سلام و عرض ادب
من فقط خواستم اشاره بکنم که بعضی از عزیزان که همیشه در مورد لینک های چرخشی و برترین ها اعتراض دارند، این روزها را هم ببینند که همزمان سه یا چهار مطلب از تالارشون در لینک چرخشی و برترین هاست.
سلام.
ای بابا ! کجا پستهای تالار آموزش خانواده سه چهار تا میره برترین ها !!!
حالا خوبه مدیر تالار به همین برترین ها بسنده میکنه در خواست چرخشی رو نمیده بنده خدا !!

من هفته ایی 3-4 مطلب از تالار در خواست میدم که یکیش به امید خدا بره برترین ها !!!
آجی خدایی خیلیه ؟؟!!!!خوب بقیه برن در خواست بدن که من نرم.
تازه آجی نمیگی که تاپیکهای ویژه برنامه ها مال ما یه بار رفت تو برترین ها برا تبلیغ از بعضیها 2 بار 2 بار میره!

سلام آجی.
یعنی شما برترین ها و لینک های چرخشی رو نگاه کردین و میگین کجا سه چهارتا؟
لازمه من لینک بدم؟
خب بقیه هم میرن ولی وقتی بعضی همیشه معترضند من یکی کلا پیشنهاد دادن رو گذاشتم کنار، که جا برای بقیه باز بشه.
هفته ای سه چهارتا لینک سهم هر تالار هست به نظرتون؟ از نظر خودتون و عادلانه بگین. و اینکه چرا سه چهار مطلب از تالارهای دیگه براتون غیرقابل تحمله!؟
لینک چرخش رو ندیدم !!!
چه حرفی آجی ؟!!!!مطمئن باش اگه بقیه برن دیگه جا برای پستهای من نمیمونه.بقیه مدیرای تالاها هم برن.اگه من حرفی زدم.!!!
اتفاقی من همیشه حرفم با حاج آقا این بوده مدیرای تالارا رو موظف کنین که بیان در خواست بدن برا تالاراشون !
منظورم این نبود که هفته ایی 3-4 تا بره برترین ها که !!!من در خواست میدم 3-4 تا تا یکیش هر هفته بره برترین ها !حالا حاج آقا دست به خیرشون بالاس کاری به من نداره !خنده
الان تاپیکهای ویژه ی تالار رو هم ببینین من هر ماه 4 تا تاپیک برتر داشتم