0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
پنج شنبه 26 مرداد 1391  5:51 PM

نقل قول bivafa

سلام

دوستی داریم در دنیای مجازی(اینترنت) که آنقدر وقتی نیست که آشنا شدیم!

طریقه ی دوستیمون هم از طریق یکی از سایت های  معروف اجتماعی ایرانی!

این برادرمون آدم خیلی باصفایی بود و من رو جذب خودش کرد!!  هم خادم شهدا بود ، هم خادم مسجد جمکران و.........

چون میدونم اینجا رو نمیخونه و شما هم نمیشناسیدش دارم تعریفش رو میکنم وگرنه هیچی ازش اینجا نمیگفتم!!

چهره و سیما نورانی و زیبایی  این عزیزم مهر و محبتش رو تو بیشتر تو دلم کاشته یود....

کل ارتباط خارج از اینترنت ما محدود میشد به 2 تماس تلفنی من که یکی برای راهنمایی در مورد کاری و دیگری احوال پرسی بود!!

2-3 روز پیش دیدم توی صفحه ش تو اینترنت زده شده که داره میمیره!!! حالش خوب نیست و حلالش کنید!!!

دلم هورری ریخت وقتی اینو خوندم و البته کامل باور نکردم! بالاخره هر چی باشه فضا مجازیه و نمیشه 100% به همه حرفا اطمینان کرد!

از طرفی روم نمیشد به گوشیش زنگ بزنم، میگفتم اگه خبر درست باشه ممکنه خانواده ش گوشی رو بر دارن و......

سرتون رو درد نیارم کمی به زور و بلا پیگیر شدم تا کسب خبر کنم ازش....واقعاً دلم گرفته بود.....فکر نکنم یک درصد از اون حسی که داشتم رو در این نوشته بتونم انتقال بدم!!

سرانجام ظاهراً به لطف دعاهای خیر  خدا کمک کرد و از یه مرگ حتمی نجات پیدا کرده.............

دیشب پس از کلی پیگیری نصفه شبی بهم پیامک داد و منم بدون اینکه به روش بیارم(چون دوستش بهم گفته بود چیزی از بیماریش به روش نیار) با هم احوال پرسی کردیم!

خدا رو هزاران مرتبه شکر

...................................................................

سلام ، انشاالله خدا همه ی بیماران را لباس عافیت بپوشاند.

قسمتی از مطلبتون برایم مبهم بود که چطوریه که دوستتون توی صفحه اینترنتی اش نوشته که داره میمیره ولی بعد یه دوست دیگه بهتون میگه که راجع به بیماریش بهش چیزی نگو..!

اگر گفته داره میمیره که ظاهرا تصور میشه که خودش میدونه بیماریش چیه..!

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

تشکرات از این پست
samsam bivafa
دسترسی سریع به انجمن ها