0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
پنج شنبه 16 آذر 1391  6:42 PM

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

سلام و عرض احترام حضور جناب آقای نجاران ، ضمن تشکر از زحمات جنابعالی ، با عرض شرمندگی اینجانب به علت عدم توجه به انتقداتی که طی چندروز گذشته  از برخی مدیرانی که بصورت فله ای کپی پیست میکنند  - hasantaleb- صورت گرفت ولی  با وجود اعتراضات  مکرر  اهمیتی به موضوع داده نشد در جلسه شرکت نمی کنم . امیدوارم جلسه ای پربار و همراه با نتایج خوب که در روند پیشرفت راسخون موثر باشد را داشته باشید .

امیدوارم موفق و موید باشید .

سلام و خسته نباشيد

البته كه من هم اعتراضاتي به اقاي نجاران داشته ام ولي هميشه از مديران دفاع كرده اند و خيلي براي شما و ديگر مديران احترام قائل هستند. و اوايل فقط من خيلي اعتراض مي كردم ولي الان ديگر برايم اين كارها عادي است و حالا خودتان اعتراض مي كنيد.

مديران و كاربران تمام مطالبشان كپي پيست است حتي خود شما/  هدف يادگرفتن و افزايش اطلاعات است و اضافه كردن بار علمي است/ بيشتر اين مطالب در سايتهاي ديگر هم هست/ رشته بنده مربوط به تالاري است كه شما مدير هستيد ولي شما اطلاعات و سواد بالايي در اين زمينه داريد كه قابل تحسين است  و من از مطالبش استفاده مي كنم  و اين نشان دهنده علاقه شما به گردشگري است / خيلي مطالب است كه مي توانيد در تالار گردشگري ايجاد كنيد مثل : كوهنوردي ، فضاهاي كوهستاني ،‌ گياه شناسي در سفر ،‌ و غيره. با تشكر

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

تشکرات از این پست
mohammad_43 zahra_53 farshad42 ravabet_rasekhoon mahdi522 yasbagheri
دسترسی سریع به انجمن ها