بسم رب الشهدا.
عرض سلام و احترام خدمت دوستان و بزرگواران راسخونی.
قلباً علاقه ای به وارد شدن به این موضوع نداشته ام و ندارم اما بعضی مواقع شرایط جوری رقم می خورد که اگر ورود نکنیم با ورود نکردنمون حقی ضایع می شود.
بارها بحث ها و هجمه هایی که در مورد برترین ها و بخصوص تالار بسیار فعال خانواده بوده رو مشاهده کردم و سکوت کردم در این مواقع و کم و بیش به دو طرفین در تاپیک هایی که می دونستم بازدید می کنند به صورت غیر مستقیم حرف هایی زده ام و اهمیت این تالار را گفته ام که ای کاش همون موقع ها ورود می کردم و صحبت ها راشفاف می گفتم.
ولی طی چند روز اخیر ماجراهایی را مشاهده کردم که امیدوار بودم مسئولین ورود پیدا کنند و مطمعناً هم ورود پیدا می کنند.
این ماجرا ها از بحث گذشته و توهین هستش و نه با شوخی بلکه با طئنه زده می شدند که در شان دوستان نبود و با خوندنشون بسیار ناراحت شدم.
اما پرداختن به این بحث ها و دنبال مقصر بودن نه وظیفه ماست و نه وظیفه مسئولین بلکه فقط مشاهده گر هستیم و قاضی و عادل بزرگ دیگریست.
من هم قصدم پرداختن به این ها نیستش اما در مورد برترین ها و تالار خانواده یک موضوعی را می خواهم مطرح بکنم آن هم اهمیت بسیار بالای این تالار در پیشرفت سایت و جامعه هستش.
با توجه به صحبت ها ی اهل بیت (ع) و پیامبر اکرم(ص) و رهبران و بزرگان ما همچون امام و حضرت آقا؛ به جایگاه والای خانواده همه ی ما آگاه هستیم و این را می دانیم که هنگامی یک جامعه بهبود پیدا می کند که خانواده های آن درست شوند.
و وقتی که تمام هجمه دشمن روی خانواده است به گونه ای که مدیر شبکه ای ضد اسلامی و ایرانی همچنان سخنان سخیفی در مورد حمله به خانواده ها می زند چرا ما باید این مهم را کم ارزش بدانیم!
مگر ادعای ما این نیست که قصدمان سربازی امام زمان(عج) است پس چرا باید نقطه مهم جبهه را بی ارزش بدانیم و به حاشیه بپردازیم.
حال با توجه به رسالت فرهنگی و اجتماعی سایت راسخون و داشتن مخاطبینی از تمامی سنین این نکته حائز اهمیت هستش که باید تالاری همچون تالار خانواده همیشه در دید عموم باشد و خدا رو شکر با توجه به مدیریت مناسب این تالار مطالب تالار بسیار خوب و دارای تاپیک هایی فعال و برتر و همراه مشارکت بالا این مهم به دست آمده است. و خدا رو شکر که امروزه من با یک خیال راحت از مطالب این تالار که گلچین و بازنگری شده اند به نوجوانان و خانواده ها معرفیش می کنم
سابقاً تالار بسیار ضعیف بود و هنگامی هم که مدیریتش در سال پیش به مدیر محترم حال حاضر واگذار شد امیدی به این تالار نداشتم اما با توجه به تلاش های ایشان تالار پیشرفت فراتر از انتظار داشت.
اما این نکته که گفته شود چرا باید تالار چند تاپیک در برترین داشته باشد و به خاطر این تالار دیگر تالارها مطالب خود را ارئه نمی دهند و چشم پوشی می کنند از حق مسلم خود!
من این صحبت بزرگواران را جز کم کاری خودشان و مسئولان(که مدیران را موظف به ایجاد تاپیک های برتر و بروز و دارای مشارکت بالا نمی کنند) چیز دیگری نمی دانم که قصد دارند خود را فریب دهند چرا که در قبل هم این موضوع بوده و در زمان مدیریت بنده در پاتوق تا 5 تاپیک در برترین ها قرار گرفته است به مدت یک هفته و یا در وبلاگ نویسی تا 3 تاپیک در چرخشی و برترین ها بوده است و یک بار دو بار هم نبوده این موضوع و بسیار تکرار شده است و این برتر بودن فقط به فعالیت و خلاقیت و تلاش مدیر بستگی دارد و لا غیر.
در مجموع حدود 20 جا برای برترین ها و چرخشی ها هستش. چه اشکالی دارد که در هفته 3 جای آن به تالارهای فعال تعلق پیدا کند همچون تالار بسیار مهمی چون خانواده .
من تاسف خوردم که دوستانی که بیش از کاربران معمولی آنها را قبول داشته و داریم نسبت به تالاری همچون تالار خانواده موضع می گیرند.
این دوستان اگر هدفشان از فعالیت رضایت خدا( که مطمئن هستم همین هست) و از روی اخلاص و به صلاح کشور است باید دعواشون سر این باشد که چرا سابقا 3 جای به تالار خانواده داده نشده است و به تازگی آن هم برای یک بار این مهم به دست آمده؟!! نه این که همین 3 تا جای هم از این تالار گرفته شود و برای آن زیادی در نظر گرفته شود.
یک چیز را رو راست و رک می گویم اگر صحبتی از دوستان و یا عملی باعث شود کشور و مردم ضرر ببینند هیچ وقت و هیچ زمان تحمل و تلاش کافی برای جبران را نخواهند داشت.
اگر شخصی توانایی و تخصص کاری داشته باشد و زمان کافی را داشته باشد و زکات علمش را ندهد باید پاسخگو باشد.
کناره گیری از فضای مجازی در این شرایط نه تنها کناره گیری از جبهه و خط مقدم جنگ است بلکه مانند این است که به جبهه مخالف بپیوندیم.
مگر تابع رهبرمان نیستیم همان رهبری که فرمودند: فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی ارزشمند است.
بعضا به خود من ایراد می گیرند که شما خودتان ول کردید رفتید به امان خدا در حالی که من فعالیتم در فضای حقیقی و مجازی بیش از بیش شده است و در همین سایت هم فعالیتم بیش از قبل است و دوستانی که اطلاع دارند حرفشان این است که به خاطر راحتی در زندگیم این ها را رها کنم.
اما حرف پایانی: دوستان دیگر معترض در صورتی که تالارشان جز فعال ها و بروز ها بود و مطالبش جز مطالبی بود که مشارکت انگیز بودند و پیشنهاد دادند که در برترین ها و چرخشی ها لینکی قرار داده شود و اگر گذاشته نشد بیایند و اعتراض نمایند( همچون اعتراض های قبلی مدیر خانواده که به حقم بود بسیاریش سابقا).
منتظر آن روزی هستیم که تالارهایی همچون خانواده؛ازدواج؛ مهدویت؛ قرآن و اهل بیت هر کدام حداقل 2 جای ثابت در برترین ها داشته باشند و برای این جاها همه مدیران و کاربران دست به دست هم بدهند تا از این جاها حمایت کنند.
(قصدم از حرف هایم نادیده گرفتن تلاش های دیگر بزرگواران و تالارها نیست اما در شرایط کنونی کشور باید دست به دست هم بدهیم تا اولویت های مطرح که تاثیرشان بیش از بیش است تحقق پیدا کنند که یکی از آنها موضوع خانواده و دیگری ازدواج و اشتغال و موضوع انتظار فرج است)
توفیقات روز افزون شما بزرگواران را از خداوند منان خواستاریم.
و من الله توفیق.
یا حق