نقل قول montaghed
سلام
قبل ازبیان انتقاداتم از همه دست اندرکاران راسخون پوزش میطلبم بخاطر انتقادات به جایی که دارم . واقعیتش من از راسخون خیلی متنفرم بخاطر بی عدالتی ها . بخاطر کاغذ بازهای اداری . بخاطر مسولین ناکارامد بخش مسابقات و جوایز . و بالاخره بخاطر دروغ بزرگ ایام نوروز 92 که این مورد اخر را توضیح میدم
در مسابقات عیدانه ای که در ایام نوروز 92 برگزار گردید در سایت نوشته بود جوایز مسابقات عیدانه قاب شاسی ..تعداد برندگان هر روز 10 نفر
اصلا و ابدا هم حرفی از امتیاز و .... نفر اول و ..... به میان نیامده بود .
بعدا که مسابقات تمام شد اعلام کردن که جوایز نفر اول قاب شاسی و جوایز نه نفر بعدی 200 امتیاز !! در حالیکه قبلا به هیچ وجه چنین برنامه ای در سایت در مورد جوایز عیدانه مطرح نشده بود . و گرنه مثل مسابقات روزانه اسفند ماه باید نوشته میشد !!!! معلوم شد دست اندرکان به این شیوه زشت دروغ متوسل شدن تا امار شرکت کنندگان افزایش پیدا کند . و متاسفانه خیلی ها به خاطر همین حقه ساعتهای زیادی از تعطیلات با ارزش خود را برای جستجوی جواب سوالات هدر دادن . این در حالیست که اگر قبلا نوع جوایز مشخص شده بود امکان نداشت خیلی ها بخاطر یه مشت امتیاز بدرد نخور و بی مصرف وقت گرانبهاشونو حروم کنند !
متاسفانه هر سال که از راه اندازی سایت راسخون دور تر می شویم به جای پیشرفت برنامه ها و جلب کاربران پسرفت بیشتر و از کاربران اولیه که از سایت جدا می شوند بیشتر میشود. مسابقات و جوایز که اصلا گفتن نداره . انچه عیان است چه حاجت به بیان است . جوایز مسابقات راسخون چنان حقیر و بی مقدار هست که کمتر کسی از کاربران قدیمی را ترغیب به بازدید از مطالب سایت می نماید .
امیدوارم دست اندرکان دنبال راه چاره ای برای این معضلات باشند در غیره اینصورت به این حالت مریض و بی رمق سایت ادامه دهند .
با تشکر
با سلام:
دوست عزیز درک میکنم که از چه بابت عصبانی هستید. بنده هم بارها و بار ها اینموارد را حس کرده و حتی از نزدیک لمس کرده ام. خیلی دردناک است اما با همه ی فرمایشات شما هم موافق نیستم. در مورد آد چه که شما دروغ نام نهادید باید نقطه نظر مسئولین را هم شنید ، شاید حق با آن هاباشد و از خود به حق دفاع کنند.آن وقت خدای نکرده حق الناس کرده ایم ها ، دوست من !!
اما در مورد این که به راحتی آب خرودن قوانینی که خود وضع نموده اند را بدون اطلاع و اعلام قبلی " یه هو" ، عوض می کنند ، حق را به شما می دهم ، شدید !!!
توضیح تکمیلی ای را هم می دهم که مویئ عرایض بنده و فرمایشات شماست:
4 سال است که مسابقه ی پیش بینی فوتبال راسخون برگزار میشه . در هیچ یک از این 4 سال از شروع تا پایان رقابت ها تعداد برندگان نهائی و کیفیت جوایز مشخص نبوده !!!!!!!!
فقط گفته میشده ، جوایزی نفیس تر برای نفرات برتر در رده بندی کلی !!!!
به نظر شما و دیگر کاربران بهتر نبود اوایل مسابقه جوایز نهائی اعلام بشه تا همه در رسیدن به آن رقابت کرده و مسابقات را با هیجان بیشتر دنبال کنند؟
سپاس
سپاس