0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول sahel_007

با سلام

اگر تمایلی بود پست زیر را در لینک چرخشی قرار دهید .

تصاويري از كربلا كه هرگز نديده ايد!

با تشکر

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه شما، پست ذکر شده در تبلیغات چرخشی بارگذاری شد.

موفق و سلامت باشید

شنبه 11 آذر 1391  8:27 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ali_81

سلام جناب آقای نجاران خسته نباشید.

در صورتیکه صلاح میدانید این مطلب را در لینک چرخشی قرار دهید . واگر موافق باشید به صورت تایپیک ویژه کاربران نظرات خود را اعلام کنند و امتیاز بگیرند .

برنامه‌كودك درحكم صداخفه‌كني براي بچه‌ها

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده و حضور فعال جنابعالی، تاپیک ذکر شده در لینک چرخشی بارگذاری شد.

ضمناً بمنظور مشارکت  کاربران در بحث، آن را ویژه نمودیم. بسته به میزان مشارکت احتمال دارد، امتیازی به مشارکت کنندگان تقدیم شود.

موفق باشید

شنبه 11 آذر 1391  8:47 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ali_81
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول zahra_53

سلام حضور گرامی شما

با احترام و تشکر از زحمات بیدریغ جنابعالی و همکاران گرامیتان ، زمانی بود کاربرانی چون mehdi0014 که خود مدیر هم هستند پست های زیادی میزدند و صدای مدیران دیگر در آمده بود که خوشبختانه نامبرده  اینگونه فعالیت نمیکند . ولی این معضل باز هم فراوان اجرا میشود پستهای زیاد و بعضا تکراری از سوی مدیران !!! مدیرانی چون hasantaleb  در تالار عاشورا و دیگر تالارها و مدیران و کاربرانی دیگر که حتما خودتان واقفید و اگر نیستید که بنده نمونه ها را باز هم ذکر کنم ،  زده میشود ؟

امیدوارم جسارت بنده را ببخشید .

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

جای دارد از مشارکت مسئولانه و حضور عالمانه و فعال شما در انجمن های راسخون تشکر و قدردانی نمایم. 

فرمایش شما کاملا صحیح است و همواره تذکرات لازم به کاربران و مدیران خاطی ابلاغ شده است. با توجه به کثرت پست های ارسالی امکان دارد مواردی از از قلم افتاده باشند، اما همواره سعی بر نظارت مستمر و پویا داشته ایم.

لازم به ذکر است در صورت تکرار تخلفات، اقداماتی از جمله حذف پست، انسداد حساب کاربری و کسر امتیاز نیز انجام شده و خواهد شد.

البته در صدد ارائه تعریف مشخص برای پست های متعدد و نجومی هستیم تا موضوع روشن تر شود.

موفق و سلامت باشید

شنبه 11 آذر 1391  8:52 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 qodrat mehdi0014
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

حضور محترم جناب آقای نجاران با سلام و احترام ، فرمت صفحه اول  تایپیکاز فرم عادی خارج شده و متاسفانه نتوانستم با edit نیز اصلاح کنم . ممنون میشوم اقدامات لازم جهت تغییر آن انجام شود .

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت فعال و عالمانه جنابعالی، تاپیک ذکر شده اصلاح گردید. در این موارد نیاز است پست های تاپیک را یکی یکی باز کرد تا پست های معیوب مشخص شود، سپس هر یک از پست های معیوب را جداگانه اصلاح نمود.

موفق باشید

شنبه 11 آذر 1391  9:39 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول zahra_53

سلام آقای نجاران

پیرو مطلب قبلی مواردی هم هست که نه تنها کاربران بلکه متاسفانه بعضا مدیران هم رعایت نمی کنند نمونه آن موارد زیل :

الف ) 1 - پنج شنبه 9 آذر ساعت 6/15 توسط abdo_61 از "هیئت ثارالله مسیحی ها" چه می دانید؟  2- تکرار آن جمعه 10 آذر ساعت 2/36 توسط papeli  از "هیئت ثارالله مسیحی ها" چه می دانید؟  

ب ) 1- پنج شنبه 9 اذر 10/38توسط mohammad_43 چرا به زیارت ضریح امام حسین(ع) می‌رویم  2- تکرار ان و آن هم توسط یک مدیر جمعه 10 آذر 11/51 توسط hasantaleb چرا به زیارت ضریح امام حسین(ع) می‌رویم

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه شما، پست های تکراری حذف گردید.

لازم به ذکر است متاسفانه کاربران در زمان ارسال پست توجهی به عدم وجود آن در تالار مربوطه نمی کنند و تنها به ارسال فله ای مطالب می پردازند که البته فقدان یک سیستم جستجوی کارآمد مشکل را بیشتر نموده است. لیکن در طراحی جدید پرتال و در دسترس قرارگرفتن سیستم جستجوی کارآمد، نظارت و برخورد قاطع تری در مورد پست های تکراری انجام خواهد شد چنانچه هم اکنون نیز در صورت آشکار شدن موضوع، پست های تکراری حذف خواهند شد.

موفق باشید

شنبه 11 آذر 1391  9:53 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 qodrat
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi522

با عرض سلام خدمت مسئول زحمت کش انجمن ها

جناب نجاران اولا از شما و تمام مدیران  به خاطر عدم حضور در جلسه هفتگی مدیران به دلیل نبود برق عذر خواهی کنم

ثانیا با  سید محمد جواد سادات استاد محترم درس ریاضی و فیزیک صحبت شد  و فکر کنم که لیست استادان محترم تکمیل شده است .که شماره همراه آن را در انتهای این پست به حضورتان معرفی می گردد

ثالثا طی پیام  شما مبتنی بر قرار گرفتن کنکور دهه 70بنده هرچه تلاش کردم هیچ کنکوری از دهه 70پیدا نشد ضمنا فکر کنم که اصلا کنکورهای دهه ی 70 در آرشیو سازمان سنجش هم موجود نباشد ولی اگر می بینید که این کار لازم است با سازمان سنجش هماهنگی های لازم را به عمل بیاورید تا این کنکور ها را در اختیار شما قرار دهند

رابعا با آشنا شدن جناب مهدی شیرانی به کار در انجمن راسخون به عنوان مدیر بنده استعفای خود را از انجمن وبلاگ نویسی به علت مشغله های شخصی و کاری اعلام می نمایم

با تشکر از شما

ضمنا یک لطفی بکنید و در اسرع وقت با این اساتید تماس برقرار کنید

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
از زحمات ارزنده و پیگیری های مجدانه جنابعالی در راستای تعالی علمی انجمن کنکور و وبلاگ نویسی تشکر و قدردانی می نمایم. 
ان شاء ا... با اساتید گرامی تماس گرفته خواهد شد  و مراتب به اطلاع شما خواهد رسید. 
ضمنا خواهشمندیم مدتی دیگر به عنوان مدیر در تالار وبلاگ نویسی حضور داشته باشید تا آقای شیرانی به امور بطور کامل واقف شوند.
موفق باشید

شنبه 11 آذر 1391  9:57 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 nazarianali
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام ، وقتی به لینک صندلی داغ مراجعه میکنیم برمیگرده به صفحه اصلی انجمن ها .

شنبه 11 آذر 1391  4:15 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و احترام ، وقتی به لینک صندلی داغ مراجعه میکنیم برمیگرده به صفحه اصلی انجمن ها .

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

به علت عدم آمادگی جناب reza_rasekhekhoon صندلی داغ ایشان غیر فعال شد و مقرر گردید کاربر دیگری به جای ایشان بر روی صندلی قرار گیرد که با مشخص شدن آن، تاپیک اصلاح و فعال می گردد.

با تشکر

شنبه 11 آذر 1391  4:32 PM
تشکرات از این پست
nazarianali mohammad_43
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

شنبه 11 آذر 1391  6:24 PM
تشکرات از این پست
nazarianali ravabet_rasekhoon
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

انتقادهايي از مديريت تالار خانواده توسط mohammad _43 , zahra53 شد ولي بايد خدمت شما عرض كنم روزي كه عضو سايت شدم اولين كسي كه ورود مرا به سايت تبريك گفت مدير محترم و گرامي abdo_61 بودند و  اولين كسي كه در سايت به مردم و شهر اصفهان علاقمند بود  و به خاطر پستي كه در تالار گردشگري زدم مخالفت كرد مدير محترم doctor114 بود اين مديران محترم از تهران و شيراز هستند و چقدر به مردم اصفهان لطف دارندو  شاهد فعاليتهاي خالصانه شان هستم / من اصفهاني هستم و اگر چه انتقادهايي به اين مديران محترم و گرامي داشته ام شرمنده همه خوبيها و وطن دوستي شان هستم و از اينكه امروز اين مديران محترم و فعال را در انجمن حضور نيافتند بسيار ناراحت هستم و اميدوارم كه جسارت من را ببخشند و منتظر مسابقات پيش  بيني مدير تالار ليگ برتر و تشكرهاي مدير تالار خانواده هستيم.

ومدير محترم تالار گردشگري mohammad_43 لطفا به پيرو گفته هاي بنده با مدير تالار ليگ برتر انتقاد نكنيد و مستقل با ايشان وارد انتقاد شويد.

و مدير ارشد انجمن ها هم بسيار از كاربران دفاع مي كنند و بارها به من گفته اند كه بنده در اشتباه هستم و به تمام تذكرات ايشان احترام گذاشته ام.

و يك نكته داخل پرانتز كه (مدير ارشد انجمن ها خيلي كاربران سايت راسخون را دوست دارند و از همه شما دفاع مي كنند )

و اينكه مدير تالار ليگ برتر چقدر به اعلام نتايح و اينكه حق كسي پايمال نشودحساس هستندكه يك نكته مثبت در ايشان است

و همين طور مدير تالار خانواده كه مردم دوست و مهربان هستند

همه جاي ايران سراي من است

با تشكر

منتقد جدید جناب iran313

با سلام و احترام

من هیچ انتقادی از مدیر محترم تالار خانواده جناب آقای اسرافیلی ( abdo_61 ) نداشته و ندارم  . کجا انتقاد کردم که خودم خبر ندارم ؟!  ایشان خیلی بزرگ و بزرگوار هستند و اگر جایی انتقاد خواستم بکنم حتما جواب خواهند داد .

مدیر ارشد انجمن ها جناب آقای نجاران هم بسیار مودب و بزرگوار هستند و اگر به ایشان هم انتقاد کنم جواب میدهند .

انتقاد از دکتر هم چشم ، بنا به تقاضای شما به نظر تان هیچ اهمیتی نمی دهم و انتقاد از دکتر را از آنجا حذف و دوباره پست میزنم .  

شنبه 11 آذر 1391  8:44 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 ravabet_rasekhoon
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

به نام خدا

حضور محترم  مدیر گرامی جناب  doctor114

با سلام و احترام ، ضمن اینکه شما مدیر فعال و با سابقه زیاد در راسخون هستید شکی نیستید ولی متاسفانه برخی اوقات ادبیاتی را در مطالب شما میبینم که مدتها بود خواستم به عرض جنابعالی برسانم ولی فکر کردم که با صحبتهایی که با مسئول محترم انجمن ها جناب نجاران دارید این لحن گفتار تغییر میکند ولی مکررا دیده میشود که انتقادها با زبان ولحن مناسبی بیان نمیشود حتی جنابعالی در نظرسنجی به نظر شما بهترین نقطه برای مسافرت در این فصل کجاست؟به مناطقی از ایران عزیز با لفظ ناشایست مزخرف خطاب کردید که بسیار حقیر را متاثر کرد ومنجر به حذف آن پست شما شد . در صورتیکه همه جای ایران اسلامی ما دیدنی است و مردمان خوب و فداکاری دارد و ضمنا هیج جا و هیچ کس به تنها بد یا خوب مطلق نیست .

در حال حاضر هم این تالار تبدیل شده به پرسش و پاسخهای شما و جناب نجاران که در صورت شایسته بودن الفاظ بکار گرفته توسط شما هم باز وقت مسئول محترم انجمن ها بیشتر صرف پاسخگویی به این مطالب شده است . که حتی چندروز قبل  از جناب نجاران هم در این زمینه انتقاد کردم . که اگر ناراحت شده اند انشاالله میبخشند .

من ارادت خاصی به همه مدیران و کاربران سایت از جمله جنابعالی دارم ولی به عنوان کسی که از نظر سنی از شما بزرگتر هستم پیشنهاد میکنم انتقادات خود را با الفاظ شایسته مطرح کنید و در زمینه کلان موضوعات را مطرح نمائید.

ازاینکه احتمالا از بنده رنجیده باشید معذرت میخواهم  و  امیدوارم بتوانیم در راه اعتلای فرهنگ اسلامی و ملی ایران عزیزمان قدم برداریم .

با آرزوی توفیق الهی برای شما و خانواده محترمتان .

شنبه 11 آذر 1391  8:48 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 zahra_53 ravabet_rasekhoon dadagholam
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

با سلام خدمت مدیر انجمن ها

جناب نجاران بنده با جناب سادات دبیر محترم درس ریاضی و فیزیک   صحبت نموده  با ایشان به توافق رسیدیم حال برای محکم کاری شما با ایشان تماسی برقرار کنید. ضمنا نام کاربری ایشان در پایان این پست به حضورتان معرفی می گردد  در صورت امکان آواتری برای این اساتید در نظر بگیرید که از سایر کاربران قابل شناسایی باشند. و همچنین در مورد اضافه شدن زیر تالار با شما صحبتی دارم که به صورت متن امکان پذیر نیست ان شاء الله در روز جمعه با شما در میان می گذارم و یا این که بنده در ساعت 1 فردا در ریدکال هستم اگر امکان دارد شما هم حضور داشته باشد

smjr110

با تشکر

شنبه 11 آذر 1391  9:16 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala zahra_53 ravabet_rasekhoon mohammad_43
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

انتقادهايي از مديريت تالار خانواده توسط mohammad _43 , zahra53 شد ولي بايد خدمت شما عرض كنم روزي كه عضو سايت شدم اولين كسي كه ورود مرا به سايت تبريك گفت مدير محترم و گرامي abdo_61 بودند و  اولين كسي كه در سايت به مردم و شهر اصفهان علاقمند بود  و به خاطر پستي كه در تالار گردشگري زدم مخالفت كرد مدير محترم doctor114 بود اين مديران محترم از تهران و شيراز هستند و چقدر به مردم اصفهان لطف دارندو  شاهد فعاليتهاي خالصانه شان هستم / من اصفهاني هستم و اگر چه انتقادهايي به اين مديران محترم و گرامي داشته ام شرمنده همه خوبيها و وطن دوستي شان هستم و از اينكه امروز اين مديران محترم و فعال را در انجمن حضور نيافتند بسيار ناراحت هستم و اميدوارم كه جسارت من را ببخشند و منتظر مسابقات پيش  بيني مدير تالار ليگ برتر و تشكرهاي مدير تالار خانواده هستيم.

ومدير محترم تالار گردشگري mohammad_43 لطفا به پيرو گفته هاي بنده با مدير تالار ليگ برتر انتقاد نكنيد و مستقل با ايشان وارد انتقاد شويد.

و مدير ارشد انجمن ها هم بسيار از كاربران دفاع مي كنند و بارها به من گفته اند كه بنده در اشتباه هستم و به تمام تذكرات ايشان احترام گذاشته ام.

و يك نكته داخل پرانتز كه (مدير ارشد انجمن ها خيلي كاربران سايت راسخون را دوست دارند و از همه شما دفاع مي كنند )

و اينكه مدير تالار ليگ برتر چقدر به اعلام نتايح و اينكه حق كسي پايمال نشودحساس هستندكه يك نكته مثبت در ايشان است

و همين طور مدير تالار خانواده كه مردم دوست و مهربان هستند

همه جاي ايران سراي من است

با تشكر

کاربر محترم iran313 سلام

در چه پستی به مدیر گرامی تالار خانواده انتقاد کرده ام ؟ من در یکی از پست های صفحه قبل گفتم پستی را مدیر محترم آقای abdo_61  زده اند که کاربر محترم  papeli آن را تکرار کرده اند پس ایراد از مدیر محترم تالار خانواده جناب abdo_61 نیست بلکه ایراد از کاربر محترم papeli است که تکرار پست را ایجاد کرده اند .

ضمنا اگر لازم باشد که جوابی داده شود به کسانی که انتقاد کرده ام خودشان جواب میدهند نیاز به این همه زحمت  و صرف وقت توسط شما نیست !.

شنبه 11 آذر 1391  11:12 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi522

با سلام خدمت مدیر انجمن ها

جناب نجاران بنده با جناب سادات دبیر محترم درس ریاضی و فیزیک   صحبت نموده  با ایشان به توافق رسیدیم حال برای محکم کاری شما با ایشان تماسی برقرار کنید. ضمنا نام کاربری ایشان در پایان این پست به حضورتان معرفی می گردد  در صورت امکان آواتری برای این اساتید در نظر بگیرید که از سایر کاربران قابل شناسایی باشند. و همچنین در مورد اضافه شدن زیر تالار با شما صحبتی دارم که به صورت متن امکان پذیر نیست ان شاء الله در روز جمعه با شما در میان می گذارم و یا این که بنده در ساعت 1 فردا در ریدکال هستم اگر امکان دارد شما هم حضور داشته باشد

smjr110

با تشکر

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده  و مشارکت فعال و مسئولانه جنابعالی، تماس با اساتید محترم امروز انجام خواهد شد. ضمنا طراحی آواتار نیز به واحد گرافیک ابلاغ گردید.

امروز شنبه در ساعت 13 در RaidCall با شما صحبت خواهم نمود.

موفق باشید

یک شنبه 12 آذر 1391  8:40 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 zahra_53 iman_karbala
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول iran313
سلام و خسته نباشيد

منظور بدي نسبت به شما نداشتم كه اينگونه واكنش نشان مي دهيد /  من پستهاي تكراري زياد ديده ام ولي هيچ وقت تذكر نداده ام مخصوصا در تالار موفقيت و روانشناسي /مدير تالار خانواده به من تذكر داده اند ولي هيچ وقت به شماها تذكر نداده اند و هيچگاه پست تكراري نزدم/  به جاي اين گلايه ها از روشهاي حل مساله استفاده كنيد و موضوعات نو طراحي كنيد / خيلي موضوعات در ذهن من است / مدير ارشد انجمنها از من خواسته كه مثبت به مسائل نگاه كنم ولي حالا كه مثبت برخورد كردم شما واكنش نشان ميدهيد /  در  تالار روانشناسي و موفقيت مي توانيد از موضوعات روانشناسي يادگيري و حافظه هم استفاده كنيد/  دنياي مجازي پر از اسيب است  و وقتم هم خيلي ارزش دارد خوشحالم كه تذكر داده ايد كه به فكر وقت و زمانم در زندگيم باشم/ زحمتي نيست رحمت است / از مدير ارشد انجمنها كه اين درگيري را بوجود اوردم معذرت مي خواهم كه اينجا را بهم ريختم . با تشكر

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

دوست عزیز، کشمکش و درگیری ای بوجود نیامده است، تقابل و تبادل نظرات جزء لاینفک فعالیت در محیط های تعاملی مثل انجمن ها بوده و ضامن پیشرفت و اصلاح است. اینجانب به دید مثبت به این موضوعات می نگرم و از رخداد آن به هیچ عنوان ناراحت نیستم. بدین ترتیب بهتر است آنچه را در نظرات دیگران مفید می یابیم مورد استفاده قرار دهیم و آنچه را انتقاد غیر اصولی یا هر چیز دیگر می پنداریم  تحلیل و ارزیابی نموده و مورد بهره برداری قرار دهیم و به هیچ عنوان از آن ناراحت نشویم.

مشارکت مسئولانه کاربران در امور مدیریتی تالار ها مثل گزارش پست های تکراری و سایر موارد نقض قوانین، امری ستودنی است و روابط عمومی راسخون از چنین کاربرانی صمیمانه تقدیر و تشکر می نماید. البته خلاقیت و ارائه طرح های نوین و کاربردی نیز بسیار مهم و مثمر ثمر و مورد استقبال روابط عمومی است.

با تشکر   موفق باشید

یک شنبه 12 آذر 1391  8:53 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 zahra_53 mahdi522 iman_karbala
دسترسی سریع به انجمن ها