0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 11 آذر 1391  11:12 PM

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

انتقادهايي از مديريت تالار خانواده توسط mohammad _43 , zahra53 شد ولي بايد خدمت شما عرض كنم روزي كه عضو سايت شدم اولين كسي كه ورود مرا به سايت تبريك گفت مدير محترم و گرامي abdo_61 بودند و  اولين كسي كه در سايت به مردم و شهر اصفهان علاقمند بود  و به خاطر پستي كه در تالار گردشگري زدم مخالفت كرد مدير محترم doctor114 بود اين مديران محترم از تهران و شيراز هستند و چقدر به مردم اصفهان لطف دارندو  شاهد فعاليتهاي خالصانه شان هستم / من اصفهاني هستم و اگر چه انتقادهايي به اين مديران محترم و گرامي داشته ام شرمنده همه خوبيها و وطن دوستي شان هستم و از اينكه امروز اين مديران محترم و فعال را در انجمن حضور نيافتند بسيار ناراحت هستم و اميدوارم كه جسارت من را ببخشند و منتظر مسابقات پيش  بيني مدير تالار ليگ برتر و تشكرهاي مدير تالار خانواده هستيم.

ومدير محترم تالار گردشگري mohammad_43 لطفا به پيرو گفته هاي بنده با مدير تالار ليگ برتر انتقاد نكنيد و مستقل با ايشان وارد انتقاد شويد.

و مدير ارشد انجمن ها هم بسيار از كاربران دفاع مي كنند و بارها به من گفته اند كه بنده در اشتباه هستم و به تمام تذكرات ايشان احترام گذاشته ام.

و يك نكته داخل پرانتز كه (مدير ارشد انجمن ها خيلي كاربران سايت راسخون را دوست دارند و از همه شما دفاع مي كنند )

و اينكه مدير تالار ليگ برتر چقدر به اعلام نتايح و اينكه حق كسي پايمال نشودحساس هستندكه يك نكته مثبت در ايشان است

و همين طور مدير تالار خانواده كه مردم دوست و مهربان هستند

همه جاي ايران سراي من است

با تشكر

کاربر محترم iran313 سلام

در چه پستی به مدیر گرامی تالار خانواده انتقاد کرده ام ؟ من در یکی از پست های صفحه قبل گفتم پستی را مدیر محترم آقای abdo_61  زده اند که کاربر محترم  papeli آن را تکرار کرده اند پس ایراد از مدیر محترم تالار خانواده جناب abdo_61 نیست بلکه ایراد از کاربر محترم papeli است که تکرار پست را ایجاد کرده اند .

ضمنا اگر لازم باشد که جوابی داده شود به کسانی که انتقاد کرده ام خودشان جواب میدهند نیاز به این همه زحمت  و صرف وقت توسط شما نیست !.

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_43
دسترسی سریع به انجمن ها