نقل قول mohammad_43
به نام خدا
سلام و عرض احترام حضور جناب آقای نجاران ، ضمن تشکر از زحمات جنابعالی ، با عرض شرمندگی اینجانب به علت عدم توجه به انتقداتی که طی چندروز گذشته از برخی مدیرانی که بصورت فله ای کپی پیست میکنند - hasantaleb- صورت گرفت ولی با وجود اعتراضات مکرر اهمیتی به موضوع داده نشد در جلسه شرکت نمی کنم . امیدوارم جلسه ای پربار و همراه با نتایج خوب که در روند پیشرفت راسخون موثر باشد را داشته باشید .
امیدوارم موفق و موید باشید .
سلام و خسته نباشيد
البته كه من هم اعتراضاتي به اقاي نجاران داشته ام ولي هميشه از مديران دفاع كرده اند و خيلي براي شما و ديگر مديران احترام قائل هستند. و اوايل فقط من خيلي اعتراض مي كردم ولي الان ديگر برايم اين كارها عادي است و حالا خودتان اعتراض مي كنيد.
مديران و كاربران تمام مطالبشان كپي پيست است حتي خود شما/ هدف يادگرفتن و افزايش اطلاعات است و اضافه كردن بار علمي است/ بيشتر اين مطالب در سايتهاي ديگر هم هست/ رشته بنده مربوط به تالاري است كه شما مدير هستيد ولي شما اطلاعات و سواد بالايي در اين زمينه داريد كه قابل تحسين است و من از مطالبش استفاده مي كنم و اين نشان دهنده علاقه شما به گردشگري است / خيلي مطالب است كه مي توانيد در تالار گردشگري ايجاد كنيد مثل : كوهنوردي ، فضاهاي كوهستاني ، گياه شناسي در سفر ، و غيره. با تشكر
سلام حضور کاربر گرامی iran313
نمی خواستم مجدد در خصوص این موضوعات بحث کنم ولی چون شما مطالبی را بیان کردید موارد ذیل را باستحضار میرسانم :
من مطالباتی ندارم هرچه انجام داده ام در زمان خودش قانونی بوده و حالا هم در حد معقول کپی پیست را انجام میدم ولی سایت را به رگبار نمی بندم . جناب نجاران هم اطلاع دارند که احترام خاصی برایشان قائلم ولی انتقاد هم در جای خود لازم است .
بارها به آقای نجاران گفته ام که اگر کسی هست در تالار همسفران بنده را یاری دهد به جان و دل میپذیرم و خوشحال میشوم . اگر تمایل دارید قدم به چشم ، شماره بنده را از آقای نجاران بگیرید یا بفرمائید تا خودم تماس بگیرم یا از هر طریق ارتباطی دیگر که صلاح میدانید در خدمتم تا هماهنگ کنیم وتالار گردشگری همسفران را بهتر از قبل به پیش ببریم .
با آرزوی توفیق الهی
سلام و خسته نباشيد
ضمن احترام و تشكر از پيشنهاد شما:
من گاهگاهي فقط نظر يا پيشنهاد ميدهم و همكاري بيشتر از اين را نمي پذيرم و فقط در انجمن فعاليت مي كنم ان هم به صورت محدود و گزينشي/ باتشكر