خودمون بیفتم تا اینطوری وقت کنم به اینترنت و راسخون نیز برسم،اما هیچی دست من نیست و فقط تلاش میکنم و شما هم دعا کنید.

انتقادای منم که همچین تحفه ای نیست، در ضمن جناب دکتر 114 و ما بقی دوستان پر و پا قرص هستند....yessmiley

دوشنبه 24 مهر 1391  1:12 AM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول aliasghar313
نقل قول bivafa

سلام

ممنون که اومدی! 2 تا پیام خصوصی فرستادم! خوندیشون؟؟؟ اون بالای صفحه نوشته جهت اطلاع شما:

این هم آدرس اون پست! کلیک

راستی تو یاهو اد کن !

لطفا! 

یازهرا!

سلام علی اصغر جان، خوبی؟

بابت تاخیرم در پاسخگویی ازت معذرت میخوام.

پیام خصوصیات رو خوندم اما چون زمانی بود که بنده درگیر برخی کارها بودم و بعدش هم رفتم به نمایشگاه رسانه های دیجیتال و یه 4-5روزی در غرفه راسخون در خدمت دوستان بودم و اینها، باعث شد نتونم پاسخی بدهم که دیگه ببخشید. با توجه به اینکه تکلیف بودن یا نبودنم در راسخون زیاد مشخص نیست ، موضوع حضور در انجمن یاوران ولایت را نیز نامشخص است، انشاالله اگر بودم و یا اینکه رفتم و سپس مجدداً به سایت بازگشتم،سعی میکنم حتماً در انجمن های یاوران ولایت حضور داشته باشم.

یاهو هم اکسپت کردمت اما کم آنلاین میشم(از این بابت هم شرمنده) میتونیم همین جا یه زمانی رو قرار بگذاریم تا همزمان حضور پیدا کنیم.

همچنین عکست رو دیدم،صدات رو هم شنیدم....ماشاالله از هرلحاظ که در نظر میگیرم خیلی خوب رشد و پیشرفت کردی، صداتو هم رسا و مناسب بود دوست منwink

آخرش که شور گرفتی باحال شد، جو هیئتی بهم دست داد!smiley

موفق باشی

دوشنبه 24 مهر 1391  1:26 AM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام،

آقا حقمون رو دارن میخورند دستمونم به هیچ جا بند نیست، شما بفرمایید جز لعن و نفرین چیکار میتونیم بکنیم؟!

الانشم که الانه هنوز سرعت به حالت سابق برنگشته!!

اگر هم با پشتیبانیشون تماس بگیریم خیلی خوب میپیچونند و میگن مشکل کلی هست و سراسریه و این حرفا!!!

در ضمن خیرات و برکات برای بانیان اینترنت نبود، برای کسانی بود که مسبب کم شدن سرعت شدند!!! میشه گفت این سرعت فعلی 256 نیست!یعنی من هزینه اینترنت 256kb/sرو دادم،اما در عمل خیلی کمتر شده(البته تاکید میکنم از اول اینطوری نبود،تابحال خوب بود و راضی شدم اما حدود 1هفته س که اینطوری شده)

خلاصه ببخشید سرتون رو درد آوردم.

موفق باشید

..............................................................

سلام ، یک راه دیگه هم وجود داره و اینکه به پشتیبانی اینترنتتون زنگ بزنید و مسأله رو با آرامش حل کنید...!smiley

بگید بابا عجب سرعتی داره این اینترنت ، توی قاره آسیا که هیچ توی دنیا حرف اول رو میزنه ، اصلا سرعت اینترنت ما زبانزد عام و خاص هست ، همه مردم دنیا ، کوچک و بزرگ ، پیر و جوان ، خرد و کلان صحبتی از اینترنت براشون پیش میاد اینترنت ما رو مثال می زنند...!surprise

بعد بگید : البته چند روزی هست سرعت باز شدن صفحات کم شده ، شاید بخاطر آسمان ابری شهر به همراه وزش باد باشه که آن هم درست میشه ، این طور نیست؟!

احتمالا آن ها هم بگویند که بله اینطوره...!!!surprise

بعد شما بگید : چه موقع سرعت بهتر میشه؟ البته سرعت خیلی خوبه..!!! می خواهم بدانم چه موقع خیلی خیلی خوب میشه...!!!!!!!!!

احتمالا آن ها هم بگویند که یک توده  ابر همراه با بارش باران وارد شده که هر وقت از آسمان شهرتون عبور کرد اینترنتتون خوب میشه..!!

سپس شما هم به خاطر این راهنمایی فوق العاده از آن ها بسیار تشکر نمایید و خداحافظی کنید.laugh

به این صورت است که همه چیز به خوبی و خوشی حل میشود.

دیگه احتیاج به لعن و نفرین هم نداره...!

داستان تخیلی دیگری هم خواستید در خدمتم...!!laugh

دوشنبه 24 مهر 1391  3:12 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon javid1000 bivafa iman_karbala
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام،

ببخشید این پست رو با 8-9 روز تاخیر جواب میدم.  اون موقعی که شما این پست رو درج کردید بنده تازه 1ساعت بوده که رسیده بودم به مصلاً تهران و با دوستان غرفه دار راسخون سلامعلیک کرده بودم و.... 

توی مدت نمایشگاه یه جوری بود که وقت نمیشد به انجمن بیام و پست ها رو پیگیری کنم! به جز یک دو مورد خاص.

خبر غافلگیرانه ام هم همین نمایشگاه بود که به لطف آن تونستم 2 تا از مدیران انجمن رو از نزدیک ببینم و با عزیزان دیگری آشنا بشم و در مجموع تجربیات خوبی بدست بیارمwink

در مورد خدمت هم فعلاً مشخص نیست کجا باشم، در تلاش هستم شهر خودمون بیفتم تا اینطوری وقت کنم به اینترنت و راسخون نیز برسم،اما هیچی دست من نیست و فقط تلاش میکنم و شما هم دعا کنید.

انتقادای منم که همچین تحفه ای نیست، در ضمن جناب دکتر 114 و ما بقی دوستان پر و پا قرص هستند....yessmiley

................................................

سلام ، خدا ببخشد.smiley

درمورد مقدمات و چگونگی رفتن شما به غرفه راسخون اگه مایل هستید کمی برامون بگید ، و اگه خاطره ای خوب از آنجا دارید بفرمایید.

انشالله سربازی هم هرکجا که اعزام شدید به خوبی و خوشی بگذرد.

موفق باشید.

دوشنبه 24 مهر 1391  3:23 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon javid1000 bivafa nikbakht88 aliasghar313 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام بر همه راسخونی ها

با چند اینترنت از نوع ADSL  اخیرا سرو کار داشتم. بیشتر موارد مسئولش می گفت دست خودمونه. اجازه فروش بالاتر از 256 را فقط با ارائه یکسری مدارک داریم اما حتی اگر 128 تایی هم بگیرید در هنگام دانلود تا 2GB (شایدم همون 1GB) اجازه افزایش سرعت داریم. فایل حدودا یک گیگا بایتی را با سرعت 128 در عرض کمتر از یکساعت دانلود کردم (شرکت خدمات رسانی آشنا بود و سرعت را ارتقا داده بود). اینجا هم چنین قولی دادن!!! اما همیشه اینطور نیست. گاهی سرعت دانلود افزایش می یابد و در اکثر مواقع در حد همون سرعت دانلود 256 بایت بر ثانیه  (ادعایی) باقی می مونه.

شما اصفهانیا حتی در شهرستانها از سرعت بالا برخوردارید اما در اکثر مناطق اینطور نیست. شایدم ما آشناشو نداریم. برای همین وقتی به مسئولین راسخونی می گیم سرعت لود شدن صفحات راسخون پایینه تعجب می کنند.

موفق باشید.

دوشنبه 24 مهر 1391  4:35 PM
تشکرات از این پست
javid1000 bivafa iman_karbala qolameali aliasghar313 siasport23 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها