0

اخبار ورزشی 12 مرداد

 
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

اخبار ورزشی 12 مرداد

در این بخش به اخبار ورزشی 12 مرداد میپردازیم

با تشکر از شما

چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:20 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

جلالي: فولاد تنها باشگاهي است که سقف قرارداد را رعايت کرد

جلالي: فولاد تنها باشگاهي است که سقف قرارداد را رعايت کرد
 

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت:‌با صراحت اعلام مي‌کنم تنها باشگاهي که سقف قراداد را رعايت کرد، تيم ما بود.


 مجيد جلالي پس از تساوي بدون گل فولاد خوزستان برابر شاهين بوشهر عنوان کرد: شاهين تيم بسيار خوبي است و مطمئن هستم در آينده بهتر از اين هم خواهد شد. ما در نيمه اول موقعيت‌هاي خوبي داشتيم که متاسفانه با بي‌دقتي از دست داديم.
وي با اشاره به گرماي هوا خاطرنشان کرد: بازي در هواي بيش از 50 درجه بهتر از اين هم نخواهد شد. در نيمه دوم تعويض‌هايي انجام داده بوديم تا بتوانيم پيروز ميدان شويم، اما متاسفانه نتوانستيم نتيجه بگيريم.

سرمربي فولاد خوزستان تصريح کرد: به تمام هواداران قول مي‌دهم در ديدارهاي آينده بازي‌هاي بهتري انجام دهيم و بتوانيم نتيجه کسب کنيم. انتظار داشتم در اولين ديدار به پيروزي دست يابيم اما متاسفانه اين امر محقق نشد.
جلالي درباره حضور آرش افشين و رضا نوروزي در ترکيب تيم يادآور شد: افشين فقط يک جلسه با ما تمرين کرد و پس از حضور در تيم ملي نتوانست بيشتر با بازيکنان به تمرين بپردازد. رضا نوروزي نيز 2 ساعت قبل از شروع بازي بخشيده شد و من در نيمه دوم از او استفاده کردم.

وي ادامه داد:‌قبول دارم که فولاد هافبک طراح حرفه‌اي ندارد، من با صراحت اعلام مي‌کنم تنها باشگاهي که سقف قرارداد را رعايت کرد فولاد بود. در يک جمله خلاصه مي‌کنم که سازمان ليگ بايد بيشتر به فوتبال ايران نظارت داشته باشد.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:21 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

ابراهيم‌زاده: در سه بازي اخير من با تيم دايي مظفري‌زاده داور بازي بوده است

ابراهيم‌زاده: در سه بازي اخير من با تيم دايي مظفري‌زاده داور بازي بوده است
 

سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: در سه ديدار اخير من با تيم دايي سعيد مظفري‌زاده داور مسابقه بوده است.


منصور ابراهيم‌زاده پس از تساوي 2 بر 2 برابر راه‌آهن در نشست خبري اظهار داشت: خوشحالم که ليگ برتر شروع شد و توانستم همکارانم را ببينيم. راه‌آهن تيم با انگيزه‌اي است که تماشاگران خوبي دارد و طبيعي بود که در نيمه اول کمي تحت فشار باشيم اما توانستيم گل بزنيم. مي‌دانستيم در نيمه دوم حريف براي جبران مي‌آيد و پيش‌بيني کرده بوديم که آنها با سانتر به گل برسند. که در نيمه اول اين اجازه را به آنها نداديم اما در نيمه دوم مرتکب اشتباه شديم و گل خورديم آن هم از روي سانتر.


وي ادامه داد: ملي‌پوشان ما در روزهاي آخر به ما اضافه شدند و نتوانستيم از آنها به خوبي اضافه کنيم. هوار محمد نيز ديروز به جمع ما اضافه شد.
وي در مورد اينکه راه‌آهن گربه سياه ذوب‌آهن است، گفت: بله. هميشه اين‌طور بوده، اما ما اگر از فرصت‌هاي گلزني استفاده مي‌کرديم نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. برتري با يک گل هميشه شکننده است راه‌آهن با شيوه قدرتي و روي ضد حملات به دنبال نتيجه‌ گرفتن بود.
سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن در مورد داوري مسابقه گفت: من در مورد داوري اظهارنظر نمي‌کنم اما برويد بررسي کنيد که چرا در سه بازي آخر تيم من با تيم دايي سعيد مظفري‌زاده داور مسابقه بوده است؟

وي در مورد اينکه از بازيکنان جذب شده رضايت دارد يا نه، اظهار داشت: از بازيکنان که خريديم راضي هستم، البته برخي بازيکنان را مي‌خواستم جذب کنيم که با باشگاه ديگر قرارداد داشتند و برخي تمايل داشتند در باشگاه ديگري بازي کنند به اين حال تيم خوبي بسته‌ايم.
ابراهيم‌زاده در مورد اينکه مجيد صالح بهتر بود يا يورگن گده، گفت: هر کدام جاي خود را دارند، صالح اکنون سرمربي شده است و به او تبريک مي‌گويم تيم ما امروز ناهماهنگ هم نبود و بازيکنان تلاش کردند به پيروزي برسند ولي در نهايت 2 گل خورديم با اين حال شروع ليگ در خارج از خانه برابر تيمي که از همه نظر متحول شده است نتيجه و شروع خوبي است.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:23 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

پورغلامي: اعتراف مي‌كنم برابر پرسپوليس خوب بازي نكرديم

پورغلامي: اعتراف مي‌كنم برابر پرسپوليس خوب بازي نكرديم
 

سرمربي تيم فوتبال ملوان گفت: اعتراف مي‌‌کنم که در ديدار برابر پرسپوليس بازي خوبي را به نمايش نگذاشتيم.


فرهاد پورغلامي پس ازتساوي يک بر يک ملوان برابر پرسپوليس عنوان کرد:‌ پيش‌بيني مي‌کردم که در اين بازي نتوانيم نمايش هميشگي خود را داشته باشيم و نسبت به سال گذشته عملکرد ضعيف‌تري داشته باشيم. اعتراف مي‌کنم که در اين ديدار خوب بازي نکرديم، اما از تمام بازيکنان تشکر مي‌کنم زيرا آنها شرافتمندانه بازي کردند و خوب دويدند.

وي در مورد اينکه بازيکنان ملوان به دفعات متعدد روي زمين افتادند خاطرنشان کرد: اين موضوع در فوتبال طبيعي است ما از سطح دريا به ارتفاع آمده‌ايم و چنين اتفاقاتي طبيعي است. به هيچ عنوان به بازيکنانم چنين مسائلي را ياد نمي دهم و اگر هم افراد روي زمين افتادند کاملا اتفاقي است.
سرمربي ملوان تاکيد کرد: با توجه به اينکه بازيکنان ما دير به تيم ملحق شدند، مي دانستم که نمي‌توانيم بازي خوبي ارائه دهيم و اين موضوع به ما ضربه خواهد زد، اما اميدوارم در ديدارهاي آينده بتوانيم نتايج مطلوبي را کسب کنيم.

پورغلامي در خصوص اينکه عليرضا دغاغله هر سال به پرسپوليس گل مي‌زند، چرا در اين ديدار به عنوان بازيکن ذخيره وارد ميدان شد، خاطرنشان کرد: دغاغله آسيب‌ديدگي جزئي داشت و صلاح بود تا به عنوان بازيکن ذخيره وارد ميدان شود و خوشحالم که در اين زمان توانست تاثير خود را بگذارد.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا ملوان مي‌تواند در پايان رتبه يک رقمي را کسب کند، گفت: مطرح کردن اين موضوع بسيار سخت است ما تلاش مي‌کنيم که کيفيت بازي خود را تقويت کنيم و هم اکنون نمي توانيم در مورد رتبه پاياني حرف بزنيم در هرحال تلاش مي‌کنيم بتوانيم دل هواداران را شاد کنيم و همواره آنها از تيم راضي باشند.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:24 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

استيلي: به نظر هواداران احترام مي‌گذارم، اما خيلي زود شعار دادند

استيلي: به نظر هواداران احترام مي‌گذارم، اما خيلي زود شعار دادند
 

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ به نظر هواداران پرسپوليس احترام مي‌گذارم، اما شعارهاي آنها خيلي زود سر داده شد.


 حميد استيلي پس از تساوي يک بر يک برابر ملوان انزلي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين اولين بازي ما بعد از دوره بدنسازي بود و فقط 3 روز بود که ملي‌پوشان به ما اضافه شدند. البته امروز ما تيم برتر بوديم و موقعيت‌هاي گل زيادي داشتيم. آمار نشان مي‌دهد که ما برتر بوديم، اما نتوانستيم از موقعيت‌هاي خود استفاده کنيم.
وي ادامه داد:‌ ملوان تيم خوب و دونده‌اي است که از تک فرصت خود در اين بازي استفاده کرد، اما بعد از گلي که دريافت کرديم تغيير سيستم داديم و خيلي سريع به بازي برگشتيم و گل زديم. از هواداران نيز تشکر مي‌کنم که تا دقيقه 96 ما را تشويق مي‌کردند. از نتيجه بازي راضي نيستم. مي‌توانستيم در اين بازي پيروز شويم.

استيلي در مورد تشويق شدن علي دايي پس از گل ملوان گفت: من به نظر آنها احترام مي‌گذارم. به بازيکنان هم گفته‌ام هواداران حق دارند و ما فقط براي آنها بازي مي‌کنيم، اما آنها نيز بايد به ما فرصت بدهند. من معتقدم شعارهاي آنها خيلي زود سر داده شد. ما فوتبال زيبايي بازي کرديم و روز به روز نيز بهتر مي‌شويم.
وي در مورد اينکه آيا بهتر نبود علي کريمي به دروازه حريف نزديک‌تر بازي مي‌کرد گفت: بعد از اينکه ما تغيير سيستم داديم با روش 4-4-2 لوزي بازي کرديم و شعاع حرکتي علي کريمي بيشتر شد.

سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه عليرضا محمد در جناح راست نتوانست سانترهاي خوبي انجام دهد، گفت: نفراتي به ما اضافه خواهند شد و ما با بازيکنان بيشتري در آينده بازي خواهيم کرد. در خط دفاع امروز فقط يک اشتباه داشتيم اما بايد به آنها فرصت داد. موقعيت‌هاي زيادي نيز بر روي دروازه حريف خلق کرديم. مي‌خواستيم در روز اول ماه مبارک رمضان يک هديه ناقابل به هواداران بدهيم که اين اتفاق رخ نداد.
وي در مورد اينکه بازيکنان ملوان مدام خود را بر روي زمين مي‌انداختند، گفت: اين مسئله ديگر به نظر داور بستگي دارد. من به تيم حريف احترام مي‌گذارم ملوان هميشه تيم خوبي است و خوب بازي مي‌کند. طبيعي بود آنها در اين مسابقه به زمين بيفتند زيرا تيم‌ها تازه فصل بدنسازي را پشت‌سر گذاشتند. چند بازيکن ما نيز عضله پايشان گرفته بود.

سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه هنوز به ترکيب دلخواه خود نرسيده است، گفت: ما به زمان نياز داريم. فقط 3 روز است که ملي‌پوشان پرسپوليس در اختيار ما بودند. فلسفه دفاع، حمله و انتقال توپ به زمان نياز دارد و يک پروسه درازمدت است. ما امروز شمه‌اي از يک تيم خوب را نشان داديم.
وي در مورد اينکه چرا جواد کاظميان از روي سکو بازي را تماشا کرد، گفت: او با نظر مستقيم من جذب شد، اما به دليل آنکه هنوز به فرم ايده‌آل نرسيده است، در جمع 18 بازيکن ما نبود. ما امسال تمرينات را دير شروع کرديم. فصل گذشته 20 خرداد به پايان رسيد و زمان کمي داشتيم. يکي دو بازي بايد بگذرد تا ما هماهنگ‌تر شويم. از هواداران نيز تشکر مي‌کنم که تا دقيقه 96 تشويق‌مان کردند. از نتيجه راضي نيستم اما خدا را شکر مي‌کنم که يک امتياز گرفتيم.

وي در مورد اينکه اختلاف مهرداد اولادي و غلامرضا رضايي باعث شده خط حمله پرسپوليس کارآيي لازم را نداشته باشد، گفت: من با اين نظر موافق نيستم. بازيکنان ما همگي همدل هستند و ما يک فاکتور مهم همدلي و وحدت در تيم داريم. شما نگاه کنيد علي کريمي امروز چه در تيم ما و چه در تيم ملي چقدر نسبت به گذشته متفاوت بازي مي‌کند.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:25 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

ويسي: پيروزي برابر تراكتورسازي را پيش‌بيني مي‌كردم

ويسي: پيروزي برابر تراكتورسازي را پيش‌بيني مي‌كردم
 

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: پيش از آغاز مسابقه، پيروزي برابر تراکتورسازي را پيش‌بيني مي‌کردم.


 عبدالله ويسي پس از برتري 3 بر 2 تيمش برابر تراکتورسازي تبريز در هفته نخست ليگ برتر درخصوص شرايط بازي اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. بسيار منطقي و جوانمردانه بازي کرديم، اما متاسفانه تماشاگران نبودند که اين بازي زيبا با 5 گل را تماشا کنند.

وي درخصوص اينکه گفته مي‌شد بازيکنانش زمان بازي را تلف مي‌کردند گفت: اين موضوع را قبول ندارم. تنها در يک صحنه حامد لک قصد داشت اين کار را بکند که با کارت زرد داور روبه‌رو شد. 3 دقيقه زمان اضافه شده نشان داد که ما دست به چنين کاري نزده‌ايم.

سرمربي صباي قم درمورد شرايط تراکتورسازي خاطرنشان کرد: من فقط مي‌توانم درخصوص تيم خودم صحبت کنم. بازي‌هاي تدارکاتي تراکتورسازي برابر حريفان را ديده و آناليز کرده بوديم و قطعاً در تمام مسابقات همين روند را در پيش خواهيم گرفت. با اين شرايط هر تيمي به ما برسد يا بازنده است و يا با نتيجه تساوي زمين را ترک خواهد کرد.
ويسي عنوان کرد: در ديدار برابر تراکتورسازي فراتر از انتظار بازي کرديم، چراکه بهترين نفرات را جذب کرده‌ايم. از نيم فصل دوم سال گذشته دنبال ستاره‌هاي ليگ دسته اول بودم و آنها را به صبا آوردم. با شرايطي که داشتيم پيروزي برابر تراکتورسازي را پيش‌بيني مي‌کردم و اين موضوع باعث شد تا با اعتماد به نفس بالايي بازي کنيم.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:26 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

يسيچ: بازيكنانم برنامه‌هاي تاكتيكي‌ام را به خوبي در زمين پياده كردند

يسيچ: بازيكنانم برنامه‌هاي تاكتيكي‌ام را به خوبي در زمين پياده كردند
 

سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: از بازيکنان رضايت دارم و آنها برنامه‌هاي تاکتيکي را به خوبي در زمين اجرا کردند.


ميودراک يسيچ پس از تساوي يک بر يک مقابل مس کرمان، اظهار داشت: نتيجه اين بازي کاملا منصفانه بود. از بازيکنانم رضايت کامل دارم، چون آنها توانستند برنامه‌هاي تاکتيکي ما را به خوبي در زمين اجرا کنند.

وي افزود:‌با توجه به اينکه 8 تا 10 روز ديرتر کار خود را شروع کرده بوديم کمي ناهماهنگ باي کرديم، اما در بازي‌هاي آينده بهتر خواهيم شد.

سرمربي شهرداري تبريز در مورد تعويض‌هاي زودهنگام در بازي گفت: از لحاظ تاکتيکي تشخيص دادم که تيم به برنامه جديد نياز دارد و به همين علت تعويض‌هاي‌مان را زودتر از حد معمول انجام داديم. خوشحالم که بازيکنان جايگزين عملکرد خوبي داشتند.
يسيچ عنوان کرد:‌موقعيت‌هاي خوبي را در نيمه دوم داشتيم اما مسي‌ها در مجموع عملکرد بهتري نسبت به ما داشتند.

وي در مورد عملکرد ميثم بائو و ابراهيم ميرزاپور خاطرنشان کرد:‌ از همه بازيکنان رضايت کامل دارم و نمي‌توانم بگويم کدام بازيکن بهترين بود. ميرزاپور هم امشب عملکرد درخشاني داشت و توانست بهخوبي از دروازه شهرداري مراقبت کند.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:27 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

مرفاوي: نتيجه تساوي مقابل شهرداري راضي كننده نبود

مرفاوي: نتيجه تساوي مقابل شهرداري راضي كننده نبود
 

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: در ديدار مقابل شهرداري موقعيت‌هاي زيادي را از دست داديم و به همين دليل از نتيجه تساوي راضي نيستم.


صمد مرفاوي پس از برتري يک بر يک مقابل شهرداري تبريز اظهار داشت: به هيچ وجه از نتيجه راضي نيستم زيرا موقعيت‌هاي زيادي را از دست داديم. البته تيم حريف هم به شدت دفاعي بازي کرد و هيچ موقعيت روي دروازه ما نداشت

وي افزود: در نيمه اول تا حدودي ناهماهنگ بوديم، اما در نيمه دوم به هماهنگي خوبي رسيديم و موقعيت‌هاي زيادي را ايجاد کرديم و اگر مهاجمان ما دقت مي‌کردند قطعا نتيجه به سود ما رقم مي‌خورد.

مرفاوي تأکيد کرد:‌ در خط حمله ناهماهنگ بوديم و بازيکنان ما نشان دادند که هنوز به خودباوري نرسيده‌اند و بايد قبول کنيم که در حمله مشکل داريم.
وي با اشاره به اينکه مسئولان اجرايي باشگاه در مورد صدور کارت بازي براي بازيکنان کم‌کاري کرده‌اند، گفت: اگر بازيکنان خارجي را در اختيار داشتيم مي‌توانستيم نتيجه بهتري بگيريم. اگر صدور کارت دست من بود‌ يک روزه مي توانستم آنها را بگيرم.

سرمربي مس کرمان عنوان کرد: سعي کردم در اين بازي، بازيکناني را در زمين قرار دهم که فصل گذشته بيشتر کنار هم بودند. متاسفانه دست من روي نيمکت خالي بود و به جاي مهاجم بيشتر مدافع داشتيم و مجبور بودم مدافعان را با مهاجمان تعويض کنم.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:28 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

كاظميان: مشكل بدني ندارم

كاظميان: مشكل بدني ندارم
 

بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ مشکل بدني ندارم و از چند هفته بعد با همه وجود براي پرسپوليس بازي خواهم کرد.


جواد کاظميان بعد از تساوي يک بر يک پرسپوليس برابر ملوان عنوان کرد:‌من فقط 3 جلسه تمرين کردم و از لحاظ بدني هيچ مشکلي ندارم از هفته‌هاي سوم و چهارم در خدمت تيم هستم و با تمام توان بازي خواهم کرد.

وي ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات خيلي‌ها فکر مي‌کردند که من از جايي پيشنهاد ندارم و در اين مدت خيلي اذيت شدم اما از مربيان بزرگي مانند مجيد جلالي پيشنهاد داشتم تا روز آخر منتظر پرسپوليس ماندم و هم اکنون خوشحالم که به اين تيم پيوستم.

اين بازيکن افزود: قراردادم از سقف تعيين شده پائين‌تر است و فقط به عشق پرسپوليس اين پيراهن را به تن دارم و الگوي ورزشي‌ام همواره مهدوي‌کيا بوده و همواره تلاش مي‌کنم تا بتوانم بازي‌هايي مانند او در پرسپوليس انجام دهم. مطمئن باشيد روزهاي خوبي در پرسپوليس دارم و مي‌توانم موفقيت زيادي کسب کنم.

چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:29 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

نتايج كامل روز اول هفته نخست ليگ برتر فوتبال

نتايج كامل روز اول هفته نخست ليگ برتر فوتبال
 

هفته اول ليگ برتر فوتبال با شکست ياران قلعه‌نويي، توقف سرخ‌پوشان و فرار دايي در دقيقه 90 آغاز شد.


هفته اول از ليگ يازدهم فوتبال شب گذشته (سه‌شنبه) با برگزاري 8 ديدار آغاز شد.
در هفته ابتدايي شاگردان اميرقلعه‌نويي با شکست آغاز کردند و شاگردان علي دايي در دقيقه 90 از شکست فرار کردند و برابر نايب قهرمان آسيا به تساوي 2 بر 2 دست يافتند.
تيم فوتبال تراکتورسازي در حالي ميزبان صباي قم بود که به علت محروميت از وجود تماشاگران خود بهره نبرد و در پايان با نتيجه 3 بر 2 مغلوب شاگردان عبدالله ويسي شد.
همچنين در ديگر ديدار شب گذشته شاگردان حميد استيلي برابر ملوان قرار گرفتند که در پايان سرخ‌پوشان پايتخت با تساوي يک بر يک برابر حريف خود متوقف شدند.
*نتايج هفته نخست به شرح زير است:

پرسپوليس يک - ملوان يک
گل‌ها: عليرضا دغاغله 76 براي ملوان و حسين بادامکي 79 براي پرسپوليس

داماش گيلان صفر - نفت آبادان صفر

فجر سپاسي صفر - نفت تهران صفر

مس يک - شهرداري تبريز يک
گل‌ها: سعيد دقيقي 41 (پنالتي) براي شهرداري و فرزاد حسين‌خاني 62 (پنالتي)

سايپا 3 - مس سرچشمه يک
گل‌ها: کريم انصاري‌فر 47 و 2+90 و مهدي خيري 73 براي سايپا و علي سامره 81 براي مس سرچشمه

تراکتورسازي 2 - صباي قم 3
گل‌ها: رسول برشي 23، محسن بيات 45 و رضا عنايتي 78 (پنالتي) براي صبا و محمدحسن ابراهيمي 27(پنالتي) و فرزاد آشوبي 65 براي تراکتورسازي

راه آهن 2 - ذوب آهن 2
گل‌ها: حسين کاظمي 15 (گل به خودي) و ايگور کاسترو 83 براي ذوب‌آهن و اميد عالي‌شاه 60 و عليرضا عباسفرد 90 براي راه‌آهن

فولاد صفر - شاهين صفر

آخرين ديدار هفته نخست چهارشنبه شب بين تيم‌هاي سپاهان اصفهان و استقلال تهران از ساعت 22:30 برگزار خواهد شد.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:30 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

صالح: براي هماهنگي بيشتر به زمان نياز داريم

صالح: براي هماهنگي بيشتر به زمان نياز داريم
 

سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: تازه از شرايط بدنسازي خارج شده‌ايم و براي هماهنگي نياز به زمان بيشتري داريم.


مجيد صالح پس از پيروزي 3 بر يک مقابل مس سرچشمه اظهار داشت: جزء اولين تيم‌هايي بوديم که تمرينات خود را شروع کرديم و توانستيم به هماهنگي خوبي برسيم. از بازيکنان راضي هستم که در نخستين بازي با تمام توان در زمين حاضر شدند و پيروزي را به نام خود رقم زدند.

وي گفت: تازه از شرايط بدنسازي خارج شده‌ايم و نياز به زمان بيشتري داريم. 70 تا 75 درصد بازيکنان فصل گذشته را که مايلي کهن آنها را جمع کرده بود را حفظ کرديم و از وي به خاطر اينکه اين بازيکنان را پرورش داده، تشکر مي‌کنم.

سرمربي سايپا در مورد مس سرچشمه گفت: اين تيم عملکرد خوبي داشت و اميدوارم آنها در ادامه مسابقات نتايج خوبي را کسب کنند.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:31 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

سنجري: سايپا مزد آمادگي و هماهنگي بازيكنان خود را گرفت

سنجري: سايپا مزد آمادگي و هماهنگي بازيكنان خود را گرفت
 

سرمربي تيم فوتبال مس سرچشمه گفت: سايپا بهتر از ما بود و آنها مزد آمادگي بازيکنان خود را گرفتند.


احمد سنجري پس از شکست 3 بر يک مقابل سايپا اظهار داشت: پيش از قرعه‌کشي ليگ که مشخص شد مس سرچشمه در کرمان مي‌ماند از همان موقع شروع به يارگيري کرديم و تيم را بستيم. در اردوي پيش فصل ارمنستان کارهاي تاکتيکي را انجام داديم،اما متاسفانه زمان کمي را براي هماهنگي بازيکنان داشتيم.

وي در مورد ديدار با سايپا گفت: در بازي اول نسبتاً‌ عملکرد خوبي را داشتيم، اما بازيکنان سايپا از آمادگي و نشاط بالايي برخوردار بودند و بهتر از ما بودند و پيروزي حق آنها بود.

سرمربي مس سرچشمه عنوان کرد: از هفته پنجم و ششم به بعد با برنامه‌هايي که داريم به هماهنگي خوبي خواهيم رسيد و نتايج بهتري را کسب مي‌کنيم.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:33 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

اولادي: فرصت‌هاي گلزني زيادي را از دست داديم

اولادي: فرصت‌هاي گلزني زيادي را از دست داديم
 

مهاجم تيم پرسپوليس گفت: موقعيت‌هاي گلزني زيادي را از دست داديم اما بد بازي نکرديم.


مهرداد اولادي پس از تساوي يک بر يک برابر ملوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: موقعيت‌هاي زيادي براي گلزني داشتيم، اين موقعيت‌ها حتي از انگشتان دو دست هم بيشتر بود. اما نتوانستيم از آنها استفاده کنيم. بايد اين بازي را فراموش کنيم و به دنبال جبران باشيم. در 15 دقيقه اول بازي خوب نبوديم، اما به مرور بهتر شديم.


وي ادامه داد: به نظرم مي‌توانستم برنده اين بازي باشيم و طبيعي بود به دليل بدنسازي کمي سنگين باشيم. خودم از ناحيه دست کمي مصدوم بودم، اما قطعاً در بازي‌هاي آينده بهتر بازي خواهيم کرد. به خاطر همين مصدوميت کارآيي لازم را نداشتم و اين مسئله قبول دارم. البته پرسپوليس بد بازي نکرد فقط فرصت‌هاي گلزني را از دست داديم.

اولادي درباره بازي مقابل ملوان گفت: من و همه بازيکنان پرسپوليس زحمت خود را مي‌کشيم، براي من فرقي ندارد مقابل چه تيمي قرار بگيريم، ملوان تيم خوب و جواني است، اما فرصت زيادي براي انجام کارهاي تاکتيکي نداشتيم.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:35 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

كاشاني: به هوادار حق مي‌دهم،‌ اما فصل گذشته رفت و برگشت به ملوان باختيم

كاشاني: به هوادار حق مي‌دهم،‌ اما فصل گذشته رفت و برگشت به ملوان باختيم
 

سرپرست باشگاه پرسپوليس در واکنش به شعار هواداران گفت: هوادار حق دارد که از تيم محبوبش برد بخواهد، اما فصل قبل در 2 مسابقه رفت و برگشت مقابل ملوان شکست خورديم.


 حبيب کاشاني پس از تساوي يک بر يک پرسپوليس برابر ملوان عنون کرد: درست است که در اين ديدار امتياز لازم را به دست نياورديم، اما از لحاظ خلق موقعيت توانستيم خوب کار کنيم. البته خوب بازي کردن چيزي را عوض نمي‌کند و ما در اين ديدار امتياز را از دست داديم و بايد علاوه بر زيبا بازي کردن به دنبال پيروزي هم باشيم.
وي ادامه داد: بازيکنان پرسپوليس زمان کمي براي ريکاوري داشتند و تغييرات در اين ديدار عمدتاً تاکتيکي نبود بلکه به علت مصدوميت‌هاي ايجاد شده اتفاق افتاد. بعد از اردوي ترکيه بازيکنان ما مصدوم شدند، ولي فرصت اندکي براي ريکاوري داشتند و اين موضوع باعث شد که در بازي آنها تأثير بگذارد.

سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره اينکه پس از دريافت گل تماشاگران پرسپوليس علي دايي را تشويق کردند، خاطرنشان کرد: آخر نفهميدم ما به تماشاگران خط مي‌دهيم يا فرد ديگري. اگر ما خط مي دهيم خيلي خوب است که به تماشاگران مي‌گوئيم بر عليه باشگاه شعار دهند اگر هم شخص ديگري خط مي‌دهد که من نمي‌توانم اظهار نظر کنم.

وي ادامه داد: هواداران هميشه حرف حق را مي‌زنند و تشويق آنها ربطي به کانون هواداران ندارد، بلکه حرکتي خودجوش بود. به نظرم لزومي نداشت که اين اتفاق رخ دهد. البته سرمربي محترم سابق تيم پرسپوليس سال گذشته زحمت کشيده بود، اما تغييراتي ما در اين تيم اعمال کرديم.
کاشاني با اشاره به شکست پرسپوليس در 2 ديدار رفت و برگشت در فصل گذشته تصريح کرد: ما در ديدارهاي رفت و برگشت‌هاي سال گذشته برابر همين تيم ملوان شکست خورديم، اما در هر صورت حق طبيعي هوادار است که فقط به دنبال پيروزي باشد، زيرا آنها از نقاط دور خود را به ورزشگاه مي‌رسانند و فقط کسب 3 امتياز را از تيم محبوب خود طلب مي‌کنند.

وي با اشاره به تبريک حلول ماه رمضان عنوان کرد: قصدداشتيم در اولين شب اين ماه مبارک دل هواداران را شاد کنيم. حضور 60، 70 هزار تماشاگر در ورزشگاه بسيار اميدوارکننده است. ما در اولين بازي بود که تمام بازيکنان را در اختيار داشتيم و در اردوهاي قبلي بازيکنانمان در اختيار تيم ملي بودند.
کاشاني خاطرنشان کرد: هميشه بازي اول سخت است و هرچند من هم اکنون از ساير نتايج باخبر نيستم اما مي‌دانم که در ديدارهاي ديگر نيز شرايط به همين گونه بوده است ما از 20 خرداد که رقابت‌هاي فصل گذشته پايان يافت ريکاوري خوبي را پشت سر نگذاشتيم. باز هم تاکيد مي‌کنم که ما در دو ديدار رفت و برگشت سال گذشته برابر ملوان شکست خورديم و در ديدار امشب اين تيم فقط يک موقعيت داشت و آن را تبديل به گل کرد. مطمئن باشيد پرسپوليس قابليت‌هاي بيشتري دارد و در آينده به آن دست خواهد يافت.
سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره تحمل کم تماشاگران و تغيير موضع آنها يادآور شد: حق طبيعي هوادار است که به دنبال پيروزي تيمش باشد. من هميشه حق را به آنها مي‌دهم زيرا آنها هزينه کردند و کمترين توقع اين است که تيمشان به پيروزي دست يابد.

کاشاني درباره اينکه تماشاگران علي دايي را تشويق کردند، عنوان کرد: به من گفته‌اند اسم ايشان را ديگر نياورم ايشان براي پرسپوليس زحمت کشيدند و طبيعي است که چنين اتفاقي بيفتد به نظرم اين کار هواداران مي‌تواند يک نوع اعتراض باشد اما موضوعي که وجود دارد بايد فرصت لازم را به يک مربي داد. سال گذشته اتفاقاتي رخ داد که سعي کردم عدالت را رعايت کنم. اگر در دو ديدار رفت و برگشت باختيم از سرمربي حمايت کردم و اگر چهارم شديم باز هم حمايت خود را دريغ نکردم.

وي درباره حضور حميد استيلي گفت: مطمئن باشيد که نواقص را برطرف خواهيم کرد و قول مي‌دهم که روزبه روز بهتر خواهيم شد با حميد استيلي به موفقيت دست خواهيم يافت و فقط نياز به فرصت داريم.
سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره اينکه باشگاه پرسپوليس کمک سعيدلو را 4.5 ميليارد عنوان کرده درحالي که سعيدلو 5.5 ميليارد گفته است، خاطرنشان کرد: زماني که ايشان اين مبلغ را اعلام کردند من دستور دادم تا ريز مبالغ را برايم بياورند شايد اين مبلغ با احتساب تعميرات لازم صورت گرفته است. بايد بررسي کنيم و اين موضوع را اعلام خواهيم کرد.تاکيد مي‌کنم اگر سعيدلو اعلام کرده 5.5 ميليارد است حتما ما هم بررسي مي‌کنيم و اين موضوع را به اطلاع رسانه‌ها و مطبوعات خواهيم رساند.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:36 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 4334
محل سکونت : گیلان

فرگوسن پروژه جذب شواين‌اشتايگر را دنبال مي‌كند

فرگوسن پروژه جذب شواين‌اشتايگر را دنبال مي‌كند
 

يک روزنامه چاپ انگليس نوشت در صورتي که مربي اسکاتلندي منچستريونايتد از خريد هافبک هلندي اينترميلان نااميد شود،‌ به سراغ ستاره خط مياني بايرن‌مونيخ خواهد رفت.


به نقل از روزنامه ايونينگ‌استاندارد، از زماني که سرآلکس فرگوسن در پايان فصل گذشته اظهار کرد خواهان به خدمت گيري وسلي اسنايدر است، هفته‌‌ها گذشته ولي در عمل هيچ‌ نتيجه‌اي عايد شياطين سرخ نشده است.
برپايه تازه‌ترين تحولات به وقوع پيوسته در اولدترافورد، به نظر مي‌رسد نگاه مربي 69 ساله من‌يونايتد متوجه هافبک‌هاي دفاعي ديگري براي جانشيني پل اسکولز بازنشسته جلب شده است.

منابع نزديک به تيم قهرمان فصل گذشته ليگ برتر عنوان مي‌کنند فرگوسن تا پايان هفته جاري تکليف جذب هافبک ملي‌پوش اينترميلان را روشن خواهد کرد. براين اساس در صورتي که وي با پاسخ قطعي منفي روبه‌رو شود، آنگاه پروژه جذب باستين شواين اشتايگر، هافبک موثر بايرن را دنبال خواهد کرد تا بلکه تا قبل از اتمام موعد نقل و انتقالات فصل جديد، خيال خود را در خط مياني از اين بابت آسوده کند.

البته در اين وضعيت معلوم نيست اين مربي با چه پيشنهاد وتمهيداتي وارد عمل خواهد شد. زيرا مونيخي‌ها به پيشنهاد مشابهي که آ.ث‌ميلان دو، سه هفته قبل بابت شوايني داشتند، پاسخ منفي دادند.
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها