0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

سلام و خسته نباشيد

امتياز من 7018 است اگر پيامك رايگان بدهم از امتياز كسر ميشود؟

كاربران برنزي ، نقره اي و طلايي 1.2.3 چه فرقي با هم دارند و چگونه به اين سطح رسيده اند؟

من تجربه مديريت  كوتاه در اجتماع داشته ام ملاك شما در مديريت مجازي  چيست و مديران مجازي  تالارها داراي چه مشخصات شخصيتي باشند؟

اگر در اجتماع فعال باشيم مي توانيم با توجه به فعاليتهايمان در سايت فعاليت كنيم؟

تشكر از راهنمايي شما

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

پنج شنبه 16 آذر 1391  11:58 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 farshad42 ravabet_rasekhoon mahdi522
hamid_h
hamid_h
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 317

نقل قول architect0811
نقل قول mohammad_43

ravabet_rasekhoon   ؛hamid_h

با سلام

پیرو سخن دوستان خواستم بگم که این مدیر محترم به هیچ عنوان زیر بار نمیرن و خود من بارها و بارها بهشون راجع به پست هایی که میذارن تذکر دادم که به هیچ عنوان شاهد پاسخی از جانب ایشون نبودم و در آخر به اجبار در تالار خودشون مسئله رو مطرح کردم

روزانه فقط حدود 50 پست در تالار اقتصاد میذاشتند بقیه که بماند ؛ ایشون به شدت به گذاشتن پست نجومی عادت کردن و نظر شخصی من اینکه نام کاربری ایشونو برای چند روز مسدود کنید تا این عادت بدشونو فراموش کنند

اینطوری که نمیشه ؛ به هر حال باید از یه جایی شروع کرد

ازتون معذرت میخوام

با تشکر

سلام

ظاهرا قراره  این روند ادامه پیدا کنه  تا زمانی که امتیازات زیادی از طریق کپی پیست کسب کنند و بعد شاید حساب کاربریشون مسدود بشه . پس بیخود خودمون را خسته نکنیم سنگین تره .

یا حق

پنج شنبه 16 آذر 1391  3:18 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 farshad42 tahmores ravabet_rasekhoon mahdi522
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633

سلام

جناب اقای نجاران به تالار فسقلی هم توجه ای داشته باشید . ممنون

پنج شنبه 16 آذر 1391  3:47 PM
تشکرات از این پست
farshad42 iran313 zahra_53 tahmores ravabet_rasekhoon mahdi522 hamid_h
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

سلام و عرض احترام حضور جناب آقای نجاران ، ضمن تشکر از زحمات جنابعالی ، با عرض شرمندگی اینجانب به علت عدم توجه به انتقداتی که طی چندروز گذشته  از برخی مدیرانی که بصورت فله ای کپی پیست میکنند  - hasantaleb- صورت گرفت ولی  با وجود اعتراضات  مکرر  اهمیتی به موضوع داده نشد در جلسه شرکت نمی کنم . امیدوارم جلسه ای پربار و همراه با نتایج خوب که در روند پیشرفت راسخون موثر باشد را داشته باشید .

امیدوارم موفق و موید باشید .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
پنج شنبه 16 آذر 1391  3:53 PM
تشکرات از این پست
farshad42 abdo_61 mahdi522 salmanjavan zahra_53 tahmores ravabet_rasekhoon architect0811 hamid_h
iran313
iran313
کاربر نقره ای

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

سلام و عرض احترام حضور جناب آقای نجاران ، ضمن تشکر از زحمات جنابعالی ، با عرض شرمندگی اینجانب به علت عدم توجه به انتقداتی که طی چندروز گذشته  از برخی مدیرانی که بصورت فله ای کپی پیست میکنند  - hasantaleb- صورت گرفت ولی  با وجود اعتراضات  مکرر  اهمیتی به موضوع داده نشد در جلسه شرکت نمی کنم . امیدوارم جلسه ای پربار و همراه با نتایج خوب که در روند پیشرفت راسخون موثر باشد را داشته باشید .

سلام و خسته نباشيد

البته كه من هم اعتراضاتي به اقاي نجاران داشته ام ولي هميشه از مديران دفاع كرده اند و خيلي براي شما و ديگر مديران احترام قائل هستند. و اوايل فقط من خيلي اعتراض مي كردم ولي الان ديگر برايم اين كارها عادي است و حالا خودتان اعتراض مي كنيد.

مديران و كاربران تمام مطالبشان كپي پيست است حتي خود شما/  هدف يادگرفتن و افزايش اطلاعات است و اضافه كردن بار علمي است/ بيشتر اين مطالب در سايتهاي ديگر هم هست/ رشته بنده مربوط به تالاري است كه شما مدير هستيد ولي شما اطلاعات و سواد بالايي در اين زمينه داريد كه قابل تحسين است  و من از مطالبش استفاده مي كنم  و اين نشان دهنده علاقه شما به گردشگري است / خيلي مطالب است كه مي توانيد در تالار گردشگري ايجاد كنيد مثل : كوهنوردي ، فضاهاي كوهستاني ،‌ گياه شناسي در سفر ،‌ و غيره. با تشكر

پنج شنبه 16 آذر 1391  6:42 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 zahra_53 farshad42 ravabet_rasekhoon mahdi522 yasbagheri
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

سلام و خسته نباشيد

البته كه من هم اعتراضاتي به اقاي نجاران داشته ام ولي هميشه از مديران دفاع كرده اند و خيلي براي شما و ديگر مديران احترام قائل هستند. و اوايل فقط من خيلي اعتراض مي كردم ولي الان ديگر برايم اين كارها عادي است و حالا خودتان اعتراض مي كنيد.

مديران و كاربران تمام مطالبشان كپي پيست است حتي خود شما/  هدف يادگرفتن و افزايش اطلاعات است و اضافه كردن بار علمي است/ بيشتر اين مطالب در سايتهاي ديگر هم هست/ رشته بنده مربوط به تالاري است كه شما مدير هستيد ولي شما اطلاعات و سواد بالايي در اين زمينه داريد كه قابل تحسين است  و من از مطالبش استفاده مي كنم  و اين نشان دهنده علاقه شما به گردشگري است / خيلي مطالب است كه مي توانيد در تالار گردشگري ايجاد كنيد مثل : كوهنوردي ، فضاهاي كوهستاني ،‌ گياه شناسي در سفر ،‌ و غيره. با تشكر

سلام حضور کاربر گرامی iran313

نمی خواستم مجدد در خصوص این موضوعات بحث کنم ولی چون شما مطالبی را بیان کردید موارد ذیل را باستحضار میرسانم :

من مطالباتی ندارم هرچه انجام داده ام در زمان خودش قانونی بوده و حالا هم در حد معقول کپی پیست را انجام میدم ولی سایت را به رگبار نمی بندم . جناب نجاران هم اطلاع دارند که احترام خاصی برایشان قائلم ولی انتقاد هم در جای خود لازم است .

بارها به آقای نجاران گفته ام که اگر کسی هست  در تالار همسفران بنده را یاری دهد به جان و دل میپذیرم و خوشحال میشوم . اگر تمایل دارید قدم به چشم ، شماره بنده را از آقای نجاران بگیرید یا بفرمائید تا خودم تماس بگیرم یا از هر طریق ارتباطی دیگر که صلاح میدانید در خدمتم تا هماهنگ کنیم وتالار گردشگری همسفران را بهتر از قبل به پیش ببریم .

با آرزوی توفیق الهی

پنج شنبه 16 آذر 1391  7:12 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 farshad42 ravabet_rasekhoon mahdi522
iran313
iran313
کاربر نقره ای

نقل قول mohammad_43

نقل قول iran313

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

سلام و خسته نباشيد

سلام حضور کاربر گرامی iran313

نمی خواستم مجدد در خصوص این موضوعات بحث کنم ولی چون شما مطالبی را بیان کردید موارد ذیل را باستحضار میرسانم :

من مطالباتی ندارم هرچه انجام داده ام در زمان خودش قانونی بوده و حالا هم در حد معقول کپی پیست را انجام میدم ولی سایت را به رگبار نمی بندم . جناب نجاران هم اطلاع دارند که احترام خاصی برایشان قائلم ولی انتقاد هم در جای خود لازم است .

بارها به آقای نجاران گفته ام که اگر کسی هست  در تالار همسفران بنده را یاری دهد به جان و دل میپذیرم و خوشحال میشوم . اگر تمایل دارید قدم به چشم ، شماره بنده را از آقای نجاران بگیرید یا بفرمائید تا خودم تماس بگیرم یا از هر طریق ارتباطی دیگر که صلاح میدانید در خدمتم تا هماهنگ کنیم وتالار گردشگری همسفران را بهتر از قبل به پیش ببریم .

با آرزوی توفیق الهی

سلام و خسته نباشيد

ضمن احترام و تشكر از پيشنهاد شما:

من گاهگاهي  فقط نظر يا پيشنهاد ميدهم و همكاري بيشتر از اين را نمي پذيرم و فقط در انجمن فعاليت مي كنم ان هم به صورت محدود و گزينشي/ باتشكر

پنج شنبه 16 آذر 1391  7:26 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 farshad42 zahra_53 ravabet_rasekhoon mahdi522
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

بنده دیگر مطالبی را میگذارم که مفید باشه در ضمن من کشته مرده امتیاز های شما نیستم امتیاز ها رابرای خودتان نگه دارید من که برای امتیاز مطلب نمیگذارم من برای ارتقای سایت مطالب را میگذارم

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

پنج شنبه 16 آذر 1391  10:24 PM
تشکرات از این پست
javid1000 mahdi522 iran313 ravabet_rasekhoon
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

نقل قول mohammad_43

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول hamid_h

جناب اقای نجاران - سلام

من نه با کسی غرض شخصی دارم و نه ایجاد پست های فله ای ا امتیازناچیزم را بخطر می اندازد ولی چرا فردی به نام hasantaleb  ااینگونه عمل میکنند ؟؟؟!!! اگر به نظر شما خوب است تا اعلام کنید تا دیگران هم ادامه بدهند ؟؟/!!!. اگر سیستم شما این امکان را میدهد که مشاهد نمائید ایشان همین چند روز چقدر پست زده حتما اینکار را بکنید . کاربرها اینگونه نیستند که یک مدیر !!!

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

فرمایش جنابعالی کاملا صحیح است. ارسال پست های نجومی و متعدد در فاصله زمانی کوتاه به دلایل مختلف از جمله اختلال در نظم تالار ها، یکنواختی لیست آخرین مطالب ارسالی، تضییع حقوق دیگر کاربران، عدم امکان استفاده از مطالب، عدم پاسخگویی و توجه به بازخورد مطالب ارسالی و ... ممنوع است. مدیر مورد نظر بارها تذکر دریافت نموده است و تغییراتی در فعالیت خود داده است. با این وجود عملکرد ایشان تحت ارزیابی واحد نظارت قرار دارد و شما مطمئن باشید در صورت لزوم با ایشان مذاکره خواهد شد.

از مشارکت مسئولانه و حضور فعال شما سپاسگزارم

موفق باشید

سلام حضور جناب آقای نجاران

آقای نجاران عزیز ، من با نظر کاربر محترم hamid_h  کاملا موافقم و شما هم همین نظر را دارید . مدت زیادی است که برخی مدیران و کاربران گرامی به این امر معترض هستند و خوشبختانه اکثریت یا کامل یا بالنسبه رعایت کرده اند ولی ایشان متاسفانه علیرغم تذکرات جنابعالی انگار نه انگار !!!!  اگر امکان اهدا امتیاز و حسنه از طرف من به نامبرده امکان پذیر است حاضرم از حقیر کسر و به مدیر محترم hasantaleb  بدهید و این را قلبا میگویم . این بی توجهی مدیر محترم برای سایت هم اصلا مناسب نیست چون انمن ها را از عنوان انجمن ، می اندازد .

دیگر هم در این امر مزاحم اوقات حضرتعالی نمیشوم و مجبورم با نگاه به اسم کاربری که مرتب در بالای صفحه ودر قسمت آخرین مطالب میگرددومیچرخد نگاه کنم و اگر در اینخصوص هم بارها جسارت کردم به بزرگواری خود میبخشید .

بنده دیگر مطالبی را میگذارم که مفید باشه در ضمن من کشته مرده امتیاز های شما نیستم امتیاز ها رابرای خودتان نگه دارید من که برای امتیاز مطلب نمیگذارم من برای ارتقای سایت مطالب را میگذارم

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

پنج شنبه 16 آذر 1391  10:25 PM
تشکرات از این پست
javid1000 mahdi522 ravabet_rasekhoon
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

به نام خدا

سام جناب hasantaleb مدیر محترم فعال !

اگه ارتقاء سایت به این گونه پست های فله ای شماست پس چرا همیشه بحث سر اینه که از این اقدامات جلوگیری بشه . و اکه اینگونه است جناب آقای نجاران لطف کنید به همه اطلاع رسانی کنید دست و آستین بالا بزنند تا با پست های فله ای سایت را بالا برند چون یه وقت اقای طالبی به تنهایی نمیتونند یا یه وقت یه روز نتونند پست بزنند ، سایت خدای ناکرده زمین میخوره !!!

جمعه 17 آذر 1391  9:33 AM
تشکرات از این پست
farshad42 zahra_53 ravabet_rasekhoon mahdi522 hamid_h
farshad42
farshad42
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 78

ارشد محترم انجمن ها سلام

من بیشتر خوانده مطالب هستم تا اینکه پست ایجاد کنم ولی متاسفانه ایجاد پستهای انبوه آن هم در فواصل کوتاه و پشت سر هم اصلا مناسب سایت نیست . انجمن ها محلی است برای گفتگو و اظهار نظر و این روندی که در حال حاضر پیش آمده شایسته نیست و اگر این روند ادامه داشته باشد مطمئن باشید روزهای خوبی در راه نیست . شما که این همه مدیر و کاربر خوب و متخصص وفعال دارید چه اصراری است که آقای hasantaleb  یه تازی کند و شما هم حساب کاربری ایشان را مسدود نمیکنید .؟ برای اینکه یک نفر را نگه دارید مدیران و کاربران دیگر را دلخور کنید ؟!

تالار شما تبدیل شده به جنگ و دعوا سر پست زدن های فراوان این مدیر محترم !!!

جمعه 17 آذر 1391  9:58 AM
تشکرات از این پست
iran313 zahra_53 ravabet_rasekhoon mahdi522 qodrat hamid_h
iran313
iran313
کاربر نقره ای

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

امتياز من 7018 است اگر پيامك رايگان بدهم از امتياز كسر ميشود؟

كاربران برنزي ، نقره اي و طلايي 1.2.3 چه فرقي با هم دارند و چگونه به اين سطح رسيده اند؟

من تجربه مديريت  كوتاه در اجتماع داشته ام ملاك شما در مديريت مجازي  چيست و مديران مجازي  تالارها داراي چه مشخصات شخصيتي باشند؟

اگر در اجتماع فعال باشيم مي توانيم با توجه به فعاليتهايمان در سايت فعاليت كنيم؟

تشكر از راهنمايي شما

سلام و خسته نباشيد

الان صبح جمعه است.

من جواب سوالهايم را فهميدم / راستي  من هيچ وقت از پستهاي تكراري با شما صحبتي نكردم كه جزئي ترين مساله در اين انجمن است و اينقدر مسائل بزرگتر است كه اين به چشم من نيامده بود/ شما كه به من گفتيد كه به انجمن منفي نگاه مي كنم ولي من با ژرف نگري نگاه مي كردم / با  تشكر

جمعه 17 آذر 1391  10:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahdi522
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام و خسته نباشید خدمت مسئول انجمن ها:

پنج پست زیر در تالار ورزش ، پست های جالبی بوده اند:

چرا تراکتوریها به صورت برهنه اعتراض کردند؟

هدیه علی دایی به چاق ترین پسر ایرانی +عکس

جوانی که به ورزشگاه رفت و دیگر برنگشت!

لیست قهرمانان لیگ ها و جام حذفی ها ایران از سال 49 تا91

كارهاي ماورائي علي كريمي + تصاوير

با توجه به تعدد پست ها در صف برای قرار گرفتن در لینک چرخشی ، در صورت صلاح دید ، هر روز یکی را در آن جا قرار دهید.

سپاس

جمعه 17 آذر 1391  11:23 AM
تشکرات از این پست
iran313 mahdi522 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول hasantaleb

سلام

پس بی زحمت برای ارتقای اطلاعات شخصیتون قبل از ارسال یکبار مطالب رو مطالعه کنید

جمعه 17 آذر 1391  1:57 PM
تشکرات از این پست
tahmores mohammad_43 hamid_h farshad42 ravabet_rasekhoon
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

نقل قول hasantaleb

با عرض سلام

بنده اعلام موافقت یا مخالفت خود را با این گونه پست های نجومی اعلام نمی کنم.

ولی به نظر من این که یک نفر از قانون سرپیچی کند و در صدد عمل نکردن به آن برآید وظیفه ما مدیران و کاربران این است که این بی قانونی را به اطلاع مسئولین برسانیم و آن ها هم در صورت صلاح دید با آن برخورد کنند و این وظیفه ما ها نیست که خود به شخصا به مقابله با آن بپردازیم و فضای مجازی را به درگیری ها و حتی بی احترامی ها تبدیل کنیم

با تشکر

جمعه 17 آذر 1391  2:13 PM
تشکرات از این پست
tahmores mohammad_43 hasantaleb nazarianali ehsan828 architect0811 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها