پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
شنبه 7 اردیبهشت 1392 4:35 PM
باسلام و عرض خسته نباشید خدمت مسئول سایت راسخون
خواستم موضوعی را عنوان کنم که البته به عنوان عضو کوچکی از کاربران سایت راسخون ، همانگونه که سایت راسخون انتظاراتی از کاربران این سایت دارند که حداقل ضوابط و مقررات را رعایت کرده و تابع مقررات این سایت باشند ما کاربران هم انتظاراتی داریم که در سایت راسخون که سایت خودمان تلقی میکنیم و به ان همچون عضو خانواده نگاه میکنیم ، حداقل پس از اینکه به عنوان کاربر برتر انتخاب شده ایم جایزه ای در خور کاربر برتر دریافت کنیم نه اینکه یک عدد لباس ورزشی با یک نرم افزار داده شود . با توجه به مواردی که بنده در قسمت انتقادات و پیشنهادات در قسمت جوایز امروز مشاهده کردم متوجه شدم که اکثر کاربران برتر از این موضوع رضایت خاطر نداشته و حاضر بودند که این جایزه را تغییر دهند کاش مسئولین کمی به فکر کاربران برتر باشند تا این موارد را شاهد نباشیم البته بنده به عنوان کاربر سایت به این جایزه احترام میگذارم و به دیده منت ولی کاش جایزه ای در خور توجه کاربران برتر سایت راسخون به انها داده شود تا کاربری نخواهد که جایزه خود را تغییر داده و یا با دلخوری ان را قبول کند .البته منظور بنده جایزه ویژه نبود
با تشکر
کاربر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
حق باشماست، نگرش ما نیز در ارتباط با جوایز تقدیمی به کاربران برتر سایت همین است، اما متاسفانه محدودیت های مالی حاکم بر موسسه ما را ناچار به چنین انتخابی نموده است.
امیدواریم در ماه های آتی بتوانیم به نحو شایسته تری پاسخگوی زحمات و فعالیت ارزنده شما عزیزان باشیم، هم اکنون از خداوند متعال خواستار پاداش و اجر معنوی در قبال این زحمات صادقانه در مسیر تعالی و ارتقاء علمی فرهنگی و مذهبی میهن بزرگمان ایران اسلامی هستیم.
موفق و سربلند باشید