0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

با سلام و عرض ادب خدمت مدیر انجمن ها:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی هفدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس در نشانی :

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/686002/page1/

ایجاد گردیده است.

لطفا در صورت صلاح دید در لینک چرخشی قرار گیرد.

سپاس

پنج شنبه 9 آذر 1391  12:44 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 ravabet_rasekhoon Psychiatrist
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی و همیشه همراه راسخون :

در حال برگزاری چهارمین مسابقه ی پیش بینی فوتبال هستیم . در این نظر سنجی می خواهم نظر شما عزیزان را در مورد عملکرد خودم ، بدانم.

ابتدا این نظر سنجی فقط با زدن دکمه ی تشکر است و در نظر سنجی بعدی همه ی شما شرکت کنندگان ، می توانید به صورت کاملا مبسوط دلایل نظر خود را هم ذکر کنید. تا راه گشای آینده ما باشد.

این هم نشانی نظر سنجی:

نظر سنجی شماره 3 تالار ورزش

پس فعلا فقط با زدن دکمه ی " تشکر" .

سپاس

پنج شنبه 9 آذر 1391  1:45 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon Psychiatrist
sahel_007
sahel_007
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 353

نقل قول doctor114

در حال برگزاری چهارمین مسابقه ی پیش بینی فوتبال هستیم . در این نظر سنجی می خواهم نظر شما عزیزان را در مورد عملکرد خودم ، بدانم.

ابتدا این نظر سنجی فقط با زدن دکمه ی تشکر است و در نظر سنجی بعدی همه ی شما شرکت کنندگان ، می توانید به صورت کاملا مبسوط دلایل نظر خود را هم ذکر کنید. تا راه گشای آینده ما باشد.

این هم نشانی نظر سنجی:

سپاس

آقای دکتر در مدیریت شما هیچ مشکلی وجود نداره ؛ مشکل در لحن بیان و برخوردهای جنابعالی هستش ؛ من فعالیت و پست گذاری زیادی در انجمن ها ندارم و بیشتر وقتم رو صرف مطالعه میکنم و به عرض میرسانم که گاهی انتقادهای تند همراه با گفتار باطل نشان دهنده ی ضعف فرد و بدبینی بیش از اندازه ی شخص هستش ؛ شما مدیریتتون رو انجام بدید و خودتون رو درگیر این نکنید که امضای فلان شخص یا نام کاربری کسی چی هستش  ................ ؛ شما مدیریتتون رو انجام بدید و ازنکته بینی پرهیز کنید ؛ جامعه و محیط اطراف پر از گله و شکایت و انتقاد هستش اگه واقعا اینقدر شهامت دارید به انتقاد علیه اونا بپردازید نه اینکه فضای مجازی رو تشویش کنید؛ البته خیر خواهی شما رو درک میکنم ولی شما هم لطف کنید از خیلی مسائل زور رد بشید همونطور که بقیه این کارو انجام میدن وگرنه هیچکی از جنگ و دعوا اونم تو فضای مجازی که کسی شناختی روش نداره بدش نمیاد 

امیدوارم اوقات جنابعالی و سایرین را تلخ نکرده باشم .

یا علی

پنج شنبه 9 آذر 1391  8:17 PM
تشکرات از این پست
doctor114 zahra_53 ravabet_rasekhoon
sahel_007
sahel_007
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 353

با سلام

اگر تمایلی بود پست زیر را در لینک چرخشی قرار دهید .

تصاويري از كربلا كه هرگز نديده ايد!

با تشکر

پنج شنبه 9 آذر 1391  9:02 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب خدمت مسئول ارشد انجمن ها:

ببخشید این عرض بنده مربوط به حیطه ی کاری شما نیست ، اما به علت این که مسئول مرتبط ، خودش جایی برای این کار ندارد اینجا عرض میکنم.بنده روز چهارشنبه 8آذر ماه برای حدود 15 خبر نظری کاملا قانونی و مطابق با روال سایت گذاشته ام ولی هیچ کدام تائید نشده !!! در صورتی که نظر های همین امروز جمعه را تائید کرده اند . چرا؟! علت چیست؟! زحمت می کشید از مسئول مربوطه جویا شوید ؟!

این مرتبه ی اول هم نیست که از این مشکلات در بخش تائید نظرات پیش می آید.

سپاس

جمعه 10 آذر 1391  9:32 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب خدمت مسئول ارشد انجمن ها:

از انجام ویرایش روی ایمیل بنده ، کمال تشکر و قدر دانی را دارم.

سپاس

جمعه 10 آذر 1391  9:38 AM
تشکرات از این پست
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633

سلام جناب آقای نجاران خسته نباشید.

در صورتیکه صلاح میدانید این مطلب را در لینک چرخشی قرار دهید . واگر موافق باشید به صورت تایپیک ویژه کاربران نظرات خود را اعلام کنند و امتیاز بگیرند .

برنامه‌كودك درحكم صداخفه‌كني براي بچه‌ها

جمعه 10 آذر 1391  9:43 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_43
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

جمعه 10 آذر 1391  10:33 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 mohammad_43 sahel_007 bivafa ravabet_rasekhoon
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

سلام حضور گرامی شما

با احترام و تشکر از زحمات بیدریغ جنابعالی و همکاران گرامیتان ، زمانی بود کاربرانی چون mehdi0014 که خود مدیر هم هستند پست های زیادی میزدند و صدای مدیران دیگر در آمده بود که خوشبختانه نامبرده  اینگونه فعالیت نمیکند . ولی این معضل باز هم فراوان اجرا میشود پستهای زیاد و بعضا تکراری از سوی مدیران !!! مدیرانی چون hasantaleb  در تالار عاشورا و دیگر تالارها و مدیران و کاربرانی دیگر که حتما خودتان واقفید و اگر نیستید که بنده نمونه ها را باز هم ذکر کنم ،  زده میشود ؟

امیدوارم جسارت بنده را ببخشید .

جمعه 10 آذر 1391  11:15 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 sahel_007 samsam mahdi522 ravabet_rasekhoon
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

نقل قول iran313

نقل قول sahel_007

نقل قول doctor114

این هم نشانی نظر سنجی:

سپاس

آقای دکتر در مدیریت شما هیچ مشکلی وجود نداره ؛ مشکل در لحن بیان و برخوردهای جنابعالی هستش ؛ من فعالیت و پست گذاری زیادی در انجمن ها ندارم و بیشتر وقتم رو صرف مطالعه میکنم و به عرض میرسانم که گاهی انتقادهای تند همراه با گفتار باطل نشان دهنده ی ضعف فرد و بدبینی بیش از اندازه ی شخص هستش ؛ شما مدیریتتون رو انجام بدید و خودتون رو درگیر این نکنید که امضای فلان شخص یا نام کاربری کسی چی هستش  ................ ؛ شما مدیریتتون رو انجام بدید و ازنکته بینی پرهیز کنید ؛ جامعه و محیط اطراف پر از گله و شکایت و انتقاد هستش اگه واقعا اینقدر شهامت دارید به انتقاد علیه اونا بپردازید نه اینکه فضای مجازی رو تشویش کنید؛ البته خیر خواهی شما رو درک میکنم ولی شما هم لطف کنید از خیلی مسائل زور رد بشید همونطور که بقیه این کارو انجام میدن وگرنه هیچکی از جنگ و دعوا اونم تو فضای مجازی که کسی شناختی روش نداره بدش نمیاد 

امیدوارم اوقات جنابعالی و سایرین را تلخ نکرده باشم .

یا علی

سلام و خسته نباشيد

تجربه اي كوتاه كاري مانند آقاي نجاران در كافي نت فرهنگسرا متعلق به شركت خصوصي داشتم با ذهني پاك و نگاهي مردم دارانه كار كردم و نزد همه مورد احترام بودم و انتقادهاي تند هم را داشتم ولي هيچ وقت جوابي جز خوبي ندادم و با تمام وجودم و احساسم كار كردم /  و مطمئنم اقاي نجاران هم همين روش مردم دارانه را دارند ولي انتقاد هم اندازه اي دارد و قدر اين انسانهاي فهيم را بايد هميشه به خوبي دانست و برايشان ارزوي موفقيت كرد/ انتقادهايي كه از اقاي نجاران كردم فقط به خاطر كنترل اين مردم دوستي در حد تعادل   /  طبق توصيه امام علي عليه السلام نيكوكار را بايد تشويق كرد تا رغبت ايشان به كارهاي خوب زياد شود و سبب دلسردي شان نشود. باتشكر

براساس نظر کاربر محترم iran313 ،  انتقاد حقیر به جناب doctor114 به صفحه بعدی  منتقل شد .

جمعه 10 آذر 1391  11:40 AM
تشکرات از این پست
iran313 sahel_007 zahra_53 mahdi522 bivafa ravabet_rasekhoon
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

حضور محترم جناب آقای نجاران با سلام و احترام ، فرمت صفحه اول  تایپیکhttp://www.rasekhoon.net/forum/thread/80872/page1/ از فرم عادی خارج شده و متاسفانه نتوانستم با edit نیز اصلاح کنم . ممنون میشوم اقدامات لازم جهت تغییر آن انجام شود .

جمعه 10 آذر 1391  11:55 AM
تشکرات از این پست
mahdi522 ravabet_rasekhoon
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

سلام آقای نجاران

پیرو مطلب قبلی مواردی هم هست که نه تنها کاربران بلکه متاسفانه بعضا مدیران هم رعایت نمی کنند نمونه آن موارد زیل :

الف ) 1 - پنج شنبه 9 آذر ساعت 6/15 توسط abdo_61 از "هیئت ثارالله مسیحی ها" چه می دانید؟  2- تکرار آن جمعه 10 آذر ساعت 2/36 توسط papeli  از "هیئت ثارالله مسیحی ها" چه می دانید؟  

ب ) 1- پنج شنبه 9 اذر 10/38توسط mohammad_43 چرا به زیارت ضریح امام حسین(ع) می‌رویم  2- تکرار ان و آن هم توسط یک مدیر جمعه 10 آذر 11/51 توسط hasantaleb چرا به زیارت ضریح امام حسین(ع) می‌رویم

جمعه 10 آذر 1391  7:51 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 mohammad_43 ravabet_rasekhoon
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

با عرض سلام خدمت مسئول زحمت کش انجمن ها

جناب نجاران اولا از شما و تمام مدیران  به خاطر عدم حضور در جلسه هفتگی مدیران به دلیل نبود برق عذر خواهی کنم

ثانیا با  سید محمد جواد سادات استاد محترم درس ریاضی و فیزیک صحبت شد  و فکر کنم که لیست استادان محترم تکمیل شده است .که شماره همراه آن را در انتهای این پست به حضورتان معرفی می گردد

ثالثا طی پیام  شما مبتنی بر قرار گرفتن کنکور دهه 70بنده هرچه تلاش کردم هیچ کنکوری از دهه 70پیدا نشد ضمنا فکر کنم که اصلا کنکورهای دهه ی 70 در آرشیو سازمان سنجش هم موجود نباشد ولی اگر می بینید که این کار لازم است با سازمان سنجش هماهنگی های لازم را به عمل بیاورید تا این کنکور ها را در اختیار شما قرار دهند

رابعا با آشنا شدن جناب مهدی شیرانی به کار در انجمن راسخون به عنوان مدیر بنده استعفای خود را از انجمن وبلاگ نویسی به علت مشغله های شخصی و کاری اعلام می نمایم

با تشکر از شما

ضمنا یک لطفی بکنید و در اسرع وقت با این اساتید تماس برقرار کنید

جمعه 10 آذر 1391  9:16 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادب خدمت مدیر انجمن ها:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی هفدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس در نشانی :

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/686002/page1/

ایجاد گردیده است.

لطفا در صورت صلاح دید در لینک چرخشی قرار گیرد.

سپاس

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات جنابعالی، لینک مذکور در تبلیغات لینک چرخشی بارگذاری گردید.

موفق باشید

شنبه 11 آذر 1391  8:18 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول doctor114

این هم نشانی نظر سنجی:

سپاس

مدیر گرامی سلام و عرض ادب

ارزیابی عملکردها و تلاش در راستای بهبود نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت(انتقاد پذیری و پرهیز از خود رای بودن) امری پسندیده و عامل پیشرفت و توسعه امور است.

با تشکر

شنبه 11 آذر 1391  8:24 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
دسترسی سریع به انجمن ها