0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
شنبه 31 فروردین 1392  11:33 AM

نقل قول a_sadri

نقل قول s4d3gh

نقل قول a_sadri

سلام به همه دوستان عزیزم

باعث افتخاره در جمع راسخونی های عزیز باشم .

اما معرفی ؛ اسمم علیِ ، همونجوری هم که از پست قبلیم معلومه پارسال تو رشته ی مورد علاقم (نرم افزار) قبول شدم و حالا هم دانشجو هستم . آدم ساکتی هستم ، کمی هم شادcheeky و کنجکاو ؛ از جمع های صمیمی مثل راسخون خوشم میاد . (البته من خودم هنوز با هیچکدوم از اعضا آشنا نیستم .)

با اینکه امسال وقت امتحانات خیلی نزدیکتر شده سعی می کنم تو گفتگو ها حاضر باشم اما یه کم کمرنگتر ؛ دیگه میبخشید خانم معلم .

سلام.آقا ببخشید وسط حرف زدنتون میپرم،شرمدنه.اسم (نرم افزار) اومد از خود بیخود شدم.

سلام علی آقا بنده سید صادق هستم.از اصفااان :-) .از آشنایی با شما مشعوفم .همه اینجا منو دوست دارند از بس من گلم angel .در ضمن اینجا نقش سیبل رو هم ایفا میکنم (از این گردا که تیر میزنند بهش ) هر کی میرسه یه چی طرفمون پرت میکنه و میره .

راسش من خیلی از رشته های زیر مجموعه ی کامپیوتر خوشم میاد.اگه میشه یکم از رشته تون برامون بگید... .

آهان راستی تا یادم نرفته بگم:اینجا اصن سعی نکنید که مبصر خانوم معلم بشید.چون یکی الآن این لقب رو داره اما به جای اینکه بیاد کلاس رو منظم کنه معلوم نیست کجا گذاشته رفته indecision (البته شوخی میکنم ایشون هم مثل من گُلن :)))) )

- سلام ،خواهش می کنم، البته که شما گل هستی . معلومه شما هم مثل من عاشق این رشته هستین .

- اما معرفی اجمالی رشته ؛ شما تو تابستون(بعد کنکور ، موقع انتخاب رشته) از رشته کامپیوتر در مقطع کارشناسی  میتونید دو گرایش ، نرم افزار و سخت افزار رو انتخاب کنید(البته بعضی دانشگاه ها این تقسیم بندی رو ندارن یعنی ابتدا رشته کامپیوتر رو میخونن بعد میرن به گرایش خودشون) . در کارشناسی ارشد هم گرایش های جذابی وجود داره مثل هوش مصنوعی ، IT  ، امنیت  و...

- بعد از فارغ التحصیل شدن هم کار های زیادی واسه مهندس کامپیوتر وجود داره مثل : برنامه نویسی ، انیمیشن ، طراح وب ، انواع شرکت ها و موسسات و...

- اما چند تا توصیه خودمونی و مهم به آقا صادق گل ، اول اینکه سعی کن جوگیر نشی و نرم افزار رو انتخاب کنی این رشته به اون سادگی ها هم نیست اول یه کم مطالعه کن . دوم اینکه باید بتونی با زبان های برنامه نویسی مخصوصا C++ کار کنی ، یعنی برنامه بنویسی . کلا باید رابطه خوبی با فضای مجازی داشته باشی .(مثلا الان بعد از دو ترم یکی از دوستای من میخواد رشتش رو عوض کنه میگه من میخوام تو واقعیت کارکنم یعنی کارایی مثل ساختمان و... ). خلاصه خیلی دقت کن .

اگه سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم .

صادق داداش مث تانک تخریب میکنه یه مدت پیش خانم معلم خرابم کردی حالا پیش کاربرای عزیزی که میخوان بیان تو انجمن ، اصلا باید بهت بگم صادق تخریب چی 

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

تشکرات از این پست
salma57 a_sadri
دسترسی سریع به انجمن ها