نقل قول ahmadfarm
با عرض سلام خدمت آبجي سلما.
من بيست و سه روز شركت كردم آيا درسته؟ يا پستهام حذف شدن؟
سلام و عرض ادب
طاعات و عبادات قبول
ضمن تشکر از حضور شما و همه شرکت کنندگان در طرح های ویژه ماه رمضان.
در توضیح و قوانین دعاهای روزانه، برداشت عارفانه بند 8 ذکر شده که کاربران باید حداقل بیست روز در طرح شرکت کنند و افرادی که کمتر از بیست روز در طرح شرکت کنند امتیاز ویژه ای به آنها تعلق نمی گیرد. (نه بیست تاپیک) .
البته بعد از اتمام طرح بنا به تصمیم مسئولین این مورد تغییر کرد و به نوعی ارفاق شد و کاربرانی که در طرح شرکت کرده بودند حتی کمتر از 20 روز بنا به تعداد روز شرکت از ده تا 400 امتیاز دریافت کردند. ( حداکثر امتیاز 600 امتیاز در نظر گرفته شده بود که بعدا به 1000 امتیاز تغییر پیدا کرد)
شما در روزهای 19، 22، 26 خرداد و روزهای 1 و 9 تیرماه در طرح شرکت کردید. که مجموعا پنج روز و حدود 21 تاپیک شده است (شاید هم 23 تاپیک که در امتیاز اهدایی تاثیری ندارد و این مورد صرفا جهت اطلاع مسئولین ارائه شده) چون همانطور که گفتم در این طرح ملاک تعداد روز حضور در انجمن و حضور در طرح بوده نه تعداد تاپیک . در این طرح امتیاز ویژه برای کاربرانی بود که در طول ماه مبارک به طور مداوم در انجمن حضور داشتند و در طرح شرکت می کردند.
البته من در طول ماه مبارک همزمان با ایجاد پست دعای روزانه هر روز، بدون استثنا هر روز کاربران را به مطالعه قوانین طرح راهنمایی کردم.
ان شاءالله اگر تصمیم و قوانین طرح تغییر کرد و نیاز به بررسی مجدد بود، مسئول ارشد انجمن ها شخصا اقدام خواهند نمود.
چون من تا یک ماه آینده به سیستم و لپ تاپ دسترسی ندارم و بررسی مجدد تاپیک ها برایم تقریبا غیرممکن هست.
با تشکر