مشاور سلامت غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: بر اساس آمار، ۱۰۳ میلیون تن تولیدات کشاورزی وجود دارد که در بیش از ۹۰ درصد این تولیدات به خودکفایی رسیدهایم.
به گزارش ایمنا مسعود پزشکی در همایش غذای سالم که در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اصفهان برگزار شد با اشاره به اینکه ۱۸ میلیون تن و ۵۰۰ کیلوگرم تولیدات کشاورزی در بخش باغبانی است، اظهار داشت: حدود ۵ میلیون تن و ۲۰۰ کیلوگرم تولیدات زراعی و باغبانی در استان اصفهان صورت میگیرد.
وی افزود: تولیدات زراعی کشاورزی کشور سالیانه ۶۷ میلیون تن است.
مشاور سلامت غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان پرورش و تولید آبزیان و شیلات در کشور را ۱۷ میلیون تن و ۵۰۰ کیلوگرم اعلام کرد و بیان داشت: بیش از یک میلیون تن تولیدات آبزیان در استان اصفهان است.
وی با بیان اینکه ۲۱ میلیون تن از تولیدات کشاوری در صنایع فرآوری استفاده میشود، تصریح کرد: یک میلیون تن و ۲۰۰ کیلوگرم از تولیدات کشاورزی استان اصفهان از طریق فرآوری تولید میشود.
پزشکی ظرفیتهای موجود در استان اصفهان را در بخش کشاورزی مهم ارزیابی کرد و افزود: سالیانه ۶ میلیون تن و ۲۰۰ کیلوگرم تولیدات کشاورزی در این استان فراهم میشود.
وی به خطر سلامتی محصولات غذایی به دلیل مصرف بیش از حد کودهای شیمیایی و استفاده از سموم اشاره کرد و گفت: طی دو سال اخیر با برنامهریزیهای دقیق و اقدامات موثر میزان این سموم در محصولات کشاورزی کاهش یافته است.
مشاور سلامت غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزایش جمعیت و محدودیت منابع تولید محصولات غذایی را دو دغدغه اصلی پیشروی مسوولان دولتی دانست و گفت: ایجاد امنیت غذایی برای دسترسی سهلتر آحاد جامعه به محصولات سالم و کافی از زمانهای گذشته دغدغه تمام دولتها بوده است.