0

اخبار اصفهان

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

رعدی: می‌توانستیم در دقایق پایانی کار را به تساوی بکشانیم
یک شنبه 30 بهمن 1390  12:23 AM

سرمربی تیم فوتسال راه ساری گفت: می‌توانستیم در دقایق پایانی بازی نتیجه را به تساوی بکشانیم و از این دیدار امتیاز بگیریم اما بدشانسی آوردیم.

به گزارش ایمنا، علیرضا رعدی در نشست خبری پس از دیدار دو تیم فوتسال فیروزصفه و راه ساری پیرامون این دیدار اظهار داشت: تیم ما شرایط سختی دارد زیرا در بحران سقوط به لیگ دسته یک قرار دارد و این امر کمی از کیفیت بازیکنان تیم می‌کاهد ضمن اینکه ما تیمی هستیم با میانگین سنی ۱۸ سال و برابر تیمی بازی می‌کردیم که بازیکنان بعضا با سابقه ملی در اختیار دارد.
وی ادامه داد: من به تازگی هدایت راه ساری را بر عهده گرفته ام و برای من جای سوال دارد که مجموعه قبلی که این تیم را بسته اند چرا یک بازیکن چپ پا که در هر تیمی نیاز است در این تیم وجود ندارد.
سرمربی تیم فوتسال راه ساری خاطرنشان کرد: با این وجود باز هم می‌توانستیم در دقایق پایانی بازی نتیجه را به تساوی بکشانیم و از این دیدار امتیاز بگیریم اما بدشانسی آوردیم.
رعدی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا، مبنی بر پیش بینی او در مورد قهرمان لیگ برتر گفت: ۴ هفته پیش که به ایران آمدم اولین بازی که از نزدیک مشاهده کردم دیدار منصوری بود و همان جا هم گفتم منصوری قهرمان می‌شود، اکنون هم نظرم عوض نشده است و باز هم می‌گویم منصوری قهرمان می‌شود زیرا شکل تیمی خوبی دارد و تیم یکدستی هستند.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها