سلام
امروز یه قضیه بامزه و جالب برام پیش آمد که مربوط به راسخون اما در خارج از دنیای مجازی میشود!
ساعت حدود 12 ظهر زنگ آیفون منزلمون به صدا در آمد و وقتی دم در رفتم با پستچی مواجه شدم که هدایای راسخون رو آورده بود! اما نکته ی خاصِ ایندفعه ارسال 2-3 هدیه همزمان با هم بود که پستچی رو خیلی متعجب کرده بود! (هدیه تندیس صندلی داغ، برنده شدن در مسابقه پیش بینی جام ملت های اروپا....)
پستچی زحمت کش مخصوص منطقه ما همیشه یک نفر ثابت است و دیگه من و این آقا باهم کاملاً آشنا شدیم و همدیگه رو میشناسیم! ایشون هم فهمیده هر از گاهی برای من از اصفهان بسته میاد!! امروز که 2-3 تا بسته را با هم داد خودش خنده ش گرفت و گفت ایندفعه حسابی ترکوندی!!!
بعد از اینهمه مدت که میامد جلو درمون و بسته های راسخون رو میداد،با دیدن 2-3 بسته هدیه بالاخره کنجکاو شد و پرسید قضیه این جایزه ها که برات از اصفهان میاد چیه؟! منم شروع کردم در حد 3-4 جمله مختصر توضیح دادن و بهش گفتم چند لحظه صبر کن تا برم داخل خونه و بیام.........رفتم و سریعاً یه بادبزن تبلیغاتی راسخون + خوشبوکننده + بروشور تبلیغاتی راسخون رو آوردم و دادم بهش!! خوشحال شد و ازم گرفت و منم بعد از اینکه فهمیدم اینترنت داره،بهش گفتم پسرش رو تشویق کنه بیاد سایت فعالیت کنه و......
اینم از خاطره امروزمون با راسخون(پستچی ای که منو دیگه با راسخون میشناسه!!!)