0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
شنبه 31 فروردین 1392  1:43 PM

نقل قول salma57

نقل قول tahmores

سلام

داداش  علی حاضریشونو زدن   از اشنایی باهاشون خوشبختیم انشالله همیشه  در کارهاتون موفق باشید

به جمع ما یعنی خانواده راسخون خوش اومدید

من هم  طهمورس هستم

معلم  مقطع ابتدایی البته هنوز لیاقت این لقب رو ندارم  بچه ها منو شرمنده میکنن  و به من میگن خانم معلم 

کارشناسی علوم و معارف اسلا می 

امیدوارم بتونیم در کنار همه عزیزان راسخون رو محل خوبی برای گفتگو  قرار بدیم نه فقط پست زدن

امروز  من حاضری زدم 

سلام. سلما هستم. متاهل و داراي دو فرزند (زينب و محمدحسين)heart. هر روز ميام سر ميزنم ولي به جز خانم معلم كسي ما رو تحويل نمي گيره. يعني اصلا كسي نيست كه تحويل بگيره. همه درگير امتحانن. مسئولين سايت هم كمتر پيداشون ميشه. فكر نمي كنم با اين اوضاع زياد تو انجمن بمونم. سعي مي كنم از بقيه قسمت هاي سايت استفاده كنم. اوايل فكر مي كردم انجمن سايت محيط جالبي باشه ولي الان نظرم عوض شده. به جز پست زدن كاري از دست كاربرا برنمياد. واقعا تاسف برانگيزه كه سايت پرمحتوايي مانند راسخون نتونه كاربرانش رو نگه داره و محيط انجمن رو براشون جذاب و جالب كنه. حتي مديران تالارها هم پيداشون نيست. به انجمن سر مي زنم هر روز. ولي با اين شرايط ......... نمي دونم چي بشه

با تشكر از خانم معلم. شما نگران نباشيد. پست هاي شما رو حتما جواب مي دم.laugh

سلام آجی سلما  (البته اگه اشکال نداشته باشه)

از اینکه با شما آشنا شدم خوشحالم .

اگه خدا بخواد از این به بعد (مخصوصا آخر هفته ها )  پاتوق به حالت اولش بر میگرده شاید هم بهتر .

با مشارکت دوستای عزیز راسخونی .

تشکرات از این پست
salamat595 salma57
دسترسی سریع به انجمن ها