0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول s4d3gh

نقل قول salma57

سلام. يك دست صدا نداره. وقتي آدم مياد تو بعضي قسمتها نظر ميده و كسي جوابشو نمي ده خوب زده ميشه. صحبت و حرف يك طرفه كه نمي شه. بايد همكاري باشه. فعلا كه همه تو خماري عيد و بهارن. يا سربازين يا ... بقيه هم كه هستن خودشون رو محدود كردن فقط به پست گذاشتن . جواب كيلويي چنده؟؟؟ تحويل نمي گيرن. مثلا ما تازه وارديم. بايد جمع پرشور كاربران قديمي رو ببينيم و تشويق بشيم. برعكس شده ما بايد اونا رو تشويق كنيم بيايد با ما حرف بزنيد.

سلام بر کاربر تازه وارد و البته فعال

بنده قبلا از شما و دوستای دیگه ی اینجا عذر خواهی کردم و حرف شما رو کاملا قبول دارم.راسش دوران ما اینجوری نبود...!!!خیلی اینجا گرم تر بود.به قول خانوم معلم اینجا قلب تپنده سایته و نباید خالی بمونه...

شاید بدلیل این باشه که فکر کردند اگه اینجا چند نفر کمتر باشند از گرمی و صفاش چیزی کم میشه.امیدوارم اینجا سریعا به حالت قبلی خودش برگرده.

میگم داش صادق اشکای ریزه ریزه که از چشات میریزه  ، چیه اینا 

چرا میگیری ای برادر ، از برای کنکور است آیا ، ما نیز پیموده ایم راهی بس اعصاب خورد کن است خل و چل میکند آدمی را ، امیدوارم در کنکور موفق بشی 

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

شنبه 31 فروردین 1392  11:28 AM
تشکرات از این پست
salma57 a_sadri qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول a_sadri

نقل قول s4d3gh

نقل قول a_sadri

سلام به همه دوستان عزیزم

باعث افتخاره در جمع راسخونی های عزیز باشم .

اما معرفی ؛ اسمم علیِ ، همونجوری هم که از پست قبلیم معلومه پارسال تو رشته ی مورد علاقم (نرم افزار) قبول شدم و حالا هم دانشجو هستم . آدم ساکتی هستم ، کمی هم شادcheeky و کنجکاو ؛ از جمع های صمیمی مثل راسخون خوشم میاد . (البته من خودم هنوز با هیچکدوم از اعضا آشنا نیستم .)

با اینکه امسال وقت امتحانات خیلی نزدیکتر شده سعی می کنم تو گفتگو ها حاضر باشم اما یه کم کمرنگتر ؛ دیگه میبخشید خانم معلم .

سلام.آقا ببخشید وسط حرف زدنتون میپرم،شرمدنه.اسم (نرم افزار) اومد از خود بیخود شدم.

سلام علی آقا بنده سید صادق هستم.از اصفااان :-) .از آشنایی با شما مشعوفم .همه اینجا منو دوست دارند از بس من گلم angel .در ضمن اینجا نقش سیبل رو هم ایفا میکنم (از این گردا که تیر میزنند بهش ) هر کی میرسه یه چی طرفمون پرت میکنه و میره .

راسش من خیلی از رشته های زیر مجموعه ی کامپیوتر خوشم میاد.اگه میشه یکم از رشته تون برامون بگید... .

آهان راستی تا یادم نرفته بگم:اینجا اصن سعی نکنید که مبصر خانوم معلم بشید.چون یکی الآن این لقب رو داره اما به جای اینکه بیاد کلاس رو منظم کنه معلوم نیست کجا گذاشته رفته indecision (البته شوخی میکنم ایشون هم مثل من گُلن :)))) )

- سلام ،خواهش می کنم، البته که شما گل هستی . معلومه شما هم مثل من عاشق این رشته هستین .

- اما معرفی اجمالی رشته ؛ شما تو تابستون(بعد کنکور ، موقع انتخاب رشته) از رشته کامپیوتر در مقطع کارشناسی  میتونید دو گرایش ، نرم افزار و سخت افزار رو انتخاب کنید(البته بعضی دانشگاه ها این تقسیم بندی رو ندارن یعنی ابتدا رشته کامپیوتر رو میخونن بعد میرن به گرایش خودشون) . در کارشناسی ارشد هم گرایش های جذابی وجود داره مثل هوش مصنوعی ، IT  ، امنیت  و...

- بعد از فارغ التحصیل شدن هم کار های زیادی واسه مهندس کامپیوتر وجود داره مثل : برنامه نویسی ، انیمیشن ، طراح وب ، انواع شرکت ها و موسسات و...

- اما چند تا توصیه خودمونی و مهم به آقا صادق گل ، اول اینکه سعی کن جوگیر نشی و نرم افزار رو انتخاب کنی این رشته به اون سادگی ها هم نیست اول یه کم مطالعه کن . دوم اینکه باید بتونی با زبان های برنامه نویسی مخصوصا C++ کار کنی ، یعنی برنامه بنویسی . کلا باید رابطه خوبی با فضای مجازی داشته باشی .(مثلا الان بعد از دو ترم یکی از دوستای من میخواد رشتش رو عوض کنه میگه من میخوام تو واقعیت کارکنم یعنی کارایی مثل ساختمان و... ). خلاصه خیلی دقت کن .

اگه سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم .

صادق داداش مث تانک تخریب میکنه یه مدت پیش خانم معلم خرابم کردی حالا پیش کاربرای عزیزی که میخوان بیان تو انجمن ، اصلا باید بهت بگم صادق تخریب چی 

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

شنبه 31 فروردین 1392  11:33 AM
تشکرات از این پست
salma57 a_sadri
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

نقل قول salma57

نقل قول tahmores

سلام

داداش  علی حاضریشونو زدن   از اشنایی باهاشون خوشبختیم انشالله همیشه  در کارهاتون موفق باشید

به جمع ما یعنی خانواده راسخون خوش اومدید

من هم  طهمورس هستم

معلم  مقطع ابتدایی البته هنوز لیاقت این لقب رو ندارم  بچه ها منو شرمنده میکنن  و به من میگن خانم معلم 

کارشناسی علوم و معارف اسلا می 

امیدوارم بتونیم در کنار همه عزیزان راسخون رو محل خوبی برای گفتگو  قرار بدیم نه فقط پست زدن

امروز  من حاضری زدم 

سلام. سلما هستم. متاهل و داراي دو فرزند (زينب و محمدحسين)heart. هر روز ميام سر ميزنم ولي به جز خانم معلم كسي ما رو تحويل نمي گيره. يعني اصلا كسي نيست كه تحويل بگيره. همه درگير امتحانن. مسئولين سايت هم كمتر پيداشون ميشه. فكر نمي كنم با اين اوضاع زياد تو انجمن بمونم. سعي مي كنم از بقيه قسمت هاي سايت استفاده كنم. اوايل فكر مي كردم انجمن سايت محيط جالبي باشه ولي الان نظرم عوض شده. به جز پست زدن كاري از دست كاربرا برنمياد. واقعا تاسف برانگيزه كه سايت پرمحتوايي مانند راسخون نتونه كاربرانش رو نگه داره و محيط انجمن رو براشون جذاب و جالب كنه. حتي مديران تالارها هم پيداشون نيست. به انجمن سر مي زنم هر روز. ولي با اين شرايط ......... نمي دونم چي بشه

با تشكر از خانم معلم. شما نگران نباشيد. پست هاي شما رو حتما جواب مي دم.laugh

سلام آجی سلما  (البته اگه اشکال نداشته باشه)

از اینکه با شما آشنا شدم خوشحالم .

اگه خدا بخواد از این به بعد (مخصوصا آخر هفته ها )  پاتوق به حالت اولش بر میگرده شاید هم بهتر .

با مشارکت دوستای عزیز راسخونی .

شنبه 31 فروردین 1392  1:43 PM
تشکرات از این پست
salamat595 salma57
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

نقل قول salamat595

نقل قول salma57

نقل قول tahmores

سلام

داداش  علی حاضریشونو زدن   از اشنایی باهاشون خوشبختیم انشالله همیشه  در کارهاتون موفق باشید

من هم  طهمورس هستم

معلم  مقطع ابتدایی البته هنوز لیاقت این لقب رو ندارم  بچه ها منو شرمنده میکنن  و به من میگن خانم معلم 

امیدوارم بتونیم در کنار همه عزیزان راسخون رو محل خوبی برای گفتگو  قرار بدیم نه فقط پست زدن

امروز  من حاضری زدم 

سلام. سلما هستم. متاهل و داراي دو فرزند (زينب و محمدحسين)heart. هر روز ميام سر ميزنم ولي به جز خانم معلم كسي ما رو تحويل نمي گيره. يعني اصلا كسي نيست كه تحويل بگيره. همه درگير امتحانن. مسئولين سايت هم كمتر پيداشون ميشه. فكر نمي كنم با اين اوضاع زياد تو انجمن بمونم. سعي مي كنم از بقيه قسمت هاي سايت استفاده كنم. اوايل فكر مي كردم انجمن سايت محيط جالبي باشه ولي الان نظرم عوض شده. به جز پست زدن كاري از دست كاربرا برنمياد. واقعا تاسف برانگيزه كه سايت پرمحتوايي مانند راسخون نتونه كاربرانش رو نگه داره و محيط انجمن رو براشون جذاب و جالب كنه. حتي مديران تالارها هم پيداشون نيست. به انجمن سر مي زنم هر روز. ولي با اين شرايط ......... نمي دونم چي بشه

سلام خانم معلم، 

خوبید ان شااله ، منم حاضرم ، من منوچهر هستم لیسانس حسابداری و حسابدار ، زیاد شوخی میکنم و گاها باعث میشه کسانی از دستم ناراحت بشن ، از آشنایی با بچه های خوبی که جدیدا تشریف اوردن خیلی خیلی خوشحالم ،ببخشید دیگه خانم معلم یه مدتی نبودم ولی من بعد سعی میکنم باشم بیشتر از همیشه

سلام داداش منوچهر (بازم اگه اشکال نداشته باشه)

ممنون که خودتون رو معرفی کردید .

من هم از آشنایی با شما خیلی خوشحالم  .

شنبه 31 فروردین 1392  1:52 PM
تشکرات از این پست
salma57 salamat595
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول a_sadri

نقل قول salamat595

نقل قول salma57

نقل قول tahmores

سلام

من هم  طهمورس هستم

امروز  من حاضری زدم 

سلام خانم معلم، 

خوبید ان شااله ، منم حاضرم ، من منوچهر هستم لیسانس حسابداری و حسابدار ، زیاد شوخی میکنم و گاها باعث میشه کسانی از دستم ناراحت بشن ، از آشنایی با بچه های خوبی که جدیدا تشریف اوردن خیلی خیلی خوشحالم ،ببخشید دیگه خانم معلم یه مدتی نبودم ولی من بعد سعی میکنم باشم بیشتر از همیشه

سلام داداش منوچهر (بازم اگه اشکال نداشته باشه)

ممنون که خودتون رو معرفی کردید .

من هم از آشنایی با شما خیلی خوشحالم  .

بدهاااااااااا                                     خوبهااااااااااااااااا

داش صادق تخریب چی                 داش علی صدری

نایت اسکین

شنبه 31 فروردین 1392  2:09 PM
تشکرات از این پست
a_sadri salma57
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

نقل قول salma57

سلام بر شما.واقعا شرمنده ام که نتونستم خودمو معرفی کنم.اصلن حواسم نبود.بله همونطور که عرض کردم بنده هم صادق از اصفهان هستم.از آسنایی با شما خوشبختم.

فرمایشات شما رو قبول دارم.اما راستش قبلا اصلن اینجوری نبود.همه با هم بودیم.همه چی آروم بود... .

موافقم که باید در انجمن ها یه اقدامی صورت بگیره.اما اگه از حق نگذریم به مدیر اینجا مرتبط نمیشه.یکم بچه ها مشغولند و همین باعث کم شدن حضورشون شده...امیدوارم بچه ها سریعا امتحاناشونو بدند و با خبر خوش برگردند.

یا علی

شنبه 31 فروردین 1392  7:40 PM
تشکرات از این پست
tahmores salma57 salamat595 a_sadri
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

سلام  سلام 

خیلی خوشحالم که همه باز دور هم جمع شدیم  امیدوارم همیشه همین جوری باشه  اگه همین جوری ادامه بدیم بهتون قول میدم در  کمترین زمان دوستان بیشتری پیدا کنیم  

برادر  علی فنودی   معلوم نیست کجان    ؟؟  میان پست نجومی میزارن میرن  باید کم کم  برادر علی فنودی رو هم به مشارکت  در مباحث به جای پست زدن تشویق کنیم 

برادر حامد هم کم پیدا هستن   ؟؟ 

داداش سلامت و داداش صادق   ار مدیر  رضا راسخونی خبری نیست !!!!   آخرین بار گفتن دعا کنیم که به کسی که میخوان برسن ما هم  دعا کردیم نکنه  رسیدن ما بی خبریم ؟ 

شنبه 31 فروردین 1392  8:21 PM
تشکرات از این پست
salma57 salamat595 a_sadri qolameali s4d3gh
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

داداش  سلامت هیچ کس از شوخی های شما ناراحت نمیشه   اصلا زندگی بی شوخی معنی نداره 

چند وقتی که شما و داداش صادق نبودید  راسخون   ساکت بود اومدن شما به راسخون هیجان میاره

شنبه 31 فروردین 1392  8:23 PM
تشکرات از این پست
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

مدیر غلامعلی  هنوز از سفر بر نگشتین ؟ 

عید تموم شده ااااااا  ؟؟؟

مدیر در نبود  شما  2   یار به جمعمون اضافه کردیم 

داداش علی صدری  و اجی سلما  

من  در کار شما دخالت کرده و ورودشونو تبریک گفتم

شنبه 31 فروردین 1392  8:24 PM
تشکرات از این پست
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

دوستان  من برای پیشرفت   تالار گفتگوی آزاد  به شما نیاز دارم   تنهام نذارید 

شنبه 31 فروردین 1392  8:30 PM
تشکرات از این پست
salma57 salamat595 a_sadri qolameali
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول s4d3gh

سلام بر شما.واقعا شرمنده ام که نتونستم خودمو معرفی کنم.اصلن حواسم نبود.بله همونطور که عرض کردم بنده هم صادق از اصفهان هستم.از آسنایی با شما خوشبختم.

فرمایشات شما رو قبول دارم.اما راستش قبلا اصلن اینجوری نبود.همه با هم بودیم.همه چی آروم بود... .

موافقم که باید در انجمن ها یه اقدامی صورت بگیره.اما اگه از حق نگذریم به مدیر اینجا مرتبط نمیشه.یکم بچه ها مشغولند و همین باعث کم شدن حضورشون شده...امیدوارم بچه ها سریعا امتحاناشونو بدند و با خبر خوش برگردند.

یا علی

ببخشید شما چقد آشنا به نظر میاید فک کنم شما رو قبلا یه جای دیگه ایی دیدم 

شنبه 31 فروردین 1392  10:03 PM
تشکرات از این پست
a_sadri salma57 qolameali s4d3gh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول salamat595

ولي من شما رو به جا نميارم.يعني اصلا نمي شناسم. عكس آواتارم آشناست؟ يا نوشته ها؟؟؟يا اسم سلما؟

در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 1 اردیبهشت 1392  12:31 PM
تشکرات از این پست
s4d3gh a_sadri
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول salamat595

ولي من شما رو به جا نميارم.يعني اصلا نمي شناسم. عكس آواتارم آشناست؟ يا نوشته ها؟؟؟يا اسم سلما؟

شما رو که تا حدودی میشناسم هنوزم وقتی به زبل خان فک میکنم خندم میگیره ،منظورم کاربر SADEGH بود میخواستم سر به سرش بذارم 

یک شنبه 1 اردیبهشت 1392  1:16 PM
تشکرات از این پست
s4d3gh a_sadri
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول salamat595

میگم داش صادق اشکای ریزه ریزه که از چشات میریزه  ، چیه اینا 

چرا میگیری ای برادر ، از برای کنکور است آیا ، ما نیز پیموده ایم راهی بس اعصاب خورد کن است خل و چل میکند آدمی را ، امیدوارم در کنکور موفق بشی 

...........................................................

سلام

عجب جملات ادبی و کهنی گفتیااااااااااااا...!blush

یه لحظه فکر کردم برگشتیم به 1000 سال پیش...!!laugh

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

یک شنبه 1 اردیبهشت 1392  5:01 PM
تشکرات از این پست
s4d3gh salma57 a_sadri salamat595
s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

نقل قول salamat595

بدهاااااااااا                                     خوبهااااااااااااااااا

داش علی صدری

داش صادق تخریب چی

نایت اسکین

سلام.یادش بخیر از بس تو دوره ی مدرسه شیطون بودم همش صدر جدول بدا بودم و همش هم به مبصر میگفتم : (اینقدر بنویس تا دست خطت خوب شه)...

هی یادش بخییییییییییییر،اما حالا چی.حالا هی منو مینویسن تو خوبا،دیگه نمیتونم اون جوابه رو بهشون بدم.

داش سلامت بیا و بزرگی کن و منو ببر تو بدا تا بهت بگم (اینقدر بنویس تا خوشخط شی)

یک شنبه 1 اردیبهشت 1392  5:10 PM
تشکرات از این پست
qolameali salma57 a_sadri tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها