0

اخبار ورزشی 12 مرداد

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

ويسي: پيروزي برابر تراكتورسازي را پيش‌بيني مي‌كردم
چهارشنبه 12 مرداد 1390  10:26 AM

ويسي: پيروزي برابر تراكتورسازي را پيش‌بيني مي‌كردم

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: پيش از آغاز مسابقه، پيروزي برابر تراکتورسازي را پيش‌بيني مي‌کردم.

عبدالله ويسي پس از برتري 3 بر 2 تيمش برابر تراکتورسازي تبريز در هفته نخست ليگ برتر درخصوص شرايط بازي اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. بسيار منطقي و جوانمردانه بازي کرديم، اما متاسفانه تماشاگران نبودند که اين بازي زيبا با 5 گل را تماشا کنند.

وي درخصوص اينکه گفته مي‌شد بازيکنانش زمان بازي را تلف مي‌کردند گفت: اين موضوع را قبول ندارم. تنها در يک صحنه حامد لک قصد داشت اين کار را بکند که با کارت زرد داور روبه‌رو شد. 3 دقيقه زمان اضافه شده نشان داد که ما دست به چنين کاري نزده‌ايم.

سرمربي صباي قم درمورد شرايط تراکتورسازي خاطرنشان کرد: من فقط مي‌توانم درخصوص تيم خودم صحبت کنم. بازي‌هاي تدارکاتي تراکتورسازي برابر حريفان را ديده و آناليز کرده بوديم و قطعاً در تمام مسابقات همين روند را در پيش خواهيم گرفت. با اين شرايط هر تيمي به ما برسد يا بازنده است و يا با نتيجه تساوي زمين را ترک خواهد کرد.
ويسي عنوان کرد: در ديدار برابر تراکتورسازي فراتر از انتظار بازي کرديم، چراکه بهترين نفرات را جذب کرده‌ايم. از نيم فصل دوم سال گذشته دنبال ستاره‌هاي ليگ دسته اول بودم و آنها را به صبا آوردم. با شرايطي که داشتيم پيروزي برابر تراکتورسازي را پيش‌بيني مي‌کردم و اين موضوع باعث شد تا با اعتماد به نفس بالايي بازي کنيم.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها