نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول fatemehzahra20
ببخشید یه مورد دیگه ایی هم بود:
صندلی داغ رو دیدم اصلن جالب به نظر نمیاد......یعنی چیزی که بتونه یه جورایی کاربرا رو جذب خودش کنه تو این طرحتون وجود نداره !!
در ثانی با این وقت کمی که گذاشتین برای مهمان برنامه با توجه به اون همه سوالی که پرسیده میشه نمیتونه مخاطب پسند باشه.
یعنی اینجوری فقط مهمان میاد و فقط سوالات رو جواب میده میره اینم تند تند............یعنی با توجه به وقت کم هم مجبوره !که همین باعث بی انگیزگی کاربرا میشه
یه فکری برای جذب بیشتر کاربرا اندیشیده شود لطفا.
همراه راسخونی با تشکر ازلطف شما چنانچه پیشنهاد خاصی در جهت جذب و انگیزه کاربر در این رابطه دارید از ما دریغ نفرمائید.زمان صندلی داغ با توجه به استقبال کاربران برای مهمان برنامه قابل تمدید می باشد.
با تشکر
راستش من نگاه کردم یه صندلی داغ هم مثل همین صندلی داغ تو قسمت فکر کنم پاتوق راسخونی دیدم که خیلی این صندلی داغ شبیه به همون صندلی داغ قبلیه !
یعنی شاید اون یکی صندلی داغ با توجه به اینکه سری اول اجرا میشد جذاب بوده و این یکی با توجه به اینکه قبلن هم اجرا شده و با همین روال خیلی جالب به نظر نمیاد....
بعد اینکه من حدودا هفته ی قبل . قبل از شروع صندلی داغ....دیدم خیلی از این صندلی داغ تبلیغ شده و متفاوت با صندلی داغ قبلی......
خیلی چیزا تو تبلیغاتش گفته شده بود که میتونه باعث جذابتر شدنش بشه که خیلی از اون موارد به نظرم عملی نشده.....
و یه نکته ی دیگه اینکه درسته زمانش رو میشه تمدید کرد.....ولی آخر سر چون مبنا رو گذاشتن سره این سه روز خیلی فشرده میشه و خیلیا رغبت نمیکنن مطالعه کنن و یا درش شرکت کنن.
البته این رو چون صندلی داغ های قبلی رو دیدم خدمتتون عرض میکنم.