0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول hasantaleb

بنده دیگر مطالبی را میگذارم که مفید باشه در ضمن من کشته مرده امتیاز های شما نیستم امتیاز ها رابرای خودتان نگه دارید من که برای امتیاز مطلب نمیگذارم من برای ارتقای سایت مطالب را میگذارم

ببخشید  شما  این  همه مطلب میذارید  اما  به نظر   خودتون  کسی  میخونه  چه فایده داره بودن این همه مطلب  اما بی  استفاده  یه مطلب بزاریذ اما مفید 

*****کم گوی و   گزیده گوی چون در******

جمعه 17 آذر 1391  2:24 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 iran313 mohammad_43 hamid_h farshad42 ravabet_rasekhoon nooora
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام حضور جناب آقای نجاران

ممنون میشوم مطلب ذیل را به عنوان تایپیک ویژه وکسب امتیاز جهت نظرسنجی در لینک چرخشی قرار دهید .

چه کنیم تا از آلودگی هوای شهر اصفهان برای همیشه خلاص شویم؟

جمعه 17 آذر 1391  5:17 PM
تشکرات از این پست
farshon farshad42 ravabet_rasekhoon zahra_53
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

سام جناب hasantaleb مدیر محترم فعال !

اگه ارتقاء سایت به این گونه پست های فله ای شماست پس چرا همیشه بحث سر اینه که از این اقدامات جلوگیری بشه . و اکه اینگونه است جناب آقای نجاران لطف کنید به همه اطلاع رسانی کنید دست و آستین بالا بزنند تا با پست های فله ای سایت را بالا برند چون یه وقت اقای طالبی به تنهایی نمیتونند یا یه وقت یه روز نتونند پست بزنند ، سایت خدای ناکرده زمین میخوره !!!

اینجانب به خاطر اینکه بعضی ها راحت بشوند و دیگر شاهد این دعواها نباشیم دیگر  در تالار سیاست واقتصاد پستی نخواهم گذاشت ببینم مشکل فقط من هستم یا مشکل ازجای دیگری است

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

جمعه 17 آذر 1391  6:55 PM
تشکرات از این پست
nazarianali ravabet_rasekhoon
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

نقل قول hasantaleb

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

سام جناب hasantaleb مدیر محترم فعال !

اگه ارتقاء سایت به این گونه پست های فله ای شماست پس چرا همیشه بحث سر اینه که از این اقدامات جلوگیری بشه . و اکه اینگونه است جناب آقای نجاران لطف کنید به همه اطلاع رسانی کنید دست و آستین بالا بزنند تا با پست های فله ای سایت را بالا برند چون یه وقت اقای طالبی به تنهایی نمیتونند یا یه وقت یه روز نتونند پست بزنند ، سایت خدای ناکرده زمین میخوره !!!

اینجانب به خاطر اینکه بعضی ها راحت بشوند و دیگر شاهد این دعواها نباشیم دیگر  در تالار سیاست واقتصاد پستی نخواهم گذاشت ببینم مشکل فقط من هستم یا مشکل ازجای دیگری است این راسخون و این شما ببینم چه میکنید دست خدا به همراه شما

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

جمعه 17 آذر 1391  6:57 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول hasantaleb

اینجانب به خاطر اینکه بعضی ها راحت بشوند و دیگر شاهد این دعواها نباشیم دیگر  در تالار سیاست واقتصاد پستی نخواهم گذاشت ببینم مشکل فقط من هستم یا مشکل ازجای دیگری است این راسخون و این شما ببینم چه میکنید دست خدا به همراه شما

سلام

دوست عزیز ما همگی راحتیم ؛ شما هم هرطور مایلید

ان شاءالله خدا بقیه تالارارو براتون نگه داره

محض اطلاع به عرض میرسونم که از پنج شنبه 16 آذر ( روز گذشته ) ساعت 3:09  بعد ازظهر  تا به این لحظه که من دارم این پست رو میذارم شما دقیقا 163 تا پست در تالار عاشورا مکتب عشق و شهادت گذاشتید !!!!!!!!!!!!!!

مدیران و کاربران عزیز ماجرارو ختم کنید که تاپیک مشوش شده و صلاح مملکت خویش خسروان دانند

جمعه 17 آذر 1391  9:45 PM
تشکرات از این پست
tahmores mohammad_43 farshad42 ravabet_rasekhoon zahra_53
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

امتياز من 7018 است اگر پيامك رايگان بدهم از امتياز كسر ميشود؟

كاربران برنزي ، نقره اي و طلايي 1.2.3 چه فرقي با هم دارند و چگونه به اين سطح رسيده اند؟

من تجربه مديريت  كوتاه در اجتماع داشته ام ملاك شما در مديريت مجازي  چيست و مديران مجازي  تالارها داراي چه مشخصات شخصيتي باشند؟

اگر در اجتماع فعال باشيم مي توانيم با توجه به فعاليتهايمان در سايت فعاليت كنيم؟

تشكر از راهنمايي شما

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از حسن مشارکت شما

با ارسال هر پیامک، 3 امتیاز معادل با 15حسنه از میزان حسنه های کاربر کسر می گردد. بعبارت دیگر آنچه در سایت مصرف می گردد، حسنه است و امتیاز همواره ثابت می ماند یا با فعالیت در سایت اضافه می گردد. از طرف دیگر، هر امتیاز معادل با 5 حسنه است. شما با امتیاز 7018، 35090 حسنه داشته اید که با ارسال پسامک یا خرید از فروشگاه و ... از این میزان حسنه کسر شده است اما امتیاز شما تغییری ننموده است.

جهت اطلاع از تعاریف سطوح کاربری و موارد مربوطه، بدون اینکه در سایت لاگین کرده باشید به آدرس زیر بروید و در پانل های سمت چپ، به اطلاعات مورد نیاز دستیابی داشته باشید.

http://www.rasekhoon.net/user/register

جهت اطلاع از وظایف مدیران تالار های گفتمان راسخون می توانید لینک های ذیل را مطالعه فرمائید:

قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...

قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر

دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمن های راسخون

ارتباط فعالیت های شما در اجتماع  با راسخون در لینک زیر ارزیابی و مورد استفاده واقع می شود:

با کاربران همیشه همراه راسخون.......

موفق و پیروز باشید

شنبه 18 آذر 1391  8:18 AM
تشکرات از این پست
iran313 zahra_53
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hamid_h

نقل قول architect0811
نقل قول mohammad_43

ravabet_rasekhoon   ؛hamid_h

با سلام

پیرو سخن دوستان خواستم بگم که این مدیر محترم به هیچ عنوان زیر بار نمیرن و خود من بارها و بارها بهشون راجع به پست هایی که میذارن تذکر دادم که به هیچ عنوان شاهد پاسخی از جانب ایشون نبودم و در آخر به اجبار در تالار خودشون مسئله رو مطرح کردم

روزانه فقط حدود 50 پست در تالار اقتصاد میذاشتند بقیه که بماند ؛ ایشون به شدت به گذاشتن پست نجومی عادت کردن و نظر شخصی من اینکه نام کاربری ایشونو برای چند روز مسدود کنید تا این عادت بدشونو فراموش کنند

اینطوری که نمیشه ؛ به هر حال باید از یه جایی شروع کرد

ازتون معذرت میخوام

با تشکر

سلام

ظاهرا قراره  این روند ادامه پیدا کنه  تا زمانی که امتیازات زیادی از طریق کپی پیست کسب کنند و بعد شاید حساب کاربریشون مسدود بشه . پس بیخود خودمون را خسته نکنیم سنگین تره .

یا حق

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

در ارتباط با هر تخلفی که از قوانین فعالیت در انجمن ها روی دهد، تذکرات و اقدامات لازم انجام خواهد شد و عدم برخورد با خاطیان، نوعی تخلف انضباطی برای ما و تضییع حقوق کاربران دیگر و ایجاد مشکل در انجمن ها را به همراه خواهد داشت، لذا برخورد با تخلفات قانونی، حتمی است.

کاربر ذکر شده نیز تذکرات کافی را دریافت داشته و برای مدتی حساب کاربری اش مسدود شده و سپس بطور کامل توجیه شده اند. در حال حاضر عملکرد ایشان توسط واحد نظارت در حال ارزیابی است و  بدیهی است در صورت بروز هر تخلف، برخورد قاطع صورت خواهد گرفت. بیان این نکته نیز خالی از لطف نیست که ایشان در اثر فعالیت های قبلی که اغلب خارج از انجمن ها هم بوده است به اندازه ای حسنه اندوخته اند که نیازی به کسب حسنه نداشته باشند و فعالیت کنونی ایشان صرفا برای کسب حسنه نیست.

لیکن تخلف، همواره تخلف است و با آن برخورد خواهد شد.

موفق باشید

شنبه 18 آذر 1391  8:26 AM
تشکرات از این پست
nazarianali nikbakht88 zahra_53
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و احترام حضور جناب آقای نجاران

ممنون میشوم مطلب ذیل را به عنوان تایپیک ویژه وکسب امتیاز جهت نظرسنجی در لینک چرخشی قرار دهید .

چه کنیم تا از آلودگی هوای شهر اصفهان برای همیشه خلاص شویم؟

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

باتشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی و کاربر عزیز جناب amirhossian1390 ، تاپیک مورد نظر در لینک چرخشی بارگذاری شد.

ضمنا آنچه در مورد رعایت قوانین و برخورد با تخلفات کاربری مورد نیاز باشد به خاطیان از قوانین ابلاغ و تغییر روال فعالیتی آنها بررسی خواهد شد. احقاق حقوق کاربران از وظایف ماست اما اعلام همگانی آنچه در ارتباط با تخلفات انجام می شود، همیشه الزامی نیست.

با تشکر

شنبه 18 آذر 1391  8:43 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 mohammad_43
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

ضمن سلام و صبح بخیر

مسئول ارشد انجمن ها با تمام احترامی که برای کاربران راسخونی قائلم، سوالی دارم؛ چرا هر مطلبی که معرفی می شود جهت تبلیغ در لینک چرخشی قرار می دهید؟ برخی از مطالب گاها تکراریند یا عمومیت ندارند. بهتر نیست بیشتر تاکید بر موضوعات عمومی تر داشته باشید و این انتخاب از طرف مسئول واحد نظارت یا هر مسئولی که نظارت بیشتر بر پست های ارسالی دارد باشد. 

یک مورد همین آلودگی شهر اصفهان است. چرا اصفهان؟ چرا مثلا تهران نه؟ چرا اراک نه؟ اصلا قبلش این تاپیک را دیده اید؟

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/688700/page1/

***توجه توجه در رابطه با بهبود اوضاع آب و هوا پیشنهادبدهید***

نکته دوم، مگر در بحث دیروز مطرح نشد که وجود تاپیک های ویژه ویژه رونق انجمن ها را از بین می برد؟ مگر قرار نشد موضوعات خیلی خاص ویژه شوند تا انگیزه مشارکت در سایر تاپیک ها از بین نرود؟

پس خواهشا در انتخاب موضوعات تبلیغاتی، اولا دقت بفرمائید تکراری نباشند (قبلا مورد تکراری را با لینک اشاره کرده ام) و ثانیا موضوع مرتبط با گروه خاص نباشد یا موارد خاص کمتر مطرح شوند. 

با این شیوه ایی که شما در پیش گرفته اید تالاری که صداش درنیاد از امتیاز تبلیغ محروم می گردد. به نظرتون چند هفته است که از تالار گفتگوی آزاد موضوعی قرار نگرفته یا چند ماه است که از تالار اقتصاد موضوعی انتخاب نشده است؟ از نظر بنده هیچ ایرادی ندارد اما روندی که در پیش گرفته اید، خالی از ایراد نیست.

موفق باشید.

شنبه 18 آذر 1391  9:01 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon tahmores
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

قابل توجه کاربران گرامی از جمله جناب hasantaleb

با عرض سلام و ادب حضور کلیه راسخونی های عزیز

مشارکت مسئولانه و احساس مسئولیت کاربران عزیز در ارتباط با مسائل انجمن ها و توجه به قوانین فعالیت در انجمن ها، ستودنی و  قابل قدردانی است.

لذا از همه کاربران فعال در انجمن های راسخون در خواست می گردد با مطالعه کامل قوانین فعالیت در انجمن ها، زمینه بروز انتقادات کاربری و جبهه گیری در برابر فعالیت ارزنده خود را فراهم ننمایند، آنچه روشن است، خواست همه کاربران ارتقاء همه جانبه انجمن ها و ایجاد فضای تعامل و گفتگو در راستای توسعه علم و ادب و فرهنگ می باشد، پس با انجام فعالیتی قانونمند، زمان و هزینه خود را بجا و جهت فعالیتی ارزشمند صرف نمائیم.

همه کاربران می توانند بر اساس تخصص خود به فعالیت، ارسال پست، ایجاد تاپیک های بحث و گفتگو و پاسخگویی به سئوالات سایر کاربران بپردازند تا به یک ارسال کننده خودکار پست های بدون مخاطب تبدیل نشوند.از دیدگاه روابط عمومی، چنین فعالیتی بسیار ارزشمند بوده و از امتیاز گرفته تا جوایز و امکان خرید محصولات فروشگاه، تقدیم این چنین کاربرانی خواهد شد.

-ارسال پست در تاپیک های ویژه، تاپیک های بحث و تبادل نظر، تاپیک های مرتبط با بیان انتقادات و پیشنهادات، تالار های تعاملی و مشارکتی مثل گفتگوی آزاد، پاتوق راسخونی ها، پاتوق کنکوری ها و ... به هر تعداد بلا مانع است.

-ارسال پست های تخصصی و مخاطب پسند و متناسب با مقتضیات زمانی در صورت توجه به بازخورد، پاسخگویی و کیفیت محتوای ارسالی با رعایت فاصله زمانی مناسب بلا مانع است.

-ارسال پست های خبری به تعداد بسیار محدود  و توجه قطعی به بازخورد و مخاطب پسندی خبر و همراهی تحلیل شخصی در تالار های خبری بلا مانع است. کپی پیست خبر از خبرگزاری ها بدون توجه به مخاطب پسندی و مقتضیات زمانی اکیدا ممنوع است.

-ارسال پست های کوتاه، جملات تشکر و قدردانی، جملات نظر دهی کوتاه پیرامون پست های ارسالی ممنوع است.

بنابراین از همه عزیزان درخواست می گردد بحث های اخیر را رها نموده و فعالیت قانونمند خود را ادامه دهند.

قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...

با تشکر

شنبه 18 آذر 1391  9:01 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h abdo_61 nikbakht88 doctor114 zahra_53 architect0811 qodrat qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

ضمن سلام و صبح بخیر

مسئول ارشد انجمن ها با تمام احترامی که برای کاربران راسخونی قائلم، سوالی دارم؛ چرا هر مطلبی که معرفی می شود جهت تبلیغ در لینک چرخشی قرار می دهید؟ برخی از مطالب گاها تکراریند یا عمومیت ندارند. بهتر نیست بیشتر تاکید بر موضوعات عمومی تر داشته باشید و این انتخاب از طرف مسئول واحد نظارت یا هر مسئولی که نظارت بیشتر بر پست های ارسالی دارد باشد. 

یک مورد همین آلودگی شهر اصفهان است. چرا اصفهان؟ چرا مثلا تهران نه؟ چرا اراک نه؟ اصلا قبلش این تاپیک را دیده اید؟

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/688700/page1/

***توجه توجه در رابطه با بهبود اوضاع آب و هوا پیشنهادبدهید***

نکته دوم، مگر در بحث دیروز مطرح نشد که وجود تاپیک های ویژه ویژه رونق انجمن ها را از بین می برد؟ مگر قرار نشد موضوعات خیلی خاص ویژه شوند تا انگیزه مشارکت در سایر تاپیک ها از بین نرود؟

پس خواهشا در انتخاب موضوعات تبلیغاتی، اولا دقت بفرمائید تکراری نباشند (قبلا مورد تکراری را با لینک اشاره کرده ام) و ثانیا موضوع مرتبط با گروه خاص نباشد یا موارد خاص کمتر مطرح شوند. 

با این شیوه ایی که شما در پیش گرفته اید تالاری که صداش درنیاد از امتیاز تبلیغ محروم می گردد. به نظرتون چند هفته است که از تالار گفتگوی آزاد موضوعی قرار نگرفته یا چند ماه است که از تالار اقتصاد موضوعی انتخاب نشده است؟ از نظر بنده هیچ ایرادی ندارد اما روندی که در پیش گرفته اید، خالی از ایراد نیست.

موفق باشید.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

کاهش تعداد تاپیک های ویژه که عملی صحیح نیز هست، بیشتر مربوط به تالار گفتگوی آزاد می شد که تعداد این تاپیک ها از حد و حصر گذشته است و مزایای آن را قربانی نموده است. در تالار همسفران، این دومین تاپیک ویژه است که اولین تاپیک نیز یک تاپیک کلی در ارتباط با نظرسنجی پیرامون جذب توریست می باشد که مقرر شده است نتایج حاصله به اداره کل میراث فرهنگی نیز ارسال گردد.

با توجه به حجم بالای مطالب ارسالی در تالار ها و منطبق  بر قوانین فعالیت درانجمن ها و بر اساس اشراف بیشتر مدیر یک تالار بر مطالب ارسالی و فرآیند جاری در تالار، انتظار داریم مدیر بهتر از هر شخصی بتواند مطالب برگزیده تالارش را معرفی نماید، لذا چنین مواردی از مدیران تالار ها پذیرفته می شود و پس از ارزیابی در تبلیغات بارگذاری می گردد. البته نظارت بر مطالب ارسالی بصورت روزانه و مستمر برقرار است و برخی تبلیغات نیز توسط واحد نظارت انتخاب می گردد.

تبلیغات بصورت دوره ای از تالار ها انجام شده و خواهد شد. اما ارسال مطالب مورد نظر مدیران جهت تبلیغ نیز جزئی از این پروسه است. احتمالا تبلیغات تالار گفتگوی آزاد در صفحه فروشگاه و ... یادتان هست، با این وجود، تبلیغات هر چه انجام شود باز هم کم است و در نسخه جدید سایت، امکانات تبلیغاتی بیشتری در دسترس قرار خواهد گرفت.

در مورد کلی بودن مطالب تاپیک های ویژه و تکراری نبودن حق با شماست و باید دقت بیشتری به خرج داده شود.

ممنون و متشکر

شنبه 18 آذر 1391  9:45 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 zahra_53 tahmores
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول ravabet_rasekhoon

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

کاهش تعداد تاپیک های ویژه که عملی صحیح نیز هست، بیشتر مربوط به تالار گفتگوی آزاد می شد که تعداد این تاپیک ها از حد و حصر گذشته است و مزایای آن را قربانی نموده است. در تالار همسفران، این دومین تاپیک ویژه است که اولین تاپیک نیز یک تاپیک کلی در ارتباط با نظرسنجی پیرامون جذب توریست می باشد که مقرر شده است نتایج حاصله به اداره کل میراث فرهنگی نیز ارسال گردد.

با توجه به حجم بالای مطالب ارسالی در تالار ها و منطبق  بر قوانین فعالیت درانجمن ها و بر اساس اشراف بیشتر مدیر یک تالار بر مطالب ارسالی و فرآیند جاری در تالار، انتظار داریم مدیر بهتر از هر شخصی بتواند مطالب برگزیده تالارش را معرفی نماید، لذا چنین مواردی از مدیران تالار ها پذیرفته می شود و پس از ارزیابی در تبلیغات بارگذاری می گردد. البته نظارت بر مطالب ارسالی بصورت روزانه و مستمر برقرار است و برخی تبلیغات نیز توسط واحد نظارت انتخاب می گردد.

تبلیغات بصورت دوره ای از تالار ها انجام شده و خواهد شد. اما ارسال مطالب مورد نظر مدیران جهت تبلیغ نیز جزئی از این پروسه است. احتمالا تبلیغات تالار گفتگوی آزاد در صفحه فروشگاه و ... یادتان هست، با این وجود، تبلیغات هر چه انجام شود باز هم کم است و در نسخه جدید سایت، امکانات تبلیغاتی بیشتری در دسترس قرار خواهد گرفت.

در مورد کلی بودن مطالب تاپیک های ویژه و تکراری نبودن حق با شماست و باید دقت بیشتری به خرج داده شود.

ممنون و متشکر

سلام مجدد و تشکر از پاسخگویی شما.

من فقط تجربه تالار گفتگوی آزاد را مطرح کردم. از شیوه اخیر پشیمانم و امیدوارم سایر تالارها با این مشکل مواجه نشوند.

در ضمن در تالار گفتگوی آزاد 90 درصد مطالب ارائه شده موضوعات گفتگویی می باشد و 10 درصد مطالب مفید گفتگویی آن ویژه شده اند. سایر تالار ها ممکنه این نسبت باوجود حتی یک تاپیک ویژه به 10 درصد برسد. اگر سرانه تاپیک های ویژه را در نظر بگیرید، خیلی هم شورشو در نیاوردیم. اما اعتراف به اشتباهم می کنم و همانطور که دیروز در جلسه مطرح کردم اگر مثل تالار همسفران ماهی یک و در شرایط خیلی خاص دو مورد را با امتیاز و جایزه و صد البته با انتخاب موضوعات خیلی با اهمیت شامل امتیازات تاپیک ویژه ویژه شوند، دلزدگی از سایر تاپیک ها رخ نخواهد داد. سایر گزینه ها جهت جذب مخاطب و تشویق به مشارکت را انشاالله در جلسات بعدی مطرح خواهیم کرد (شیوه های جایگزین تاپیک های ویژه ویژه).

موفق باشید.

شنبه 18 آذر 1391  9:59 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon tahmores
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

سلام

من امروز  به تالار ورزش  سری زدم دیدم  تو این تالار در مورد  بانوان ورزشکار ایرانی پست با تاپیکی نیست   

هر چه قدر دنبال قسمت انتقاد و پیشنهاد گشتم تا یه پیشنهاد بدم  پیدا نکردم 

خواستم از مدیر مربوط تالار ورزش یه اجازه بگیرم تا اگه ایشون مایل باشند در مورد  بانوان ورزشکار تاپیکی بذارم 

لطفا برای تالار وزرش بخش انتقاد پیشنهاد هم بذارید                                                                                                                         با تشکر

یک شنبه 19 آذر 1391  1:33 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon iran313 doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

سلام

من امروز  به تالار ورزش  سری زدم دیدم  تو این تالار در مورد  بانوان ورزشکار ایرانی پست با تاپیکی نیست   

هر چه قدر دنبال قسمت انتقاد و پیشنهاد گشتم تا یه پیشنهاد بدم  پیدا نکردم 

خواستم از مدیر مربوط تالار ورزش یه اجازه بگیرم تا اگه ایشون مایل باشند در مورد  بانوان ورزشکار تاپیکی بذارم 

لطفا برای تالار وزرش بخش انتقاد پیشنهاد هم بذارید                                                                                                                         با تشکر

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تاپیک ارتباط با مدیر محترم تالار ورزش در تالار لیگ برتر قرار دارد، با این وجود، فرمایش شما صحیح است و باید تاپیک های انتقادات و پیشنهادات در تالار ها موجود باشد، لذا به مدیر مربوطه در این ارتباط تذکر داده شده است. 

بمنظور هماهنگی و مذاکره با مدیر محترم تالار ورزش تا زمان ایجاد تاپیک انتقادات در سایر تالار های مورد نیاز، از تاپیک ارتباط با مدیر تالار لیگ برتر ( انتقادات و پیشنهادات ...  استفاده فرمائید.

ضمنا تالاری با عنوان "ورزش بانوان" در تالار ورزش ایجاد گردید که می توانید مطالب مرتبط با ورزش بانوان را در آن ارسال فرمائید.

با تشکر

یک شنبه 19 آذر 1391  8:33 AM
تشکرات از این پست
tahmores
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشيد

چند وقت قبل من در مورد ورزش بانوان پيشنهاد داده بودم ولي ايجاد نشد؟

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

یک شنبه 19 آذر 1391  8:39 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها