0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول architect0811

نقل قول bivafa

سلام علیکم

آره عدد و  ارقام زیادن! اتفاقاً یکی از راه های جذاب کردن و جلب توجه خواننده به نوشته استفاده از اعداد و ارقامهwink این رو یه بار یه جایی خوندم یا شنیده بودم!

در مورد شیرینی هم من که حرفی نزدم گفتم میدم! منتها از اونجایی که دستمون بهم نمیرسه و کاری از من بر نمیاد پیشنهادم اینه که حسنه به دوستانی که تبریک گفتن هدیه بدم!wink البته میدونم اکثرا از حسنه سیرید و نیاز ندارید اما در کلبه درویشی ما چیز جز این پیدا نمیشه!  البته مشکل اساسی عدم امکان جابجایی حسنه هست! به روابط بگیم این امکان رو برامون فراهم کنه تا منم بتونم شیرینی مجازیمو بهتون بدم!smiley

تشکر از لطف و محبت شما

سلام

اصلا این طوری نیست و جلب مخاطب نمیکنید من که فقط 3 خط آخرش رو خوندم .

واسه جلب خواننده اولا نباید مطالب رو پشت سر هم تایپ کنیم بلکه باید بعد از هر جمله اینتر کنیم

انتخاب رنگ مناسب از اهمیت ویژه ای برخوردار هستش

و اینکه مطلب خیلی نباید طولانی باشه

الان این متنی رو که من نوشتم شما با سرعت و بدون هیچ گونه خستگی خوندید

راجع به امتیازم هم 19 هزارو خورده ای هستش و در سایر قسمت ها هم شرکت میکنم .

سلام

تشکر!!!

والا شاید بلندی متن و یا زیادی روی در اعداد باعث زدگی شما شده! اما استفاده از اعداد و ارقام و آمارها در حد معقولش جذابه!  اینو من نمیگم! پژوهشگرها گفتن ظاهرا !!

در مورد سایر مواردی که گفتید بله قبول دارم تاثیر خوبی داره، اما برای من که روزی 11-12 پست میگذارم کمتر پیش میاد که حوصله تغییر رنگ داشته باشم. مگر در موارد ویژه ای که احتمالاً مشاهده کرده باشید.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 25 مرداد 1391  8:04 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

با سلام 

تبریک میگم به راسخونی ها؟؟

بابت این خبر : راه‌اندازی بانک پیامک‌های مذهبی در کشور

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

پنج شنبه 26 مرداد 1391  1:18 AM
تشکرات از این پست
bivafa mehdi0014 farshon architect0811 qolameali
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

دعای روز 27 ماه مبارک رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ القَدْرِ وصَیّرْ أموری فیهِ من العُسْرِ الى الیُسْرِ واقْبَلْ مَعاذیری وحُطّ عنّی الذّنب والوِزْرِ یا رؤوفاً بِعبادِهِ الصّالِحین.

خدایا روزى كن مرا در آن فضیلت شب قدر را و بگردان در آن كارهاى مرا از سختى به آسانى و بپذیر عذرهایم و بریز از من گناه و بار گران را اى مهربان به بندگان شایسته خویش.

التماس دعا

پنج شنبه 26 مرداد 1391  11:20 AM
تشکرات از این پست
farshon bivafa qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

سلام

دوستی داریم در دنیای مجازی(اینترنت) که آنقدر وقتی نیست که آشنا شدیم!

طریقه ی دوستیمون هم از طریق یکی از سایت های  معروف اجتماعی ایرانی!

این برادرمون آدم خیلی باصفایی بود و من رو جذب خودش کرد!!  هم خادم شهدا بود ، هم خادم مسجد جمکران و.........

چون میدونم اینجا رو نمیخونه و شما هم نمیشناسیدش دارم تعریفش رو میکنم وگرنه هیچی ازش اینجا نمیگفتم!!

چهره و سیما نورانی و زیبایی  این عزیزم مهر و محبتش رو تو بیشتر تو دلم کاشته یود....

کل ارتباط خارج از اینترنت ما محدود میشد به 2 تماس تلفنی من که یکی برای راهنمایی در مورد کاری و دیگری احوال پرسی بود!!

2-3 روز پیش دیدم توی صفحه ش تو اینترنت زده شده که داره میمیره!!! حالش خوب نیست و حلالش کنید!!!

دلم هورری ریخت وقتی اینو خوندم و البته کامل باور نکردم! بالاخره هر چی باشه فضا مجازیه و نمیشه 100% به همه حرفا اطمینان کرد!

از طرفی روم نمیشد به گوشیش زنگ بزنم، میگفتم اگه خبر درست باشه ممکنه خانواده ش گوشی رو بر دارن و......

سرتون رو درد نیارم کمی به زور و بلا پیگیر شدم تا کسب خبر کنم ازش....واقعاً دلم گرفته بود.....فکر نکنم یک درصد از اون حسی که داشتم رو در این نوشته بتونم انتقال بدم!!

سرانجام ظاهراً به لطف دعاهای خیر  خدا کمک کرد و از یه مرگ حتمی نجات پیدا کرده.............

دیشب پس از کلی پیگیری نصفه شبی بهم پیامک داد و منم بدون اینکه به روش بیارم(چون دوستش بهم گفته بود چیزی از بیماریش به روش نیار) با هم احوال پرسی کردیم!

خدا رو هزاران مرتبه شکر

پنج شنبه 26 مرداد 1391  3:12 PM
تشکرات از این پست
qolameali samsam mehdi0014
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول nikbakht88

سلام و عرض ادب.

طوری ابراز محبت فرمودید که انگار هر روز تشریف میارید تالار گفتگو و به ما سر می زنید و فقط این ما هستیم که بی مرامیم!!

البته خیلی جدی نگیرید (چون حساس هستید ویرایش کردم که سوء تفاهم نشود. منظورم از جدی نگیرید، بی مرام بودن بود نه آمدنم به اینجا را).

به قول جناب bivafa ترافیک تالار گفتگو زیاد است و واقعا فرصت ایجاد نمی شود بخصوص که زمان مراجعه به سایت در حال حاضر برای بنده خیلی مقدور نیست. 

موفق باشید.

...............................................

سلام بر شما مدیر گرامی

به روی چشم ، انشا الله بنده هم به تالار گفتگوی آزاد میام ، فقط قبلش یه قابلمه آش بپزید و دور هم برای افطار با دیگر دوستان میل کنیم. اینجوری بیشتر صفا میده...!laugh

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

پنج شنبه 26 مرداد 1391  4:58 PM
تشکرات از این پست
architect0811 samsam
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

چون دیدم گلتون کمه گفتم فلفور خودمو برسونم

راستی دقت کردیدتعداد پست های من 3450 هستش ولی هنوز کاربر نقره ای هستم

میدونید دلیلش چیه

....................................................

سلام

چون  گل  و بلبل مجال خنده و گفتار بود          ماه ما تابنده بود و روز ما فرخنده بود

به به عجب شعری...! دیگه ببخشید شعر در مورد کاربر نقره ای پیدا نکردم...!laugh

پنج شنبه 26 مرداد 1391  5:22 PM
تشکرات از این پست
architect0811 samsam
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام علیکم

آره عدد و  ارقام زیادن! اتفاقاً یکی از راه های جذاب کردن و جلب توجه خواننده به نوشته استفاده از اعداد و ارقامهwink این رو یه بار یه جایی خوندم یا شنیده بودم!

در مورد شیرینی هم من که حرفی نزدم گفتم میدم! منتها از اونجایی که دستمون بهم نمیرسه و کاری از من بر نمیاد پیشنهادم اینه که حسنه به دوستانی که تبریک گفتن هدیه بدم!wink البته میدونم اکثرا از حسنه سیرید و نیاز ندارید اما در کلبه درویشی ما چیز جز این پیدا نمیشه!  البته مشکل اساسی عدم امکان جابجایی حسنه هست! به روابط بگیم این امکان رو برامون فراهم کنه تا منم بتونم شیرینی مجازیمو بهتون بدم!smiley

تشکر از لطف و محبت شما

........................................................

و علیکم السلام و رحمة الله

فقط یک نکته در مورد جابجایی حسنه بگم : درسته که خوبی داره و کاربر می تونه به کاربر دیگه که حسنه کم داره مقداری از حسنه هاش رو بده و یا به عنوان همین شیرینی مجازی که شما عرض کردید به کاربر دیگری حسنه بده...!

ولی معایبی هم داره از جمله اینکه ممکنه باعث سوء استفاده بشه و با نام های کاربری متعدد فعالیت کنند و بعد همه رو در یکجا جمع کنند.surprise

با این حال باید دید مسئولین سایت چه نظری دارند.

پنج شنبه 26 مرداد 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
bivafa
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

دوستی داریم در دنیای مجازی(اینترنت) که آنقدر وقتی نیست که آشنا شدیم!

طریقه ی دوستیمون هم از طریق یکی از سایت های  معروف اجتماعی ایرانی!

این برادرمون آدم خیلی باصفایی بود و من رو جذب خودش کرد!!  هم خادم شهدا بود ، هم خادم مسجد جمکران و.........

چون میدونم اینجا رو نمیخونه و شما هم نمیشناسیدش دارم تعریفش رو میکنم وگرنه هیچی ازش اینجا نمیگفتم!!

چهره و سیما نورانی و زیبایی  این عزیزم مهر و محبتش رو تو بیشتر تو دلم کاشته یود....

کل ارتباط خارج از اینترنت ما محدود میشد به 2 تماس تلفنی من که یکی برای راهنمایی در مورد کاری و دیگری احوال پرسی بود!!

2-3 روز پیش دیدم توی صفحه ش تو اینترنت زده شده که داره میمیره!!! حالش خوب نیست و حلالش کنید!!!

دلم هورری ریخت وقتی اینو خوندم و البته کامل باور نکردم! بالاخره هر چی باشه فضا مجازیه و نمیشه 100% به همه حرفا اطمینان کرد!

از طرفی روم نمیشد به گوشیش زنگ بزنم، میگفتم اگه خبر درست باشه ممکنه خانواده ش گوشی رو بر دارن و......

سرتون رو درد نیارم کمی به زور و بلا پیگیر شدم تا کسب خبر کنم ازش....واقعاً دلم گرفته بود.....فکر نکنم یک درصد از اون حسی که داشتم رو در این نوشته بتونم انتقال بدم!!

سرانجام ظاهراً به لطف دعاهای خیر  خدا کمک کرد و از یه مرگ حتمی نجات پیدا کرده.............

دیشب پس از کلی پیگیری نصفه شبی بهم پیامک داد و منم بدون اینکه به روش بیارم(چون دوستش بهم گفته بود چیزی از بیماریش به روش نیار) با هم احوال پرسی کردیم!

خدا رو هزاران مرتبه شکر

...................................................................

سلام ، انشاالله خدا همه ی بیماران را لباس عافیت بپوشاند.

قسمتی از مطلبتون برایم مبهم بود که چطوریه که دوستتون توی صفحه اینترنتی اش نوشته که داره میمیره ولی بعد یه دوست دیگه بهتون میگه که راجع به بیماریش بهش چیزی نگو..!

اگر گفته داره میمیره که ظاهرا تصور میشه که خودش میدونه بیماریش چیه..!

پنج شنبه 26 مرداد 1391  5:51 PM
تشکرات از این پست
samsam bivafa
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

موزیک ویدئو بسیار زیبای «فلسطین» با صدای محسن چاوشی

لینک دانلود با کیفیت wmv

پنج شنبه 26 مرداد 1391  11:56 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

لینک دانلود با کیفیت wmv

..............................................................

سلام ، با توجه به اینکه امروز ، روز قدس هست لذا مطلبتون به موقع بود. فکر کنم همین ویدئو رو هم از تلویزیون پخش کردند درسته؟

با تشکر

جمعه 27 مرداد 1391  3:53 AM
تشکرات از این پست
architect0811
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

سلام ، انشاالله خدا همه ی بیماران را لباس عافیت بپوشاند.

قسمتی از مطلبتون برایم مبهم بود که چطوریه که دوستتون توی صفحه اینترنتی اش نوشته که داره میمیره ولی بعد یه دوست دیگه بهتون میگه که راجع به بیماریش بهش چیزی نگو..!

اگر گفته داره میمیره که ظاهرا تصور میشه که خودش میدونه بیماریش چیه..!

سلام. انشاا... که همینطور باشه....

والا قضیه یکمی پیچیده بود برای همین نتونستم خوب توضیح بدم(به طوری که هنوز برای خودم نیز قسمتهای مبهمی وجود دارد!!)

- این رو دوستم خودش ننوشته بوده!!  ظاهراً وقتی دیده حالش وخیمه از دوستش خواسته که اینو بنویسه و حلالیت طلبی کنه!!   بعدشم که همین دوستش میاد مینویسه که فلانی فوت شد!!  با پرس و جوهای منم درست متوجه نشدم چرا قبل از اطمینان از فوت این خبر رو نوشته!؟! ظاهرا واقعاً به مرگ نزدیک شده بوده و خیلی خدا خواسته ش که برگشته وگرنه...!!

بیماری خاصی هم نداشته! اینطور که من از دوستش دریافتم ،شکستگی دنده داشته.بر اثر بی توجهی به این موضوع بعداً دچار خونریزی داخلی شده و....

++ به نظر  اینکه دوستش به بنده  گفت بهش چیزی نگو برای حفظ روحیه و جلوگیری از ناراحتی بیشترش بوده ! به هر حال ملال آور بوده براش ×××

تشکر از لطف و توجه شن

جمعه 27 مرداد 1391  5:56 AM
تشکرات از این پست
qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول qolameali
نقل قول architect0811

لینک دانلود با کیفیت wmv

..............................................................

سلام ، با توجه به اینکه امروز ، روز قدس هست لذا مطلبتون به موقع بود. فکر کنم همین ویدئو رو هم از تلویزیون پخش کردند درسته؟

با تشکر

سلام

نمیدونم که از تلویزیون پخش شده یا نه ( آهنگ رو میگم ) راستش آدم نمیدونه این کلیپ هارو کجا بزاره

اینم یکی :

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/629239/page1/

جمعه 27 مرداد 1391  12:02 PM
تشکرات از این پست
qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

architect  امضات رو خیلی دوست دارما ا ا ا ا

گاهی فقط باید امضای شمارو تو این تاپیک پست کنم!!!

جمعه 27 مرداد 1391  4:00 PM
تشکرات از این پست
qolameali architect0811 ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام

به آخرین قسمت از دعای کمیل رسیدیم ، این دعا را که در این ماه مبارک رمضان تقریبا هر روز قسمتی از آن را می خواندیم. انشاالله خداوند از همه ما قبول بفرماید.

اَللّـهُمَّ وَمَنْ اَرادَنى بِسُوء فَاَرِدْهُ، وَ مَنْ كادَنى فَكِدْهُ، وَاجْعَلْنى مِنْ اَحْسَنِ عَبيدِكَ نَصيباً عِنْدَكَ،

خدايا هر كه بد مرا خواهد بدش را و هر كه به من مكر كند به مكر خويش دچارش كن و نصيبم را پيش خود 
وَاَقْرَبِهِمْ مَنْزِلَةً مِنْكَ، وَاَخَصِّهِمْ زُلْفَةً لَدَيْكَ، فَاِنَّهُ لا يُنالُ ذلِكَ اِلاَّ بِفَضْلِكَ،
بهتر از ديگر بندگانت قرار ده و منزلتم را نزد خود نزديكتر از ايشان كن و رتبه ام را در پيشگاهت مخصوص تر از ديگران گردان كه براستى جز به فضل تو كسى به اين مقام نرسد
وَ جُدْ لى بِجُودِكَ، وَاعْطِفْ عَلَىَّ بِمَجْدِكَ، وَاحْفَظْنى بِرَحْمَتِكَ، وَاجْعَلْ
و به جود و بخشش خود به من جود كن و به بزرگوارى خود بر من توجه فرما و به رحمت خود مرا نگهدار و قرار
لِسانى بِذِكْرِكَ لَهِجاً، وَقَلْبى بِحُبِّكَ مُتَيَّماً، وَمُنَّ عَلَىَّ بِحُسْنِ اِجابَتِكَ،
ده زبانم را به ذكرت گويا و دلم را به دوستيت بى قرار و شيدا و با اجابت نيكت بر من منّت بِنه
وَاَقِلْنى عَثْرَتى،وَاغْفِرْ زَلَّتى،فَاِنَّكَ قَضَيْتَ عَلى عِبادِكَ بِعِبادَتِكَ،وَاَمَرْتَهُمْ
و لغزشم را ناديده گير وگناهم را بيامرز زيرا كه تو خود بندگانت را به پرستش خويش فرمان دادى
بِدُعآئِكَ، وَضَمِنْتَ لَهُمُ الاِْجابَةَ، فَاِلَيْكَ يارَبِّ نَصَبْتُ وَجْهى، وَاِلَيْكَ يا
و به دعا كردن به درگاهت مأمور ساختى و اجابت دعايشان را ضمانت كردى پس اى پروردگار من به سوى تو روى خود بداشتم و به درگاه تو
رَبِّ مَدَدْتُ يَدى، فَبِعِزَّتِكَ اسْتَجِبْ لى دُعآئى، وَبَلِّغْنى مُناىَ، وَلاتَقْطَعْ
اى پروردگارم دست حاجت دراز كردم پس به عزتت دعايم را مستجاب فرما و به آرزويم برسان و اميدم را از
مِنْ فَضْلِكَ رَجآئى، وَاكْفِنى شَرَّ الْجِنِّ وَالاِْنْسِ مِنْ اَعْدآئى، يا سَريعَ
فضل خويش قطع منما و شر دشمنانم را از جن و انس كفايت فرما اى خداى زودگذر
الرِّضا، اِغْفِرْ لِمَنْ لا يَمْلِكُ اِلاَّ الدُّعآءَ، فَاِنَّكَ فَعّالٌ لِما تَشآءُ، يا مَنِ اسْمُهُ
بيامرز كسى را كه جز دعا چيزى ندارد كه براستى تو هر چه را بخواهى انجام دهى اى كسى كه نامش
دَوآءٌ، وَذِكْرُهُ شِفآءٌ، وَطاعَتُهُ غِنىً، اِرْحَمْ مَنْ رَأْسُ مالِهِ الرَّجآءُ،
دواست و يادش شفاست و طاعتش توانگرى است ترحم فرما بر كسى كه سرمايه اش اميد و
وَسِلاحُهُ الْبُكآءُ، يا سابِغَ النِّعَمِ، يا دافِعَ النِّقَمِ، يا نُورَ الْمُسْتَوْحِشينَ فِى
ساز و برگش گريه و زارى است اى تمام دهنده نعمتهاو اى برطرف كننده گرفتاريها اى روشنى وحشت زدگان در
الظُّلَمِ، يا عالِماً لا يُعَلَّمُ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَافْعَلْ بى ما اَنْتَ
تاريكيها اى داناى بى معلم درود فرست بر محمّد و آل محمّد و انجام ده درباره من
اَهْلُهُ، وَ صَلَّى اللهُ عَلى رَسُولِهِ وَالاَْئِمَّةِ شالْمَيامينِ مِنْ الِهِ، وَسَلَّمَ تَسْليماً كَثيراً.
آنچه را كه تو شايسته آنى و درود خدا بر پيامبر و پيشوايان با بركت از خاندانش و سلام فراوان.

جمعه 27 مرداد 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام

امروز آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان هست ، و دلم گرفته...!

از یک طرف برای ظهور مولایمان امام زمان(عج) و از طرفی دیگر برای اینکه ماه رمضان ، ماه رحمت و برکت داره تموم میشه.

و دستم خالیست...!

جمعه 27 مرداد 1391  5:56 PM
تشکرات از این پست
architect0811 samsam bivafa ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها