پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 18 آذر 1391 8:26 AM
با سلام
پیرو سخن دوستان خواستم بگم که این مدیر محترم به هیچ عنوان زیر بار نمیرن و خود من بارها و بارها بهشون راجع به پست هایی که میذارن تذکر دادم که به هیچ عنوان شاهد پاسخی از جانب ایشون نبودم و در آخر به اجبار در تالار خودشون مسئله رو مطرح کردم
روزانه فقط حدود 50 پست در تالار اقتصاد میذاشتند بقیه که بماند ؛ ایشون به شدت به گذاشتن پست نجومی عادت کردن و نظر شخصی من اینکه نام کاربری ایشونو برای چند روز مسدود کنید تا این عادت بدشونو فراموش کنند
اینطوری که نمیشه ؛ به هر حال باید از یه جایی شروع کرد
ازتون معذرت میخوام
با تشکر
سلام
ظاهرا قراره این روند ادامه پیدا کنه تا زمانی که امتیازات زیادی از طریق کپی پیست کسب کنند و بعد شاید حساب کاربریشون مسدود بشه . پس بیخود خودمون را خسته نکنیم سنگین تره .
یا حق
کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
در ارتباط با هر تخلفی که از قوانین فعالیت در انجمن ها روی دهد، تذکرات و اقدامات لازم انجام خواهد شد و عدم برخورد با خاطیان، نوعی تخلف انضباطی برای ما و تضییع حقوق کاربران دیگر و ایجاد مشکل در انجمن ها را به همراه خواهد داشت، لذا برخورد با تخلفات قانونی، حتمی است.
کاربر ذکر شده نیز تذکرات کافی را دریافت داشته و برای مدتی حساب کاربری اش مسدود شده و سپس بطور کامل توجیه شده اند. در حال حاضر عملکرد ایشان توسط واحد نظارت در حال ارزیابی است و بدیهی است در صورت بروز هر تخلف، برخورد قاطع صورت خواهد گرفت. بیان این نکته نیز خالی از لطف نیست که ایشان در اثر فعالیت های قبلی که اغلب خارج از انجمن ها هم بوده است به اندازه ای حسنه اندوخته اند که نیازی به کسب حسنه نداشته باشند و فعالیت کنونی ایشان صرفا برای کسب حسنه نیست.
لیکن تخلف، همواره تخلف است و با آن برخورد خواهد شد.
موفق باشید