نقل قول iran313
سلام و خسته نباشيد
انتقادهايي از مديريت تالار خانواده توسط mohammad _43 , zahra53 شد ولي بايد خدمت شما عرض كنم روزي كه عضو سايت شدم اولين كسي كه ورود مرا به سايت تبريك گفت مدير محترم و گرامي abdo_61 بودند و اولين كسي كه در سايت به مردم و شهر اصفهان علاقمند بود و به خاطر پستي كه در تالار گردشگري زدم مخالفت كرد مدير محترم doctor114 بود اين مديران محترم از تهران و شيراز هستند و چقدر به مردم اصفهان لطف دارندو شاهد فعاليتهاي خالصانه شان هستم / من اصفهاني هستم و اگر چه انتقادهايي به اين مديران محترم و گرامي داشته ام شرمنده همه خوبيها و وطن دوستي شان هستم و از اينكه امروز اين مديران محترم و فعال را در انجمن حضور نيافتند بسيار ناراحت هستم و اميدوارم كه جسارت من را ببخشند و منتظر مسابقات پيش بيني مدير تالار ليگ برتر و تشكرهاي مدير تالار خانواده هستيم.
ومدير محترم تالار گردشگري mohammad_43 لطفا به پيرو گفته هاي بنده با مدير تالار ليگ برتر انتقاد نكنيد و مستقل با ايشان وارد انتقاد شويد.
و مدير ارشد انجمن ها هم بسيار از كاربران دفاع مي كنند و بارها به من گفته اند كه بنده در اشتباه هستم و به تمام تذكرات ايشان احترام گذاشته ام.
و يك نكته داخل پرانتز كه (مدير ارشد انجمن ها خيلي كاربران سايت راسخون را دوست دارند و از همه شما دفاع مي كنند )
و اينكه مدير تالار ليگ برتر چقدر به اعلام نتايح و اينكه حق كسي پايمال نشودحساس هستندكه يك نكته مثبت در ايشان است
و همين طور مدير تالار خانواده كه مردم دوست و مهربان هستند
همه جاي ايران سراي من است
با تشكر
منتقد جدید جناب iran313
با سلام و احترام
من هیچ انتقادی از مدیر محترم تالار خانواده جناب آقای اسرافیلی ( abdo_61 ) نداشته و ندارم . کجا انتقاد کردم که خودم خبر ندارم ؟! ایشان خیلی بزرگ و بزرگوار هستند و اگر جایی انتقاد خواستم بکنم حتما جواب خواهند داد .
مدیر ارشد انجمن ها جناب آقای نجاران هم بسیار مودب و بزرگوار هستند و اگر به ایشان هم انتقاد کنم جواب میدهند .
انتقاد از دکتر هم چشم ، بنا به تقاضای شما به نظر تان هیچ اهمیتی نمی دهم و انتقاد از دکتر را از آنجا حذف و دوباره پست میزنم .