0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

s4d3gh
s4d3gh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
شنبه 31 فروردین 1392  7:40 PM

نقل قول salma57

سلام. سلما هستم. متاهل و داراي دو فرزند (زينب و محمدحسين)heart. هر روز ميام سر ميزنم ولي به جز خانم معلم كسي ما رو تحويل نمي گيره. يعني اصلا كسي نيست كه تحويل بگيره. همه درگير امتحانن. مسئولين سايت هم كمتر پيداشون ميشه. فكر نمي كنم با اين اوضاع زياد تو انجمن بمونم. سعي مي كنم از بقيه قسمت هاي سايت استفاده كنم. اوايل فكر مي كردم انجمن سايت محيط جالبي باشه ولي الان نظرم عوض شده. به جز پست زدن كاري از دست كاربرا برنمياد. واقعا تاسف برانگيزه كه سايت پرمحتوايي مانند راسخون نتونه كاربرانش رو نگه داره و محيط انجمن رو براشون جذاب و جالب كنه. حتي مديران تالارها هم پيداشون نيست. به انجمن سر مي زنم هر روز. ولي با اين شرايط ......... نمي دونم چي بشه

با تشكر از خانم معلم. شما نگران نباشيد. پست هاي شما رو حتما جواب مي دم.laugh

سلام بر شما.واقعا شرمنده ام که نتونستم خودمو معرفی کنم.اصلن حواسم نبود.بله همونطور که عرض کردم بنده هم صادق از اصفهان هستم.از آسنایی با شما خوشبختم.

فرمایشات شما رو قبول دارم.اما راستش قبلا اصلن اینجوری نبود.همه با هم بودیم.همه چی آروم بود... .

موافقم که باید در انجمن ها یه اقدامی صورت بگیره.اما اگه از حق نگذریم به مدیر اینجا مرتبط نمیشه.یکم بچه ها مشغولند و همین باعث کم شدن حضورشون شده...امیدوارم بچه ها سریعا امتحاناشونو بدند و با خبر خوش برگردند.

یا علی

تشکرات از این پست
tahmores salma57 salamat595 a_sadri
دسترسی سریع به انجمن ها