0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392  5:09 PM

با سلام و خسته نباشيد

قبلا در مورد يكي از كاربران چندين دفعه در صندوق پيام شما پيام گذاشتم. شما هم گفتيد اقدامات لازم انجام شده و تذكرات لازم داده شده است.

حتي براي من قوانين انجمن رو گوشزد كرديد كه ارسال پست هاي متعدد به شرطها و شروطها اشكالي ندارد. كاربري كه نامش را چندين بار براي شما فرستادم نه يك روز نه دو روز و نه ده روز بلكه هر روز اقدام به ارسال پست هاي متعدد در يك ساعت مي نمايد و حتي ركورد دار سرعت ارسال پست است. 120 پست شايد هم بيشتر در يك ساعت. هيچ گونه برخوردي با او نمي شود.

شما پست هاي او را كنترل كنيد و سرعتش رو اندازه بگيريد. من نديدم جايي اين كاربر در بحثي شركت كند! روزي يكي دو ساعت مي آيد پست مي زند (آن هم 100 تا 120 پست) و مي رود تا فردا ...... لطفا بررسي كنيد. اگه لازمه دوباره اسمش رو براتو بفرستم. لااقل به او تذكر دهيد 10 تا 10 تا يا 15 تا 15 پست در ساعت بزند نه 120 پست. بعضي وقتها در دقيقه 5 پست از اين كاربر وارد صفحه اصلي مي شود. مثل الان كه من دارم اين مطلب را مي نويسم.

اگر عمل اين كاربر مانعي ندارد لطفا اعلان عمومي بفرماييد تا همه كاربران از اين امتياز استفاده كنند.

جالب تر از همه اين موارد اين است كه اين كاربر به عنوان كاربر برتر بعضي تالارها هم معرفي مي شود؟؟؟!!!!

با تشكر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
AliFanoodi reza_rasekhekhoon mina_k_h rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها