0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
جمعه 27 مرداد 1391  5:37 PM

سلام

به آخرین قسمت از دعای کمیل رسیدیم ، این دعا را که در این ماه مبارک رمضان تقریبا هر روز قسمتی از آن را می خواندیم. انشاالله خداوند از همه ما قبول بفرماید.

اَللّـهُمَّ وَمَنْ اَرادَنى بِسُوء فَاَرِدْهُ، وَ مَنْ كادَنى فَكِدْهُ، وَاجْعَلْنى مِنْ اَحْسَنِ عَبيدِكَ نَصيباً عِنْدَكَ،

خدايا هر كه بد مرا خواهد بدش را و هر كه به من مكر كند به مكر خويش دچارش كن و نصيبم را پيش خود 
وَاَقْرَبِهِمْ مَنْزِلَةً مِنْكَ، وَاَخَصِّهِمْ زُلْفَةً لَدَيْكَ، فَاِنَّهُ لا يُنالُ ذلِكَ اِلاَّ بِفَضْلِكَ،
بهتر از ديگر بندگانت قرار ده و منزلتم را نزد خود نزديكتر از ايشان كن و رتبه ام را در پيشگاهت مخصوص تر از ديگران گردان كه براستى جز به فضل تو كسى به اين مقام نرسد
وَ جُدْ لى بِجُودِكَ، وَاعْطِفْ عَلَىَّ بِمَجْدِكَ، وَاحْفَظْنى بِرَحْمَتِكَ، وَاجْعَلْ
و به جود و بخشش خود به من جود كن و به بزرگوارى خود بر من توجه فرما و به رحمت خود مرا نگهدار و قرار
لِسانى بِذِكْرِكَ لَهِجاً، وَقَلْبى بِحُبِّكَ مُتَيَّماً، وَمُنَّ عَلَىَّ بِحُسْنِ اِجابَتِكَ،
ده زبانم را به ذكرت گويا و دلم را به دوستيت بى قرار و شيدا و با اجابت نيكت بر من منّت بِنه
وَاَقِلْنى عَثْرَتى،وَاغْفِرْ زَلَّتى،فَاِنَّكَ قَضَيْتَ عَلى عِبادِكَ بِعِبادَتِكَ،وَاَمَرْتَهُمْ
و لغزشم را ناديده گير وگناهم را بيامرز زيرا كه تو خود بندگانت را به پرستش خويش فرمان دادى
بِدُعآئِكَ، وَضَمِنْتَ لَهُمُ الاِْجابَةَ، فَاِلَيْكَ يارَبِّ نَصَبْتُ وَجْهى، وَاِلَيْكَ يا
و به دعا كردن به درگاهت مأمور ساختى و اجابت دعايشان را ضمانت كردى پس اى پروردگار من به سوى تو روى خود بداشتم و به درگاه تو
رَبِّ مَدَدْتُ يَدى، فَبِعِزَّتِكَ اسْتَجِبْ لى دُعآئى، وَبَلِّغْنى مُناىَ، وَلاتَقْطَعْ
اى پروردگارم دست حاجت دراز كردم پس به عزتت دعايم را مستجاب فرما و به آرزويم برسان و اميدم را از
مِنْ فَضْلِكَ رَجآئى، وَاكْفِنى شَرَّ الْجِنِّ وَالاِْنْسِ مِنْ اَعْدآئى، يا سَريعَ
فضل خويش قطع منما و شر دشمنانم را از جن و انس كفايت فرما اى خداى زودگذر
الرِّضا، اِغْفِرْ لِمَنْ لا يَمْلِكُ اِلاَّ الدُّعآءَ، فَاِنَّكَ فَعّالٌ لِما تَشآءُ، يا مَنِ اسْمُهُ
بيامرز كسى را كه جز دعا چيزى ندارد كه براستى تو هر چه را بخواهى انجام دهى اى كسى كه نامش
دَوآءٌ، وَذِكْرُهُ شِفآءٌ، وَطاعَتُهُ غِنىً، اِرْحَمْ مَنْ رَأْسُ مالِهِ الرَّجآءُ،
دواست و يادش شفاست و طاعتش توانگرى است ترحم فرما بر كسى كه سرمايه اش اميد و
وَسِلاحُهُ الْبُكآءُ، يا سابِغَ النِّعَمِ، يا دافِعَ النِّقَمِ، يا نُورَ الْمُسْتَوْحِشينَ فِى
ساز و برگش گريه و زارى است اى تمام دهنده نعمتهاو اى برطرف كننده گرفتاريها اى روشنى وحشت زدگان در
الظُّلَمِ، يا عالِماً لا يُعَلَّمُ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَافْعَلْ بى ما اَنْتَ
تاريكيها اى داناى بى معلم درود فرست بر محمّد و آل محمّد و انجام ده درباره من
اَهْلُهُ، وَ صَلَّى اللهُ عَلى رَسُولِهِ وَالاَْئِمَّةِ شالْمَيامينِ مِنْ الِهِ، وَسَلَّمَ تَسْليماً كَثيراً.
آنچه را كه تو شايسته آنى و درود خدا بر پيامبر و پيشوايان با بركت از خاندانش و سلام فراوان.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها