0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

یه سوال : چرا «فوت» سرده و «ها» گرمه؟ مگه هردوشون از دهان بیرون نمیاد؟smiley

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

جمعه 27 مرداد 1391  7:57 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qodrat qolameali ravabet_rasekhoon nikbakht88 yasser AliFanoodi
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول samsam

سلام

این سوال رو قبلاً هم شنیده بودم اما زیاد بهش فکر نکرده بودم.

الان بیشتر فکر کردم و به پاسخی برای خودم رسیدم!  دلیل این موضوع اینه که در هنگام فوت کردن هوای داخل فضای دهان را به بیرون میدمیم و از آنجایی که این هوا داخل دهان بوده و فرصت گرم شدن و هماهنگ شدن با دمای بدن را پیدا نکرده هنوز خنک است! اما در "ها" کردن هوای بازدم طبیعی انسان است که با قدرت و سرعت بیشتری نسبت به حالت عادی به بیرون دمیده میشود و طبیعی است که چون از داخل ریه بیرون میاد و هوای داخل ریه هم در مسیرش با دمای بدن تعادل پیدا میکند،بنابراین گرم است!

نمیدونم مورد قبول دوستان هم هست یا خیر!؟!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 27 مرداد 1391  11:42 PM
تشکرات از این پست
samsam qolameali ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

سلام

آقا کسی طرح بها رو شرکت کرده؟

من شرکت کردم اما تاحالا حوصله م نگرفته هیچ کدوم از منابعش رو مطالعه کنم!!

مثل دانش آموزای تنبل گذاشتم واسه شب امتحان!!!laughblush

اما انتقادی هم به راسخون هست و اون اینکه باید فکر تنبل هایی مثل من رو میکرد و منابع طرح رو بیشتر در معرض دید میگذاشت وتبلیغات جذاب تری براشون قرار میداد! الان تنها تبلیغات موجود مربوط به خود طرح است!!

راستی کسانی که شرکت کردند بگند ببینم منابع رو مطالعه و یادگیری کردند یا نه؟ نظر خاصی دارید در موردش؟

شنبه 28 مرداد 1391  12:37 AM
تشکرات از این پست
samsam qolameali ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول bivafa

سلام

اما انتقادی هم به راسخون هست و اون اینکه باید فکر تنبل هایی مثل من رو میکرد و منابع طرح رو بیشتر در معرض دید میگذاشت وتبلیغات جذاب تری براشون قرار میداد! الان تنها تبلیغات موجود مربوط به خود طرح است!!

راستی کسانی که شرکت کردند بگند ببینم منابع رو مطالعه و یادگیری کردند یا نه؟ نظر خاصی دارید در موردش؟

سلام.من علاقه دارم اما هنوز وقت نکردم اطلاعیه های اخیر روابطی ها را بخونم. مدرک مقدماتی در این زمینه دارم اما نمی دونم چه تفاوت یا شباهتی با هم دارند.نظرتون چیه تقلب کنیم. البته یکسری از راسخونی ها باید فداکاری کنند و سوالات را برسونند.

هنوز توی جشنواره هاهم مشارکت نکردم. وقت نکردم اطلاعیشو دقیق بخونم!!!

راستی عید همگی مبارک

شنبه 28 مرداد 1391  12:58 AM
تشکرات از این پست
samsam bivafa qolameali ravabet_rasekhoon
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

حذف گردد

با سلام

عید رو پیشاپیش به همه راسخونی ها چه پشت صحنه و چه رو صحنه تبریک عرض می کنم.

چی حذف گردد؟

1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

شنبه 28 مرداد 1391  1:27 AM
تشکرات از این پست
qolameali ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام

سلام.من علاقه دارم اما هنوز وقت نکردم اطلاعیه های اخیر روابطی ها را بخونم. مدرک مقدماتی در این زمینه دارم اما نمی دونم چه تفاوت یا شباهتی با هم دارند.نظرتون چیه تقلب کنیم. البته یکسری از راسخونی ها باید فداکاری کنند و سوالات را برسونند.

هنوز توی جشنواره هاهم مشارکت نکردم. وقت نکردم اطلاعیشو دقیق بخونم!!!

راستی عید همگی مبارک

سلام .

حتماشرکت کنید ضرر که نداره!خرجش که تنها 500 حسنه بیشتر نیست!

بابا شما خیــــــــــــــــــــــــلی سرت شلوغه!!! حتماً به فکر این باش که مثل سایر سایت های انجمنی یه جانشین یا کمک دست برا خودتون در تالارگفتگو انتخاب کنی! 

تقلب هم فکر خوبیه!! به ذهن من هم خطور کرده بود!! راهش اینه که همه بر و بچه های پایه تقلب یه راه ارتباطی خارج از راسخون داشته باشیم!! 

میبینید چه تبحری دارم؟!

واااااااااای اگه مسئولای راسخون اینجا رو بخونن آبرومون رفته

هنوز که عید نشده، انشاالله اگه عمری باقی بود فردا شب.... اما پیشاپیش به همه دوستان از جمله شما جناب نیکبخت عزیز تبریک عرض میکنم.

شنبه 28 مرداد 1391  1:55 AM
تشکرات از این پست
qolameali nikbakht88 ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول samsam

نقل قول bivafa

حذف گردد

با سلام

عید رو پیشاپیش به همه راسخونی ها چه پشت صحنه و چه رو صحنه تبریک عرض می کنم.

چی حذف گردد؟

سلام

بنده هم پیش پیش به شما و سایر دوستان و کاربران خوبم تبریک میگم.

پست 2 بار درج شده بود اینطوری نوشتم که مدیر محترم تالار بعداً حذفش کنه!

کنجکاو شدید!!؟laugh

شنبه 28 مرداد 1391  2:13 AM
تشکرات از این پست
qolameali samsam ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

نقل قول samsam

سلام

الان بیشتر فکر کردم و به پاسخی برای خودم رسیدم!  دلیل این موضوع اینه که در هنگام فوت کردن هوای داخل فضای دهان را به بیرون میدمیم و از آنجایی که این هوا داخل دهان بوده و فرصت گرم شدن و هماهنگ شدن با دمای بدن را پیدا نکرده هنوز خنک است! اما در "ها" کردن هوای بازدم طبیعی انسان است که با قدرت و سرعت بیشتری نسبت به حالت عادی به بیرون دمیده میشود و طبیعی است که چون از داخل ریه بیرون میاد و هوای داخل ریه هم در مسیرش با دمای بدن تعادل پیدا میکند،بنابراین گرم است!

......................................................

سلام

سؤال جالبی است ، در مورد پاسخ جناب bivafa باید بگم که به نظرم " فوت " نسبت به " ها " با سرعت بیشتری به بیرون دمیده میشه واین رو می توانید امتحان کنید..!smiley بعدش هم اینکه " فوت " سرده به نظرم به خاطر اینه که دهان تقریبا بسته است و به اصطلاح لب ها غنچه می شوندlaugh ولی در " ها " که گرمه دهان باز می شود.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 28 مرداد 1391  2:37 AM
تشکرات از این پست
bivafa samsam
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

..............................................................

سلام

قصد شرکت در طرح مورد نظر را دارم ، ولی هنوز شرکت نکردم.

شما که درس هاتون خوبه..! چرا گذاشتید برای شب امتحان...!؟surprise تازه مهندس هم شده اید..! راستی شیرینی مهندس شدنتون هم یادتون نره..! چقدر شما باید شیرینی بدید.laugh

شنبه 28 مرداد 1391  2:51 AM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

یا اهل الکبریاء و العظمه!

اکنون که خورشید عید سر می‏زند،
چشم ‏انتظارم تا از جود و جبروت تو،
خود را میان اهل رحمت و مغفرت بیابم که این شعف،
از تصور بخشش توست؛
نه از تجسم اعمالم.
قصد آن دارم،
چشم‏هایی را که در نهر رمضان تو شست‏وشو کرده‏ام،
دیگربار به غبار گناه نیالایم.
به راستی،
عید روزی‏ست که در آن معصیت تو نباشد.
دستم را بگیر تا از همین نقطه،
تولد دیگری را در خود شروع کنم.

پیشاپیش عید فـــطر
روز چیدن میوه های شاداب استجابت مبارک باد

شنبه 28 مرداد 1391  11:17 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 bivafa qolameali ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali
نقل قول bivafa

نقل قول samsam

سلام

......................................................

سلام

سؤال جالبی است ، در مورد پاسخ جناب bivafa باید بگم که به نظرم " فوت " نسبت به " ها " با سرعت بیشتری به بیرون دمیده میشه واین رو می توانید امتحان کنید..!smiley بعدش هم اینکه " فوت " سرده به نظرم به خاطر اینه که دهان تقریبا بسته است و به اصطلاح لب ها غنچه می شوندlaugh ولی در " ها " که گرمه دهان باز می شود.

سلام و تشکر

این مواردی که شما گفتید با اینکه نکات صحیحی است اما ارتباط با جواب سوال نداره ! اینکه چرا فوت سرده و ها گرمه به احتمال زیاد جواب منطقی اش  همین چیزی هست که گفتم و یا چیزی شبیه به اینsmiley

شنبه 28 مرداد 1391  3:22 PM
تشکرات از این پست
samsam qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول architect0811 

سلام architecte عزیز

ممنون بابت تبریکات قشنگ و زیبات، اینطور که اخبار گفت و شواهد حکایت میکنه فردا هم عید نیست و عید به پس فردا میفته!!

معمولاً همیشه ایران یک روز بعد از کشورهای عربی نظیر عربستان عید را اعلام میکنه، حال آنکه امروز در عربستان روز 30 رمضان اعلام شده!

شنبه 28 مرداد 1391  3:28 PM
تشکرات از این پست
qolameali architect0811
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

سلام

امروز یه قضیه بامزه و جالب برام پیش آمد که مربوط به راسخون اما در خارج از دنیای مجازی میشود!

ساعت حدود 12 ظهر زنگ آیفون منزلمون به صدا در آمد و وقتی دم در رفتم با پستچی مواجه شدم که هدایای راسخون رو آورده بود!  اما نکته ی خاصِ ایندفعه ارسال 2-3 هدیه همزمان با هم بود که پستچی رو خیلی متعجب کرده بود! (هدیه تندیس صندلی داغ، برنده شدن در مسابقه پیش بینی جام ملت های اروپا....)

پستچی زحمت کش مخصوص منطقه ما همیشه یک نفر ثابت است و دیگه من و این آقا باهم کاملاً آشنا شدیم و همدیگه رو میشناسیم! ایشون هم فهمیده هر از گاهی برای من از اصفهان بسته میاد!! امروز که 2-3 تا بسته را با هم داد خودش خنده ش گرفت و گفت ایندفعه حسابی ترکوندی!!!laugh

بعد از اینهمه مدت که میامد جلو درمون و بسته های راسخون رو میداد،با دیدن 2-3 بسته هدیه بالاخره کنجکاو شد و پرسید قضیه این جایزه ها که برات از اصفهان میاد چیه؟! منم شروع کردم در حد 3-4 جمله مختصر توضیح دادن و بهش گفتم چند لحظه صبر کن تا برم داخل خونه و بیام.........رفتم و سریعاً یه بادبزن تبلیغاتی راسخون + خوشبوکننده + بروشور تبلیغاتی راسخون رو آوردم و دادم بهش!!  خوشحال شد و ازم گرفت و منم بعد از اینکه فهمیدم اینترنت داره،بهش گفتم پسرش رو تشویق کنه بیاد سایت فعالیت کنه و......

اینم از خاطره امروزمون با راسخون(پستچی ای که منو دیگه با راسخون میشناسه!!!)smiley

شنبه 28 مرداد 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
qolameali architect0811 ravabet_rasekhoon qodrat
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

امروز یه قضیه بامزه و جالب برام پیش آمد که مربوط به راسخون اما در خارج از دنیای مجازی میشود!

ساعت حدود 12 ظهر زنگ آیفون منزلمون به صدا در آمد و وقتی دم در رفتم با پستچی مواجه شدم که هدایای راسخون رو آورده بود!  اما نکته ی خاصِ ایندفعه ارسال 2-3 هدیه همزمان با هم بود که پستچی رو خیلی متعجب کرده بود! (هدیه تندیس صندلی داغ، برنده شدن در مسابقه پیش بینی جام ملت های اروپا....)

پستچی زحمت کش مخصوص منطقه ما همیشه یک نفر ثابت است و دیگه من و این آقا باهم کاملاً آشنا شدیم و همدیگه رو میشناسیم! ایشون هم فهمیده هر از گاهی برای من از اصفهان بسته میاد!! امروز که 2-3 تا بسته را با هم داد خودش خنده ش گرفت و گفت ایندفعه حسابی ترکوندی!!!laugh

بعد از اینهمه مدت که میامد جلو درمون و بسته های راسخون رو میداد،با دیدن 2-3 بسته هدیه بالاخره کنجکاو شد و پرسید قضیه این جایزه ها که برات از اصفهان میاد چیه؟! منم شروع کردم در حد 3-4 جمله مختصر توضیح دادن و بهش گفتم چند لحظه صبر کن تا برم داخل خونه و بیام.........رفتم و سریعاً یه بادبزن تبلیغاتی راسخون + خوشبوکننده + بروشور تبلیغاتی راسخون رو آوردم و دادم بهش!!  خوشحال شد و ازم گرفت و منم بعد از اینکه فهمیدم اینترنت داره،بهش گفتم پسرش رو تشویق کنه بیاد سایت فعالیت کنه و......

اینم از خاطره امروزمون با راسخون(پستچی ای که منو دیگه با راسخون میشناسه!!!)smiley

با سلام

قضیه شما هم مثل منه.

اولا اصلا پستچی خونه مون هم بلدنبود و اگر نامه ای هم برامون میومد یا میبردن خونه همسایه یا یه جای دیگه که همسایه مون نامه رو برامون میاورد.

الان دیگه تا اسم و کد پستی رو میبینه دیگه سر راست میاد در خونمون و بسته رو تحویل میده.

تالارهای تحت مدیریت :

شنبه 28 مرداد 1391  4:22 PM
تشکرات از این پست
qolameali bivafa architect0811 ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

.........................................

سلام

شما چقدر خاطراتتون ناگهانی و جالبه...!laugh پستچی شهر ما سحر خیزه...! مثل شما نیست که ظهر بیادlaugh

نماز صبح رو می خونه و ناگهان می بینیم زنگ درخونه زده میشه...! هوا هنوز تاریکه...!surprise

شنبه 28 مرداد 1391  5:13 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها