0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
جمعه 4 تیر 1395  11:35 AM

نقل قول fatemehzahra20
نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول fatemehzahra20

سلام.طاعات قبول.

ببخشید اگه بخوام در خواست مدیریت بدم باید چیکار کنم ؟؟

هر تالاری رو بخوام میتونم انتخاب کنم ؟؟یا خودتون بنابر تجربه و.......انتخاب می کنین؟

با سلام و عرض ادب:

همراه راسخونی شما با توجه به علاقه و رشته تخصصی خود ضمن مطالعه این تاپیک لطف بفرمائید در این تاپیک (http://rasekhoon.net/forum/thread/1151966/page2/)اعلام آمادگی بفرمائید در صورت نیاز با شما هماهنگی لازم بعمل خواهد آمد . خیلی از عزیزانی که اعلام آمادگی کردند فعلا در صف انتظار هستند

با تشکر

سلام.خیلی ممنون.آخه من خیلیا رودیدم تواین تاپیک که فرمودین اعلام آمادگی کردن ولی مدیریت رو بهشون ندادین !!

الان من میتونم تو قسمت خانواده همکاری کنم.....بعضی از تالارا دقیق نمی دونم کارشون چیه ؟مثل همین کلبه ی شادی.....پاتوق و......

چطور باید بفهمم هر تالار دقیق کارشون چیه؟؟

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی همانطوری که مشاهده می فرمایید با توجه به حجم درخواست ها جهت مدیریت تالارها  زمان واگذاری مدیریت تالارها به کاربران عزیز تا کنون باید انجام می شد. .این تاخییر به دلایل متفاوتی دارد .که از بیان آن معذوریم .از طرفی صرف ثبت نام جهت مدیریت به معنای تایید نیست.بلکه به مرور زمان و با توجه یه شرایط انجمن این مدیریت ها واگذار می گردد.شما در تالارهایی که مدیر ندارند اعلام آمادگی نمایید به مرورزمان در صورت تشخیص و نیاز با شما هماهنگی خواهد شد.جهت فهمیدن دقیق هر تالار مشارکت و مطالعه و سوال از کاربرانی که در این تاپیک ها پست زده اند می تواند راهنمای خوبی برای شما باشد.

با تشکر

تشکرات از این پست
mehdi0014 nazaninfatemeh salma57 fatemehzahra20 borkhar sayyed13737373 khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها