0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

جناب اقای نجاران ، سلام خسته نباشید

چرابرخی اوقات  در تالار لطیفه و طنز وقتی پستی زده میشود به صفحه اصلی برمیگردد و تایپیک ایجاد نمیگردد ؟

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

بمنظور فراهم سازی امکان نظارت بهتر بر پست های ارسالی در این تالار، ارسال پست و تاپیک در آن بصورت غیر فعال انجام می شود تا مدیر پس از بررسی و در صورت صلاحدید آنها را فعال نماید.لیکن مشکلی در ارتباط با برگشت به صفحه اصلی انجمن ها به غیر از تالار "مسابقه عکس موبایل" که غیر فعال است، وجود ندارد.

با تشکر از جنابعالی

دوشنبه 13 آذر 1391  7:53 AM
تشکرات از این پست
farshon mohammad_43 siasport23 zahra_53 farshad42
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا و سلام حضور جناب آقای نجاران ، ایمیلی برایتان ارسال کردم ممنون میشوم ملاحظه بفرمائید . ضمنا تایپیک جدید برای تالار لطیفه وطنز بارها زده ام برگشت خورده  واقدام نشده .

دوشنبه 13 آذر 1391  8:09 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon siasport23 zahra_53 farshad42
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول mohammad_43

به نام خدا و سلام حضور جناب آقای نجاران ، ایمیلی برایتان ارسال کردم ممنون میشوم ملاحظه بفرمائید . ضمنا تایپیک جدید برای تالار لطیفه وطنز بارها زده ام برگشت خورده  واقدام نشده .

مدیرگرامی

باسلام اگرمنظورتون تاپیک" فدراسیون نمونه " است که براتون تاییدشده واگرنه عنوان تاپیکتونوبفرمائیدتامن هم بررسی نمایم تاجائیکه تحت مدیریتم است.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 13 آذر 1391  8:36 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_43 siasport23 zahra_53 farshad42
hamid_h
hamid_h
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 317

hasantaleb  از جاوید هم جلو زد جاوید کجایی؟

دوشنبه 13 آذر 1391  1:18 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_43 javid1000 siasport23 majid68 zahra_53 farshad42
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشيد

پيشنهاد :  خواهمشندم در تالار خانواده تالاري با عنوان  دانلود فايلهاي صوتي و تصويري روانشناسي ايجاد كنيد.  من مطمئنم كه بيشتر از موضوعات متني استقبال بشود / با تشكر از شما

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

دوشنبه 13 آذر 1391  1:26 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohammad_43 siasport23 zahra_53 farshad42
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

ایمیل های جنابعالی دریافت و مطالعه گردید و بزودی پاسخ مناسب به آنها داده خواهد شد.

با تشکر از حضور فعال جنابعالی

دوشنبه 13 آذر 1391  4:19 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 siasport23 majid68 zahra_53 farshad42
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hamid_h

کاربر گرامی سلام و عرض ادب

تذکر قاطع و جدی در مورد عدم ارسال پست های متعدد و انبوه، عدم ارسال پست های خبری و رعایت دقیق قوانین فعالیت در انجمنها و ادای وظایف مدیریتی به مدیر گرامی hasantaleb ابلاغ گردیده است. بدیهی است عدم رعایت قوانین برخورد قاطع انضباطی به همراه خواهد داشت.

با تشکر

دوشنبه 13 آذر 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 qodrat siasport23 majid68 zahra_53 farshad42
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

پيشنهاد :  خواهمشندم در تالار خانواده تالاري با عنوان  دانلود فايلهاي صوتي و تصويري روانشناسي ايجاد كنيد.  من مطمئنم كه بيشتر از موضوعات متني استقبال بشود / با تشكر از شما

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

پیشنهاد شما بررسی و در صورت امکان اجرا خواهد شد.البته هم اکنون نیز در تالار نوا و نما می توانید تاپیکی بدین منظور ایجاد فرمائید.

با تشکر فراوان

دوشنبه 13 آذر 1391  4:24 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 majid68 zahra_53 farshad42
nn22
nn22
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 39

سيستم استفاده شده در جهت ساخت انجمن  راسخون كاربردي نيست  بهتر بود از ويبيلتون استفاده مي شد.

مثلا در ساير انجمن ها با كليك روي نام كاربري يك شخص به صفحه شخصي وي در انجمن هدايت مي شويم و مي توانيم به آن شخص پيام خصوصي ارسال كنيم يا ارسال هاي ايشان را ببينيم و يا در موضوعات مشترك شويم ويا در زير نام كاربري فرد نمايش داده مي شود كه چند بار  از وي "تشكر" شده است در انجمن ها ... كه اين امكانات در  انجمن راسخون موجود نيست.و اين انجمن را بي روح كرده است.

دوشنبه 13 آذر 1391  7:09 PM
تشکرات از این پست
javid1000 hamid_h hasantaleb ravabet_rasekhoon majid68 zahra_53 farshad42
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

نقل قول farshon

نقل قول mohammad_43

مدیرگرامی

باسلام اگرمنظورتون تاپیک" فدراسیون نمونه " است که براتون تاییدشده واگرنه عنوان تاپیکتونوبفرمائیدتامن هم بررسی نمایم تاجائیکه تحت مدیریتم است.باتشکر

سلام مدیر بزرگوار

ضمن تشکر از تائید این پست و عنایت جنابعالی ، .روزهای گذشته  پست هایی زده ام که اجرایی نشده  و علت این است که شما باید تائید کنید و بعد نمایش داده شود این مشکلی بوجود می آورد که کاربر مجددا اقدام به ایجاد پست میکند و چون قابل رویت نیست کاربر دیگر هم اقدام به ایجاد همان پست مینماید . پس به نظر حقیر بهتر است اگر قرار به اجرای چنین قانونی است به همه کاربران اطلاع رسانی شود .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 13 آذر 1391  7:29 PM
تشکرات از این پست
javid1000 hamid_h ravabet_rasekhoon majid68 zahra_53 farshad42
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام وخسته نباشید  من  در قسمت  ادبیات/ شعر چند وقتی پست میزارم یکی از کاربران  یک  پست در قسمت شعر گذاشته که کاملا  بی ربط به این قسمت  است  لطفا سری به قسمت ادبیات /شعر/  فرصت رو  به اتمام است /بزنید  کاربر دریا پستی در رابطه با اقای مشایی گذاشته که بی ارتباط با بحث  شعر است 

با تشکر

دوشنبه 13 آذر 1391  8:24 PM
تشکرات از این پست
hamid_h ravabet_rasekhoon mohammad_43 zahra_53 farshad42
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول hamid_h

با سلام خدمت شما

وقتی گفته میشد کاربران این مورد رو(برترین کاربران بالای انجمن) رصد می کنن یه عده تردید داشتن.  و اظهار بی اطلاعی می کردند.

انشاالله با جایگزینی این لیست با موارد دیگر، رقابت کاربران جهت دیگری پیدا کنه. و ما در انجمن شاهد رقابت در  مواردی مانند حل مشکلات کاربران و دستگیری از آنان و ..... صورت بگیره. نه تعداد ارسال بیشتر برای رسیدن به رتبه ای بهتر در این لیست.

با احترام

دوشنبه 13 آذر 1391  8:57 PM
تشکرات از این پست
Mohebbane_zahra hamid_h majid68 mohammad_43 zahra_53 ravabet_rasekhoon farshad42
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول hamid_h

سلام

دوست عزیز شما که از قدیمیای انجمن هستید... اوایل که مانبودیم اهمیت بیشتری به امتیاز و.. داده میشد ولی با گذشت زمان و گردش روزگار زدن پستهای،متعدد،اخباری،نجومی،پی در پی... ممنـــوع است !

چرا عاقل کند کاری...این همه زحمت و سرف وقت برای کار بیهوده و ممنوع خوب نیست.

فکر کنم به اندازه ی کافی حــسنه و امــتیاز دارم و ملاکی برای کاربرتر طلایی 0 شدن ندارم (الان که کاربر طلایی1هستمwink)

شاعر میگوید: وقت طلاست ولی بدون تردید وقت از طلا گران بهاتراست زیرا با سرف وقت می توان طلا به دست آورد ولی دقایق طلف شدا را باطلا نمی توان خرید .

الان هم دیگه احتمالا خبر دارید موقع فرجه امتحانتوو فصل امتحانات شروع میشه ، حجم دروس انقدر زیاد هست که شب امتحان بمونه نمیشه یه 10 ناپلئونی گرفتsurprise

ایشاا.. اگر خدا بخواهد بعد اتمام امتحانات دانشگاهی حضوری موثرومفیدی خواهیم داشت...laugh

ممنون که یادی از ما کردین امیدوارم موفق و موید باشید.

خدانگهدار

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

دوشنبه 13 آذر 1391  9:58 PM
تشکرات از این پست
siasport23 Mohebbane_zahra hamed_yurdum hamid_h hasantaleb ravabet_rasekhoon
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

نقل قول qodrat

نقل قول hamid_h

با سلام خدمت شما

وقتی .
..

سلام

دوست عزیز اشتـباه نکنید.طبق جلسه های قبل مدیران در مسنجر ریدکال با حضور افراد حاضر و موجود در ان لیست و مسئولین قرار براین بود اگر لیستی اضافه شود؛لیست دیگری بر اساس پارامتری دیگری بر کنار لیست برترینها اضافه میشود،وهیچ وقت سخن از حذف لیست و جای گزینی لیست دیگر بجای ان نبوده.(درتمامی انجمنها این لیست براساس پست و امتیاز کاربران میباشد وهیچ دلیلی برای حذف و نادیده گرفتن زحمات شبانه روزی برای کسب این امتیازها و لیست وجود ندارد)موفق و موید باشید.

خدانگهدار

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

دوشنبه 13 آذر 1391  10:09 PM
تشکرات از این پست
siasport23 Mohebbane_zahra hamed_yurdum hamid_h nargese_montazer hasantaleb ravabet_rasekhoon
hamid_h
hamid_h
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 317

نقل قول javid1000

نقل قول qodrat

نقل قول hamid_h

با سلام خدمت شما

وقتی .
..

سلام

دوست عزیز اشتـباه نکنید.طبق جلسه های قبل مدیران در مسنجر ریدکال با حضور افراد حاضر و موجود در ان لیست و مسئولین قرار براین بود اگر لیستی اضافه شود؛لیست دیگری بر اساس پارامتری دیگری بر کنار لیست برترینها اضافه میشود،وهیچ وقت سخن از حذف لیست و جای گزینی لیست دیگر بجای ان نبوده.(درتمامی انجمنها این لیست براساس پست و امتیاز کاربران میباشد وهیچ دلیلی برای حذف و نادیده گرفتن زحمات شبانه روزی برای کسب این امتیازها و لیست وجود ندارد)موفق و موید باشید.

خدانگهدار

سلام حضور مدیران محترم

این را به نوعی با اجازه مدیر تالار طنز و لطیفه به طنز گفتم من خودم اینگونه پست زدنها را قبول ندارم و برای همین هم کم کار هستم .  انشالله بعد از این بیشتر خدمت شما هستم ولی در نظر دارم کمتر کپی کنم .و بیشتر به پست های زده شده جواب میدم و به نوعی مشارکت میکنم نه اینکه نجومی پست بزنم .

دوشنبه 13 آذر 1391  10:57 PM
تشکرات از این پست
farshon majid68 mohammad_43 zahra_53 ravabet_rasekhoon farshad42
دسترسی سریع به انجمن ها