0

اخبار ورزشی 12 مرداد

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

ابراهيم‌زاده: در سه بازي اخير من با تيم دايي مظفري‌زاده داور بازي بوده است
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:23 AM

ابراهيم‌زاده: در سه بازي اخير من با تيم دايي مظفري‌زاده داور بازي بوده است

سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: در سه ديدار اخير من با تيم دايي سعيد مظفري‌زاده داور مسابقه بوده است.

منصور ابراهيم‌زاده پس از تساوي 2 بر 2 برابر راه‌آهن در نشست خبري اظهار داشت: خوشحالم که ليگ برتر شروع شد و توانستم همکارانم را ببينيم. راه‌آهن تيم با انگيزه‌اي است که تماشاگران خوبي دارد و طبيعي بود که در نيمه اول کمي تحت فشار باشيم اما توانستيم گل بزنيم. مي‌دانستيم در نيمه دوم حريف براي جبران مي‌آيد و پيش‌بيني کرده بوديم که آنها با سانتر به گل برسند. که در نيمه اول اين اجازه را به آنها نداديم اما در نيمه دوم مرتکب اشتباه شديم و گل خورديم آن هم از روي سانتر.

وي ادامه داد: ملي‌پوشان ما در روزهاي آخر به ما اضافه شدند و نتوانستيم از آنها به خوبي اضافه کنيم. هوار محمد نيز ديروز به جمع ما اضافه شد.
وي در مورد اينکه راه‌آهن گربه سياه ذوب‌آهن است، گفت: بله. هميشه اين‌طور بوده، اما ما اگر از فرصت‌هاي گلزني استفاده مي‌کرديم نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. برتري با يک گل هميشه شکننده است راه‌آهن با شيوه قدرتي و روي ضد حملات به دنبال نتيجه‌ گرفتن بود.
سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن در مورد داوري مسابقه گفت: من در مورد داوري اظهارنظر نمي‌کنم اما برويد بررسي کنيد که چرا در سه بازي آخر تيم من با تيم دايي سعيد مظفري‌زاده داور مسابقه بوده است؟

وي در مورد اينکه از بازيکنان جذب شده رضايت دارد يا نه، اظهار داشت: از بازيکنان که خريديم راضي هستم، البته برخي بازيکنان را مي‌خواستم جذب کنيم که با باشگاه ديگر قرارداد داشتند و برخي تمايل داشتند در باشگاه ديگري بازي کنند به اين حال تيم خوبي بسته‌ايم.
ابراهيم‌زاده در مورد اينکه مجيد صالح بهتر بود يا يورگن گده، گفت: هر کدام جاي خود را دارند، صالح اکنون سرمربي شده است و به او تبريک مي‌گويم تيم ما امروز ناهماهنگ هم نبود و بازيکنان تلاش کردند به پيروزي برسند ولي در نهايت 2 گل خورديم با اين حال شروع ليگ در خارج از خانه برابر تيمي که از همه نظر متحول شده است نتيجه و شروع خوبي است.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها