جلالي: فولاد تنها باشگاهي است که سقف قرارداد را رعايت کرد
چهارشنبه 12 مرداد 1390 10:21 AM
|
جلالي: فولاد تنها باشگاهي است که سقف قرارداد را رعايت کرد سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت:با صراحت اعلام ميکنم تنها باشگاهي که سقف قراداد را رعايت کرد، تيم ما بود. |
![]() |
|
مجيد جلالي پس از تساوي بدون گل فولاد خوزستان برابر شاهين بوشهر عنوان کرد: شاهين تيم بسيار خوبي است و مطمئن هستم در آينده بهتر از اين هم خواهد شد. ما در نيمه اول موقعيتهاي خوبي داشتيم که متاسفانه با بيدقتي از دست داديم.
وي با اشاره به گرماي هوا خاطرنشان کرد: بازي در هواي بيش از 50 درجه بهتر از اين هم نخواهد شد. در نيمه دوم تعويضهايي انجام داده بوديم تا بتوانيم پيروز ميدان شويم، اما متاسفانه نتوانستيم نتيجه بگيريم.
سرمربي فولاد خوزستان تصريح کرد: به تمام هواداران قول ميدهم در ديدارهاي آينده بازيهاي بهتري انجام دهيم و بتوانيم نتيجه کسب کنيم. انتظار داشتم در اولين ديدار به پيروزي دست يابيم اما متاسفانه اين امر محقق نشد. جلالي درباره حضور آرش افشين و رضا نوروزي در ترکيب تيم يادآور شد: افشين فقط يک جلسه با ما تمرين کرد و پس از حضور در تيم ملي نتوانست بيشتر با بازيکنان به تمرين بپردازد. رضا نوروزي نيز 2 ساعت قبل از شروع بازي بخشيده شد و من در نيمه دوم از او استفاده کردم. وي ادامه داد:قبول دارم که فولاد هافبک طراح حرفهاي ندارد، من با صراحت اعلام ميکنم تنها باشگاهي که سقف قرارداد را رعايت کرد فولاد بود. در يک جمله خلاصه ميکنم که سازمان ليگ بايد بيشتر به فوتبال ايران نظارت داشته باشد. |