0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

Ali_kamali
Ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول yasbagheri

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت مسئول سایت راسخون

خواستم موضوعی را عنوان کنم که البته به عنوان عضو کوچکی از کاربران سایت راسخون ، همانگونه که سایت راسخون انتظاراتی از کاربران این سایت دارند که حداقل ضوابط و مقررات را رعایت کرده و تابع مقررات این سایت باشند ما کاربران هم انتظاراتی داریم که در سایت راسخون که سایت خودمان تلقی میکنیم و به ان همچون عضو خانواده نگاه میکنیم ، حداقل پس از اینکه به عنوان کاربر برتر انتخاب شده ایم جایزه ای در خور کاربر برتر دریافت کنیم نه اینکه یک عدد لباس ورزشی با یک نرم افزار داده شود . با توجه به مواردی که بنده در قسمت انتقادات و پیشنهادات در قسمت جوایز امروز مشاهده کردم متوجه شدم که اکثر کاربران برتر از این موضوع رضایت خاطر نداشته و حاضر بودند که این جایزه را تغییر دهند کاش مسئولین کمی به فکر کاربران برتر باشند تا این موارد را شاهد نباشیم البته بنده به عنوان کاربر سایت به این جایزه احترام میگذارم و به دیده منت ولی کاش جایزه ای در خور توجه کاربران برتر سایت راسخون به انها داده شود تا کاربری نخواهد که جایزه خود را تغییر داده و یا با دلخوری ان را قبول کند .البته منظور بنده جایزه ویژه نبود

با تشکر

کاربر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

حق باشماست، نگرش ما نیز در ارتباط با جوایز تقدیمی به کاربران برتر سایت همین است، اما متاسفانه محدودیت های مالی حاکم بر موسسه ما را ناچار به چنین انتخابی نموده است.

امیدواریم در ماه های آتی بتوانیم به نحو شایسته تری پاسخگوی زحمات و فعالیت ارزنده شما عزیزان باشیم، هم اکنون از خداوند متعال خواستار پاداش و اجر معنوی در قبال این زحمات صادقانه در مسیر تعالی و ارتقاء علمی فرهنگی و مذهبی میهن بزرگمان ایران اسلامی هستیم.

موفق و سربلند باشید

با سلام . 

با سلام به کاربری که انتقاد کرده و سلام به مدیر روابط عمومی  . اگر حضور ذهن داشته باشید در زمستان 91 من نیز نظرات مشابه این کار بر داشتم.

البته  جوابی مشابه دریافت شد . منتظر عملی شدن روشهای مد نظر ان مدیر محترم و تمامی مدیران سایت هستیم. موفق باشید 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392  11:09 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon yasbagheri nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول mr1368

با سلام و احترام فراوان خدمت مسئول محترم تالار قرآنی !

بنده در سال گذشته درخواستی مبنی بر ایجاد سلسله پست های با عنوان ( پرسش های مهم ، پاسخ های کوتاه ) برگرفته از کتابی با همین عنوان اثر استاد قرائتی را در این تالار داشتم ولی تاکنون به درخواست اینجانب ترتیب اثر داده نشده است ، لطفاً در صورت موافقت با این درخواست راهنمایی ها و تذکرات دوستانه خود را گوشزد فرمایید 

با تشکر و احترام فراوان

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از مشارکت فعال جنابعالی، می توانید در تالار "قرآنی های راسخون"، تاپیکی با عنوان " پرسش های مهم ، پاسخ های کوتاه" ایجاد و سلسله مباحث را در قالب پست در داخل این تاپیک ارسال نمائید.

لازم به ذکر است، انتخاب عنوان مناسب بر اساس محتوای پست ارسالی(عنوان سئوال) برای پست ها و رعایت بازه زمانی بین ارسال ها و عدم ارسال تعداد انبوه پست ها در مدت زمان کوتاه الزامی است.

با تشکر فراوان

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392  11:32 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mina_k_h

با سلام و خسته نباشید.

در صورت صلاحدید پست های زیر را در لینکهای چرخشی تبلیغ نمایید:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/739203/page1/#1339503

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/739202/page1/#1339501

با تشکر.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از زحمات ارزنده شما، پست پرسرعت‌ترین اینترنت را از کدام شرکت‌ها بگیریم؟ با توجه به جنبه تبلیغاتی آن بارگذاری نخواهد شد، اما پست دیگر پیشنهاد شده ، بزودی در لینک های چرخشی بارگذاری خواهد شد.

موفق باشید

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392  11:35 AM
تشکرات از این پست
salma57 mina_k_h
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول mina_k_h

با سلام و خسته نباشید.

در صورت صلاحدید پست های زیر را در لینکهای چرخشی تبلیغ نمایید:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/739203/page1/#1339503

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/739202/page1/#1339501

با تشکر.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از زحمات ارزنده شما، پست پرسرعت‌ترین اینترنت را از کدام شرکت‌ها بگیریم؟ با توجه به جنبه تبلیغاتی آن بارگذاری نخواهد شد، اما پست دیگر پیشنهاد شده ، بزودی در لینک های چرخشی بارگذاری خواهد شد.

موفق باشید

با تشكر از مدير گرامي mina_k_h   مي تونم بپرسم اين پست دقيقا از كدوم شركت تبليغ كرده؟ بحث لينك چرخشي نيست. اگه واقعا اين پست تبليغي هست خواهش مي كنم اين پست رو حذف كنيد. من كه هرچه گشتم تبليغ مشخصي از يك شركت خاص نديدم و اگر چنين بود اصلا پست رو نمي گذاشتم. اين پست فقط مقايسه اي است بين شركتهاي مختلف در ارائه خدمات.

مثل اينكه بگوييم پژو بهتر از پرايده ولي چون تبليغ پژو مي شه پس نبايد خصوصيات پژو رو تو سايت قرار بگيره.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392  12:00 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mina_k_h reza_rasekhekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

با تشكر از مدير گرامي mina_k_h   مي تونم بپرسم اين پست دقيقا از كدوم شركت تبليغ كرده؟ بحث لينك چرخشي نيست. اگه واقعا اين پست تبليغي هست خواهش مي كنم اين پست رو حذف كنيد. من كه هرچه گشتم تبليغ مشخصي از يك شركت خاص نديدم و اگر چنين بود اصلا پست رو نمي گذاشتم. اين پست فقط مقايسه اي است بين شركتهاي مختلف در ارائه خدمات.

مثل اينكه بگوييم پژو بهتر از پرايده ولي چون تبليغ پژو مي شه پس نبايد خصوصيات پژو رو تو سايت قرار بگيره.

کاربر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

اسامی ذکر شده از شرکت ها که با ارائه سرعت های در حال سرویس مطرح شده، جنبه تبلیغاتی دارد و درج آن در لینک چرخشی امکان پذیر نیست اما در محیط عمومی انجمن ها بلا مانع است، لذا نیازی به حذف پست نیست.

موفق باشید و سلامت

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392  12:24 PM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi reza_rasekhekhoon
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام ، در صورت امکان تایپیک ذیل در لینک چرخشی قرار گیرد .

این مجسمه چی میگه؟

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 9 اردیبهشت 1392  2:27 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi fatemeh_75 reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

با سلام و خسته نباشید.

قبلاً که تازه آواتار مدیران توسط روابط عمومی محترم ساخته شده بود یه پیشنهادی دادم اما هیچ اقدامی صورت نپذیرفت. لازم دونستم یک بار دیگه یادآوری کنم.

بهتره که آواتار مدیران خانم با آواتار مدیران آقا تفاوت داشته باشد!

راستی فردا روز زن هست. بد نیست مدیران خانم رو سورپرایز کنید ها ... :))

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 10 اردیبهشت 1392  8:46 AM
تشکرات از این پست
salma57 qodrat mohammad_43 onehamed fatemeh_75 rasekhoon_m reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

با سلام و خسته نباشيد

قبلا در مورد يكي از كاربران چندين دفعه در صندوق پيام شما پيام گذاشتم. شما هم گفتيد اقدامات لازم انجام شده و تذكرات لازم داده شده است.

حتي براي من قوانين انجمن رو گوشزد كرديد كه ارسال پست هاي متعدد به شرطها و شروطها اشكالي ندارد. كاربري كه نامش را چندين بار براي شما فرستادم نه يك روز نه دو روز و نه ده روز بلكه هر روز اقدام به ارسال پست هاي متعدد در يك ساعت مي نمايد و حتي ركورد دار سرعت ارسال پست است. 120 پست شايد هم بيشتر در يك ساعت. هيچ گونه برخوردي با او نمي شود.

شما پست هاي او را كنترل كنيد و سرعتش رو اندازه بگيريد. من نديدم جايي اين كاربر در بحثي شركت كند! روزي يكي دو ساعت مي آيد پست مي زند (آن هم 100 تا 120 پست) و مي رود تا فردا ...... لطفا بررسي كنيد. اگه لازمه دوباره اسمش رو براتو بفرستم. لااقل به او تذكر دهيد 10 تا 10 تا يا 15 تا 15 پست در ساعت بزند نه 120 پست. بعضي وقتها در دقيقه 5 پست از اين كاربر وارد صفحه اصلي مي شود. مثل الان كه من دارم اين مطلب را مي نويسم.

اگر عمل اين كاربر مانعي ندارد لطفا اعلان عمومي بفرماييد تا همه كاربران از اين امتياز استفاده كنند.

جالب تر از همه اين موارد اين است كه اين كاربر به عنوان كاربر برتر بعضي تالارها هم معرفي مي شود؟؟؟!!!!

با تشكر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 10 اردیبهشت 1392  5:09 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi reza_rasekhekhoon mina_k_h rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

باسلام و احترام وعرض  تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ، ممنون میشوم تایپیک ذیل را در لینک چرخشی قرار دهید :

تصاویری از لاله ها در ارومیه (عکسهارو خودم گرفتم) 

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392  12:05 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi fatemeh_75 mina_k_h rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 917

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

باسلام و احترام وعرض  تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ، ممنون میشوم تایپیک ذیل را در لینک چرخشی قرار دهید :

تصاویری از لاله ها در ارومیه (عکسهارو خودم گرفتم) 

با سلام

مدیر گرامی؛ پیشنهاد شما در روابط عمومی بررسی و موافقت شد و به زودی این پست را در لینک چرخشی

بارگزاری خواهیم کرد.  با تشکر

چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392  1:46 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi fatemeh_75
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

نقل قول Ali_kamali

نقل قول yasbagheri

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت مسئول سایت راسخون

خواستم موضوعی را عنوان کنم که البته به عنوان عضو کوچکی از کاربران سایت راسخون ، همانگونه که سایت راسخون انتظاراتی از کاربران این سایت دارند که حداقل ضوابط و مقررات را رعایت کرده و تابع مقررات این سایت باشند ما کاربران هم انتظاراتی داریم که در سایت راسخون که سایت خودمان تلقی میکنیم و به ان همچون عضو خانواده نگاه میکنیم ، حداقل پس از اینکه به عنوان کاربر برتر انتخاب شده ایم جایزه ای در خور کاربر برتر دریافت کنیم نه اینکه یک عدد لباس ورزشی با یک نرم افزار داده شود . با توجه به مواردی که بنده در قسمت انتقادات و پیشنهادات در قسمت جوایز امروز مشاهده کردم متوجه شدم که اکثر کاربران برتر از این موضوع رضایت خاطر نداشته و حاضر بودند که این جایزه را تغییر دهند کاش مسئولین کمی به فکر کاربران برتر باشند تا این موارد را شاهد نباشیم البته بنده به عنوان کاربر سایت به این جایزه احترام میگذارم و به دیده منت ولی کاش جایزه ای در خور توجه کاربران برتر سایت راسخون به انها داده شود تا کاربری نخواهد که جایزه خود را تغییر داده و یا با دلخوری ان را قبول کند .البته منظور بنده جایزه ویژه نبود

با تشکر

کاربر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

حق باشماست، نگرش ما نیز در ارتباط با جوایز تقدیمی به کاربران برتر سایت همین است، اما متاسفانه محدودیت های مالی حاکم بر موسسه ما را ناچار به چنین انتخابی نموده است.

امیدواریم در ماه های آتی بتوانیم به نحو شایسته تری پاسخگوی زحمات و فعالیت ارزنده شما عزیزان باشیم، هم اکنون از خداوند متعال خواستار پاداش و اجر معنوی در قبال این زحمات صادقانه در مسیر تعالی و ارتقاء علمی فرهنگی و مذهبی میهن بزرگمان ایران اسلامی هستیم.

موفق و سربلند باشید

با سلام . 

با سلام به کاربری که انتقاد کرده و سلام به مدیر روابط عمومی  . اگر حضور ذهن داشته باشید در زمستان 91 من نیز نظرات مشابه این کار بر داشتم.

البته  جوابی مشابه دریافت شد . منتظر عملی شدن روشهای مد نظر ان مدیر محترم و تمامی مدیران سایت هستیم. موفق باشید 

سلام و خسته نباشید

این پیراهن ورزشی را برای بنده هم فرستادید و البته بنده به این جوایز هیچ اعتراضی نداشتم و برای یادگاری از سایت راسخون به انها نگاه می کنم.  ما را از سایت با احترام کنار می گذارند و کاربرانی مثل شما احترام می گذارند. باتشکر

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392  5:28 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول mina_k_h

با سلام و خسته نباشید.

قبلاً که تازه آواتار مدیران توسط روابط عمومی محترم ساخته شده بود یه پیشنهادی دادم اما هیچ اقدامی صورت نپذیرفت. لازم دونستم یک بار دیگه یادآوری کنم.

بهتره که آواتار مدیران خانم با آواتار مدیران آقا تفاوت داشته باشد!

راستی فردا روز زن هست. بد نیست مدیران خانم رو سورپرایز کنید ها ... :))

با سلام و تشکر

پیشنهاد خوبی است. مواردی که مطرح کرده اید و پاسخ آن را دریافت نمی کنید را می توانید در انتقادات و پیشنهادات از روابط عمومی درج کرده تا سریعاً بررسی و پیگیری شود.

مدیرانی که نسبت به انجام این کار تمایل دارند، به مدیر ارشد انجمن ها اطلاع دهند تا آواتار آن ها تغییر یابد.

با سلام خدمت هر دو بزرگوار :

به نظر بنده خیلی اشتباه ست . فعالیت در فضای مجازی چه ربطی به جنسیت داره ؟!

یعنی اگر مشخص نباشه مثلا Doctor114 خانمه یا آقا ، مشکلی در روند مدیریتش یا کار کرد کاربران تالارش پیش میاد !!!؟؟؟

کاش همه مشکلات انجمن ها این مسائل بود .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392  4:40 PM
تشکرات از این پست
nasirolmolkmosque ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول salma57

با سلام و خسته نباشيد

قبلا در مورد يكي از كاربران چندين دفعه در صندوق پيام شما پيام گذاشتم. شما هم گفتيد اقدامات لازم انجام شده و تذكرات لازم داده شده است.

حتي براي من قوانين انجمن رو گوشزد كرديد كه ارسال پست هاي متعدد به شرطها و شروطها اشكالي ندارد. كاربري كه نامش را چندين بار براي شما فرستادم نه يك روز نه دو روز و نه ده روز بلكه هر روز اقدام به ارسال پست هاي متعدد در يك ساعت مي نمايد و حتي ركورد دار سرعت ارسال پست است. 120 پست شايد هم بيشتر در يك ساعت. هيچ گونه برخوردي با او نمي شود.

شما پست هاي او را كنترل كنيد و سرعتش رو اندازه بگيريد. من نديدم جايي اين كاربر در بحثي شركت كند! روزي يكي دو ساعت مي آيد پست مي زند (آن هم 100 تا 120 پست) و مي رود تا فردا ...... لطفا بررسي كنيد. اگه لازمه دوباره اسمش رو براتو بفرستم. لااقل به او تذكر دهيد 10 تا 10 تا يا 15 تا 15 پست در ساعت بزند نه 120 پست. بعضي وقتها در دقيقه 5 پست از اين كاربر وارد صفحه اصلي مي شود. مثل الان كه من دارم اين مطلب را مي نويسم.

اگر عمل اين كاربر مانعي ندارد لطفا اعلان عمومي بفرماييد تا همه كاربران از اين امتياز استفاده كنند.

جالب تر از همه اين موارد اين است كه اين كاربر به عنوان كاربر برتر بعضي تالارها هم معرفي مي شود؟؟؟!!!!

با تشكر

با سلام و تشکر از اینکه پیگیر موضوع بوده و هستید

به محض اینکه مدیر ارشد انجمن ها از مرخصی برگردند، این مورد را پیگیری و نتیجه را به شما اعلام خواهیم کرد.

سلام :

این معظل مدت هاست که گریبان انجمن ها رو گرفته . بنده هم بار ها تذکر دادم . الان 70،80 درصد مدیران این کار را می کنند و بیشتر کاربران برتر هر ماهه هم " فوق تخصص" کپی پیست کردن خود را اثبات کرده  و با حمایت های مسئولین در انتخاب شدنشان به عنوان کاربر برتر  و دادن جایزه به آن ها ، درهمان مسیر طی طریق می کنند!

این رویه هم هیچ وقت از بین نخواهد رفت تا این که نگرش مسئولین تغییر کند.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392  4:44 PM
تشکرات از این پست
salma57 nasirolmolkmosque ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول doctor114 

با سلام خدمت شما
نقد وضعیت فعلی یه مورد هست.
مسئله روش جایگزین برای وضعیت فعلی یه مورد دیگر.
کاری که من و شما انجام می دیم و دادیم نقد وضعیت موجود بوده و هست.
شما فرض کنید به قول شما مسئولین تغییر نگرش صورت دادند. روش جایگزین؟؟؟؟
از طرفی مسئولین با چه روش محکم و کاربردی باید برای همون به قول شما 70 درصد مدیر دلیل بیارن که روش جایگزین خوب است؟
اگر شما دارید بسم الله. بیایید تبادل اطلاعات انجام بدیم و طرح ها رو چکش کاری کنیم و روش جایگزین بدیم.
اگر نه که باید به دنبال راه چاره بود.
کاربرانی که شما گفتید اگر روش جایگزین هم داشته باشن  احتمالش کمه بیان اطلاع رسانی کنن. دلیلشو هم شما می دونید و هم من.
مسئولین هم که گرفتارن.
خوب می مونن بقیه.
از طرفی  سیستم های موجود در مقابل تغییر مقاوت می کنند.
باید اطلاع رسانی صورت بگیره. استقامت می خواد. فکر کردن برای روش های جایگزین می خواد. و ..... .
پس به طور خلاصه.
تبیین  وضع موجود.
 تبیین روش جایگزین
ایجاد حرکت اجتماعی
صبر و استقامت

با احترام

پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392  7:14 PM
تشکرات از این پست
tahmores salma57 ravabet_rasekhoon
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

با سلام.در صورت امکان و صلاحدید ، پست زیر در لینک های گردشی قرار گیرد.

http://rasekhoon.net/forum/thread/740470/page1/ با تشکّؤ.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
جمعه 13 اردیبهشت 1392  8:35 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon