سرمربی تیم فوتسال فیروزصفه اظهار داشت: ای کاش سرنوشت قهرمانی به این روزها کشیده نمیشد و قهرمانی در اصفهان برای فولاد ماهان میماند زیرا ماهان برند فوتسال ایران است و همین جا به شما قول میدهم سال آینده یکی از دو تیم ماهان یا فیروزصفه قهرمان لیگ برتر خواهد شد.
به گزارش ایمنا، محمود خوراکچی در نشست خبری پس از دیدار فوتسال دو تیم فیروزصفه و راه ساری پیرامون این دیدار اظهار داشت: ما میدانستیم در این هفته بازی بسیار سختی را برابر راه ساری داریم که تجربه زیادی در لیگ دارد و پیش بینی بازی انتحاری را از جانب این تیم میکردیم به همین دلیل در این هفته سخت تمرین و این تیم را به خوبی آنالیز کردیم.
وی ادامه داد: این تیم یک بازیکن شوت زن داشت که با تدابیری که اندیشیدیم توانستیم جلوی شوتزنی او بگیریم ضمن اینکه باید همین جا از عملکرد بسیار خوب میثم حجتی دروازه بان جوان تیمم تمجید کنم زیرا در چند صحنه واکنشهای بسیار خوبی را از خود نشان داد.
سرمربی تیم فوتسال فیروزصفه در مورد پیش بینی خود در مورد قهرمانی لیگ برتر اظهار داشت: دوست ندارم در این مورد نظری بدهم فقط ای کاش سرنوشت قهرمانی به این روزها کشیده نمیشد و قهرمانی در اصفهان برای فولاد ماهان میماند زیرا ماهان برند فوتسال ایران است و همین جا به شما قول میدهم سال آینده یکی از دو تیم ماهان یا فیروزصفه قهرمان لیگ برتر خواهد شد.
خوراکچی خاطر نشان کرد: ماهان کلاس فوتسال ایران را بالا برده است، باید بگویم وقتی وارد اصفهان میشوید با دنیای حرفه ای رو به رو میشوید زیر اصفهان به درستی پایتخت ورزش ایران است و همه مربیان و بازیکنان آرزویشان این است که به اصفهان بیایند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا ۱۲ تیم را برای لیگ برتر فوتسال ایران کافی میدانید گفت: خیر ۱۲ تیم کم است زیرا پتانسیل بالای فوتسالی در سراسر کشور وجود دارد ولی باید از لحاظ سخت افزاری وضعیت باشگاهها و شهرها بهتر شود.
سرمربی تیم فوتسال فیروزصفه در مورد درگیریهایی که در کمیته فوتسال اتفاق افتاده است تصریح کرد: این درگیری ها را کسی مانند ترابیان که به قول خودشان پدر فوتسال ایران هستند باید مدیریت کنند و ختم به خیر کنند زیرا ما اکنون نزدیک بازیهای آسیایی و جهانی هستیم و اینگونه حواشی اصلا به نفع ما نیست.
خوراکچی در همین حین در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا ترابیان واقعا پدر فوتسال ایران است با خنده گفت: به نظر من او یکی از پدرهای فوتسال ایران است و فوتسال ایران پدرهای زیادی مانند صادق درودگر که به نظر من پدربزرگ فوتسال ایران است یا مرحوم قفران پناه که بنیان گذار فوتسال ایران بوده است و یا مهندس مرتضوی که جایشان در لیگ خالی است دارد.