0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
جمعه 10 آذر 1391  11:40 AM

نقل قول iran313

نقل قول sahel_007

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی و همیشه همراه راسخون :

در حال برگزاری چهارمین مسابقه ی پیش بینی فوتبال هستیم . در این نظر سنجی می خواهم نظر شما عزیزان را در مورد عملکرد خودم ، بدانم.

ابتدا این نظر سنجی فقط با زدن دکمه ی تشکر است و در نظر سنجی بعدی همه ی شما شرکت کنندگان ، می توانید به صورت کاملا مبسوط دلایل نظر خود را هم ذکر کنید. تا راه گشای آینده ما باشد.

این هم نشانی نظر سنجی:

نظر سنجی شماره 3 تالار ورزش

پس فعلا فقط با زدن دکمه ی " تشکر" .

سپاس

آقای دکتر در مدیریت شما هیچ مشکلی وجود نداره ؛ مشکل در لحن بیان و برخوردهای جنابعالی هستش ؛ من فعالیت و پست گذاری زیادی در انجمن ها ندارم و بیشتر وقتم رو صرف مطالعه میکنم و به عرض میرسانم که گاهی انتقادهای تند همراه با گفتار باطل نشان دهنده ی ضعف فرد و بدبینی بیش از اندازه ی شخص هستش ؛ شما مدیریتتون رو انجام بدید و خودتون رو درگیر این نکنید که امضای فلان شخص یا نام کاربری کسی چی هستش  ................ ؛ شما مدیریتتون رو انجام بدید و ازنکته بینی پرهیز کنید ؛ جامعه و محیط اطراف پر از گله و شکایت و انتقاد هستش اگه واقعا اینقدر شهامت دارید به انتقاد علیه اونا بپردازید نه اینکه فضای مجازی رو تشویش کنید؛ البته خیر خواهی شما رو درک میکنم ولی شما هم لطف کنید از خیلی مسائل زور رد بشید همونطور که بقیه این کارو انجام میدن وگرنه هیچکی از جنگ و دعوا اونم تو فضای مجازی که کسی شناختی روش نداره بدش نمیاد 

امیدوارم اوقات جنابعالی و سایرین را تلخ نکرده باشم .

یا علی

سلام و خسته نباشيد

تجربه اي كوتاه كاري مانند آقاي نجاران در كافي نت فرهنگسرا متعلق به شركت خصوصي داشتم با ذهني پاك و نگاهي مردم دارانه كار كردم و نزد همه مورد احترام بودم و انتقادهاي تند هم را داشتم ولي هيچ وقت جوابي جز خوبي ندادم و با تمام وجودم و احساسم كار كردم /  و مطمئنم اقاي نجاران هم همين روش مردم دارانه را دارند ولي انتقاد هم اندازه اي دارد و قدر اين انسانهاي فهيم را بايد هميشه به خوبي دانست و برايشان ارزوي موفقيت كرد/ انتقادهايي كه از اقاي نجاران كردم فقط به خاطر كنترل اين مردم دوستي در حد تعادل   /  طبق توصيه امام علي عليه السلام نيكوكار را بايد تشويق كرد تا رغبت ايشان به كارهاي خوب زياد شود و سبب دلسردي شان نشود. باتشكر

براساس نظر کاربر محترم iran313 ،  انتقاد حقیر به جناب doctor114 به صفحه بعدی  منتقل شد .

تشکرات از این پست
iran313 sahel_007 zahra_53 mahdi522 bivafa ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها